yok ben öyle pantolonla falan rahatlamam valla
valla ben hiççççççç saat mat almadım dedim takım elbisesini aldım sadece sana yeter bu dedim oda tamam dedi zavallım :))))
de de ....marka aldım hepsi lorealindi ondan öle oldu napim bida nerde aldıracam öle demi ama sefam olsun gül gbi kız verdiler ona daha ne olsun yani yediriyom içiriyom herşeyde memnun ediyom...800 tl de ne bişi olmaz...bu arada gelinliğimide aldırmıştım 2.000 tl ye...hatta takas ikinci el bölümünde var aysiradan almıştım çok beğendim napimmm iii ettimmmm ohhhhhhhhhh :)))
yok ben öyle pantolonla falan rahatlamam valla
Ay benim yerime de isteyin gerçekten, ben tövbe isteyemem.
Alsalar yok yemin billah edip geri verdiririm kesin o derece bir durumdayım niyeyse.
Doğumgünümde hediye alırken utanan yerin dibine girip, vermeyin küserim lütfen diye dil döken bi insan nasıl bu işlere bulaşacak bilemiyorum...
Kızlar alın benim intikamımı da
valla ben hiççççççç saat mat almadım dedim takım elbisesini aldım sadece sana yeter bu dedim oda tamam dedi zavallım :))))
Siz ucuz yırtmışsınız gerçekten, bu bahsettiğim arkadaşımda damada bir masraf yapıldı sormayın gitsin...
Saat 6bintl, damatlık 2bin küsürmüş, yok pijaması, traş takımı derken 'kızcağız 13bin liraya adam aldım, eve biblo niyetine büfeye koycam kullanmaya kıyamam ki onu 'diyor.
Erkekler uyandı bu devirde gerçekten...
Eskiden kızlar yok bilezik, yok gerdanlık hesabı yapardı şimdi erkekler bunların çeteresini tutuyor.
aferim kıyma bişi olmaz bol bol gecelik aldır mesela takım aldır böle 6 lı felan sonra ayrı ayrı al mini evde giymek için penye elbiseler var onlardan aldır güzel oluyo...bunları alırken kışlık evde giymelik polar takım aldır dışarda giymek için eşofman aldır....sen nişanlanırken gel ben sana liste yapayım unuttuklarım var onlarıda ekleriz iii olur...ben kaçar kocam bekliyor.... iiii geceler herkeseee :))))
seni ekledim arkadaş olarak kaul edersen konuşuruz gene canım özelden msj atamıyorum ama buraya yazarım ok görüşürüz :))))
Siz ucuz yırtmışsınız gerçekten, bu bahsettiğim arkadaşımda damada bir masraf yapıldı sormayın gitsin...
Saat 6bintl, damatlık 2bin küsürmüş, yok pijaması, traş takımı derken 'kızcağız 13bin liraya adam aldım, eve biblo niyetine büfeye koycam kullanmaya kıyamam ki onu 'diyor.
Erkekler uyandı bu devirde gerçekten...
Eskiden kızlar yok bilezik, yok gerdanlık hesabı yapardı şimdi erkekler bunların çeteresini tutuyor.
KUSURA bakmayına yuhhh diyorum napmış o adam öyle uyanık adam vallahi öyle adamı paralarım benyada istediğinin 10 katınıda ona aldırttırırm o uyanıksa bizde uyanığım demi
Bayramda gelin giydirilir adet böyledir :) Ama bu bayram bn nişanlıma tişört aldım bayram hediyesiÇok seviyom onu
Boşverin kızlar alan düşünüp gönlünden ne koparsa alır almayanda almaz :) takılmayın bu kadaröyle elbette ama bizimkiler maşallah hiç bişey bilmediklerinden bana ramazan bayramında bi çul çaput bile almadıklar ki o zaman sözlüydük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?