bayrampaşa göz hastanesi lazer

possiblea

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
14
1
6
34
İstanbul
arkadaşlar bayrampaşa göz hastanesinde lazer ameliyatı olanlar varmı? varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.. orda ameliyat olmayı düşünüyorum.. 2 haftalık bir süre lenslerimi çıkardm sonra ölçüm yaptırıcam ve eğer gözüm uyarsa bu hastanede ameliyat olucam. lütfen olan arkadaşlar yorumlarınızı paylaşın..

Ben yaklaşık bir ay önce Bayrampaşa göz hastanesinde lasik lazer oldum, yani bıçaksız lazer tercih ettim. Uzun bir süre araştırdım, göz numaramın büyümesinin durmasını bekledim. Nihayet karar verdim ve tetkiklerin ardından gözümün uygun bulunması sonucunda ameliyat oldum. 15- 20 dk süren başarılı bir ameliyat geçirdim. Şu anda çok memnunum ve iyi ki olmuşum diyorum. Yaklaşık 6 yıl gözlük kullandım. Buharlaşmadan, yağmurlu günlerde gözlüğe gelen damlalardan çok rahatsız oluyordum ve şu anda çok rahatım. Uyandığımda her yeri net görebilmek çok güzel.

hastane hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak bu konuda biliklerimi şöyle özetleyim...3 şey önmeli göz yapısı + lazer cihazı + doktor..Göz yapısı göz deecesi uygun ise kuruluk falan yoksa içiniz rahat olsun.Gelelim cihaz işine düşük dereceler için hemen hemn aynı sonuçlar veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende goz ameliyati olmayi dusunuyorum bayrampasa goz hastanesinde yasadiginiz her hangi bir sorun oldu mu gecen zaman icerisinde ve hangi doktora gorunmustnuz yardimci olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…