- Konu Sahibi destina0505
-
Bende bebek istiyorum o yüzden Bayrampaşada kolan hastanesinde dilek hanıma randevu aldım iyi bir hastane mi acaba yardımcı olursanız sevinirimevet bende murat beye gidiyorum çok çok memnunum :)hastanın genel durumuna bakılıp hasta normali sezaryen mı karar veriyor.simdi ki bayanlar yani bizler artık hamile kalmak için bile bir sürü tedavi görüyoruz hormon dengemiz bozuldu hem hamile almak hemde doğurmak maalesef eskisi gibi kolay değilevlenme yası bunlar hepsi etken:)Allah isteyen herkese çocuk nasıp etsin:)
NOT:)ilk acıldığında 50 tl bi ara 12 yaptılar yeni acıldığı için:) murat bey muayene ücreti şimdi 30 tl SSK ben gittiğim için:)
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı kolan bayrampaşada yoğun bakım ünitesi var benim bebeğim 11 kaldı memnun kaldım... Diğer bir bilgi murat bey ayrıldı özel yer açtıMerhabalar. 19 Haftalık hamileyim ve doğru düzgün bir doktor bulamadım. Şimdi Murat Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Bir de Bayrampaşa Kolan da bebek yoğun bakımı var mı,Bilginiz var mı ? Teşekkürler kızlar..
Yeni hastahane iyi ilgililer rahat olun hadtahaneden çok doktor önemli emin olun dilek hanim içinde iyi şeyler duydumBende bebek istiyorum o yüzden Bayrampaşada kolan hastanesinde dilek hanıma randevu aldım iyi bir hastane mi acaba yardımcı olursanız sevinirim
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.Ben de Selver Hanım a gitmeye başladım.
Kendisi sakin, ilgili, titiz bir hanim. Ultrasonda her seferinde bebeğin tüm organlarını inceliyor, bilgi veriyor. Sorulara anlayışla açıklayıcı cevaplar veriyor
Dilek Hanımdan da hastaları memnun. Ben bir kere Ayten Hanıma gitmiştim, o da çok şeker bir hanımdı çok tatlıydı Azeri kendisi:)
Hastane ise gayet güzel, temiz. Diğer bölümleri bilmiyorum ama kadın doğum servisini beğeniyoruz. Kuzenlerim de orada doğum yaptı. Ekipler çok ilgili
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.
Ben muayne ücretini soracaktım ne kadar acaba?
Bir de ayrıntılı ultrasonu da orada mi yaptirdiniz?
Anladim teşekkür ederim, detayli ultrason fiyatini bilmiyorsunuz o zaman.Teşekkür ederim. Hepimize inşallah.
70 lira muayene ücreti ödüyorum
Ayrıntılı ultrason için perşembe günleri perinatolog geliyormuş ama ben o haftalarda başka hastanede takipli olduğum için orayı tercih etmemistim.
Anladim teşekkür ederim, detayli ultrason fiyatini bilmiyorsunuz o zaman.
Teşekkür ederim, bugün o tarafa gidersem soracağım fiyatını ne kadar diye.Bilmiyorum. Ama 300-400 arası bir miktar olduğunu tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?