• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bayrampaşada bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nizarcaja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2007
9
0
86
46
İstanbul
merhaba
istanbul bayrampaşada kocatepede (adaparkın hemen aşağısında) oturuyorum. 7 yaşında ilkokul 1. sınıfa giden bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var. çocuklarıma evimde bakabilecek bayan arıyorum. birkaç bayan buldum ama onlar kendi evlerinde bakmak istiyorlar. kızım okula saat 13:00 de servis ile gidiyor akşam 18:30 da yine servis ile geliyor. yani gelecek olan bayan öğleden sonra sadece küçüğe bakacak. kızım zaten artık herşeyini kendisi yapıyor.saba kahvaltısı ve öğlen giderken yanına beslenmesi hazırlanacak o kadar. gelecek olan bayan sabah 7:30 8:00 gibi gelecek, akşam 18:30 19:00 gibi gidecek. yatılı bayan da olabilir aslında ama o konuda tedirginim biraz. bir de evim dublex, yukarıda çocuk odası ve bizim yatak odamız var. bakıcıya verebileceğim ayrı odam yok. çocuk odasında yatırabilirim.

ilgilenenlerin bana aslikunacaf@gmail.com adresinden ulaşmalarını rica ediyorum.

Son düzenleme:
merhaba bayrampaşada oturuyorum unıversıte çocuk gelısımı bolumu mezunuyum anaokulu ogretmenıyım 3 yıl deneyımım var 22 yasındayım. isterseniz kendı evımde bkabılırım benımde 7 aylık bebegım var bu yüzden butun ıhtyaclarım evımde olduğu ıcın sadece evımde bakabılırım. iyi gnler

Back