• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayülgen ile Cübbeli Hoca program yapacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
$bayulgen-ile-cubbeli-hoca-program-yapacak-4194225.Jpeg

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, Cübbeli Ahmet Hoca ile program yapacağını açıkladı.

Beyaz TV ekranlarında Yüksel Aytuğ'un sunduğu Medyatik programına konuk olan Okan Bayülgen, Cübbeli Ahmet Hoca ile program yapacağını söyledi.

Proje ajamasında olan programın Habertürk ekranlarında yayınlanacağını açıklayan Bayülgen, 'Çok temel bir ihtiyaç var. Kur'an-ı Kerim'de ne anlatılıyor? Ben Türkçe'sini okuyacağım, o orjinalini okuyacak. Her ayetin içeriği konusunda sohbetler olacak.' dedi.

Bayülgen, program dışında sesli bir kitap çıkarabileceklerini de belirtti. milliyet

Okan Bayülgen ve Cübbeli hoca:44:
Bekleyip görelim, Saba Tümer - Yaşar Hoca akibeti yaşanmasında:ssz:

yok yaşanmaz burası beyaz tv, Mune:27::27:

yanlız okan bayulgende ilginç isimlerden yanlış mı hatırlıyorum geziye destek vermiyor muydu, sonra bi geri bastı falan şimdide gökçeklerin tv de, anlamadım:26:

soru cevap olacaksa eğlencelide olabilir gerçi

cübeli adamın dibisin cübeliii saygılarr:42::42::27:

Tam birbirlerini bulmuşlar.Kalitesini zaten kaybetmişti.
Gezi Parkı'nda yaptığı çarkla şimdi Habertürk'te program sahibi oldu.

okan çark mı etmiş
hiç haberim yoktu
zaten sanatçıların çoğu sonradan döndü
o an bi cesaret geliyo sonra pişman oluyolar heralde anlamadım ben durumlarını

okan çark mı etmiş
hiç haberim yoktu
zaten sanatçıların çoğu sonradan döndü
o an bi cesaret geliyo sonra pişman oluyolar heralde anlamadım ben durumlarını
Eylemlerin sebebini havanın güzel olmasına bağlamıştı.Bu zatı izleyeceğime Yaban Tv açıp nasıl balık tutuyorlar onu izlerim daha iyi.

Eylemlerin sebebini havanın güzel olmasına bağlamıştı.Bu zatı izleyeceğime Yaban Tv açıp nasıl balık tutuyorlar onu izlerim daha iyi.

ben zaten takip etmiyorum kendisini o yüzden duymadım heralde
işlerine nası gelirse öyle davranıyolar sanırım

bi de hiç tarzı olmayan bişey, bu arada ben tv deki insanların sakal modasında da bkıtım ha, tv deki adamların yarıdan fazlası bu şekil sakal bırakıyor futbolcular dahil, kim çıkardı bu modayı yaw:27::27:

Cübbeli,önyargılarımdan dolayı iyi ki bir hata yapmadım yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum kitaplarını okuyorum efendimiz mahmut efendinin tefsirlerini okuyorum ve gerçekten asrın muceddidi seçilen hocana layık bi taelebesin . sense hadis alimisin ve sizlerde en çok sevdiğim sünnete sımsıkı sarılmanız allah yolunu acık etsin.:16:

bi de hiç tarzı olmayan bişey, bu arada ben tv deki insanların sakal modasında da bkıtım ha, tv deki adamların yarıdan fazlası bu şekil sakal bırakıyor futbolcular dahil, kim çıkardı bu modayı yaw:27::27:

muhteşem süleyman kim olucak :27:

Bence kimse dönmüs degil, herkes kendi yolunda devam ediyor,
Ve mesajlar var gibi geldi bana,

Dinimide yasarim, kariyerimide:-)

Sag sol herkes anlasabikir, toplum barisi:-)

İki tarafta dobra acik acik carpisalim:-)

Yada msj yoksada iyi bir tatli atismaya donusur sanirim mizaclari geregi:-)

Cübbeli-Okan ikilisinden ziyade paraya ihtiyacları olmadıgı halde Gökçek'in güdümüne girmeyi kabul etmiş olmaları asıl şaşırtıcı olan.

tabi kendi ünlerini, gerçeklikle bagdasmayan haberlere sahip olan bir kanalın reytinglerini yukselterek kar saglaması yönünde kullanmaları da tercihlerinin öteki yüzü...

Cübbeli-Okan ikilisinden ziyade paraya ihtiyacları olmadıgı halde Gökçek'in güdümüne girmeyi kabul etmiş olmaları asıl şaşırtıcı olan.
Bu
tabi kendi ünlerini, gerçeklikle bagdasmayan haberlere sahip olan bir kanalın reytinglerini yukselterek kar saglaması yönünde kullanmaları da tercihlerinin öteki yüzü...

Cübbeli yeterli derecede ünlü ayrıca çıktığı programlarda para almıyor tek amacı doğruları tebliğ hocası mahmut efendi tarafından. onaylanmış olmasa zaten çıkmaz böyleleri için bile söylenebilecek ağır ve asılsız dedikodular

Kaç sohbet kaç Kitap :) unutmayın o hadis alimi e sakal -cübbe o kadar aşağılansa ben de yesem gülerdim

Cübbeli yeterli derecede ünlü ayrıca çıktığı programlarda para almıyor tek amacı doğruları tebliğ hocası mahmut efendi tarafından. onaylanmış olmasa zaten çıkmaz böyleleri için bile söylenebilecek ağır ve asılsız dedikodular

hanımefendi yorumumu yanlıs anlamıssınız...

1. okan bayulgen ya da cubbeli ahmet hocanın şahsına hakaret etmedim.

2. onlardan birini veya ikisini de eleştirebilirim, siz de yanılıs/eksik bilgi varsa paylasırsınız daha iceriden birisi olarak... fakat yine de bu onlardan birini veya ikisini de samimiyetsiz bulmama engel teskil etmez.

3. yanlıs anladıgınız bölümü acıklayayım,

i.melih gökcek' e tahammul edemeyen biriyim ve okan bayulgen ve/veya cubbeli ahmet hocanın daha ilkeli davranmasını bekleyerek onun kontrolunde olan bir kanala kendi dusuncelerini yaymak amacıyla dahi cıkmasını istememistim.

para alsınlar veya almasınlar, ünlerini o kanala para kazandırmak icin kullanmıs olacaklar, eleştirimin aslı bu idi.
sizin düzelttiginizin aksine ünlü degiller demedim yani.

ayrıca cubbelinin hicbir yerden para almaması da ne guzel... inancı geregi bunu yapıyorsa zaten kazanc saglayacagı bir iş olarak gormemesi tutarlı bir davranıs. tabi bu tum goruslerini destekleyecegim anlamına gelmiyor.

hanımefendi yorumumu yanlıs anlamıssınız...

1. okan bayulgen ya da cubbeli ahmet hocanın şahsına hakaret etmedim.

2. onlardan birini veya ikisini de eleştirebilirim, siz de yanılıs/eksik bilgi varsa paylasırsınız daha iceriden birisi olarak... fakat yine de bu onlardan birini veya ikisini de samimiyetsiz bulmama engel teskil etmez.

3. yanlıs anladıgınız bölümü acıklayayım,

i.melih gökcek' e tahammul edemeyen biriyim ve okan bayulgen ve/veya cubbeli ahmet hocanın daha ilkeli davranmasını bekleyerek onun kontrolunde olan bir kanala kendi dusuncelerini yaymak amacıyla dahi cıkmasını istememistim.

para alsınlar veya almasınlar, ünlerini o kanala para kazandırmak icin kullanmıs olacaklar, eleştirimin aslı bu idi.
sizin düzelttiginizin aksine ünlü degiller demedim yani.

ayrıca cubbelinin hicbir yerden para almaması da ne guzel... inancı geregi bunu yapıyorsa zaten kazanc saglayacagı bir iş olarak gormemesi tutarlı bir davranıs. tabi bu tum goruslerini destekleyecegim anlamına gelmiyor.
O zaman ben yanlış ifade etmişim yazınızda yani her iki yazınızda itiraz ettiğim tek nokta ününü kullanma kısmı çünkü dediğim gibi her hareketi talebesi olduğu kişi tarafından belirlenir ayrıca tabiki desteklemek kısmı sizi ilgilendiriyor şunu da eklemek isterim ki üslubunuz kk ortalamasının oldukça üstünde daha önceki cübbeli konularında görmüştüm tebrikler ayrıca ikinci yorum Size değil

Son düzenleme:
O zaman ben yanlış ifade etmişim yazınızda yani her iki yazınızda itiraz ettiğim tek nokta ününü kullanma kısmı çünkü dediğim gibi her hareketi talebesi olduğu kişi tarafından belirlenir ayrıca tabiki desteklemek kısmı sizi ilgilendiriyor şunu da eklemek isterim ki üslubunuz kk ortalamasının oldukça üstünde daha önceki cübbeli konularında görmüştüm tebrikler ayrıca ikinci yorum Size değil

bu yorumunuzu iltifat olarak alıyorum, teşekkür ederim... :42:

siz de hosgorulu ve espriyi kaldırabilecek birisiniz ki kisilerin farklı dusuncelerine karsı birden bire saldırarak agır kelimeler kullanarak degil kendi dusuncelerinizi ek olarak yazarak paylasmayı secmissiniz.

eleştirinizi simdi anladım, oyleyse şöyle bir temenni ile yanıt vereyim, cübbeli ahmet hocanın inisiyatifinde olmasa dahi mahmut ustaosmanoglu hocadan teblig aldı ise keske baska kanallar olsaydı da i.melih gökcek gibi biri ile isimleri yanyana gelmeseydi bu insanların...

Back