Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar bayramda kıza herşey alınır alışveriş yapılır ya bu adet midir her yörede bu var mıdır?
evet ben ic anadolu da yasıyorum burada adetmiş annem e sormustum her seyi alnır dedi
hahah nişanı bayrama denk getırıyoruz tamam mıı
yaşadın o zaman nişan alışverişi ayrı yapılır sen ek olarak bayram alışverişini de yaparsınnn :)))))
ben nişanlı degılım canım ama olursam bayramdan once yapacagım DDDDD
nişanlımı dogduguna pisman edecegımm D
öle direkten yüreğine indirme ama haberin yokmuş gibi davran :))))sonra bayramdan önce yapalım nişanlı nişanlı gezeriz büyüklerimi felan de...sonra tut kolundan çıkar çarşıya bizde adettir kız giydirilir hem nişan alışverişi hem bayram alışverişi de ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bi güzel giyin çık :))))))
Yalnız şunu da sölemişti şimdi hatırladım, damat da aynı şekilde giydirilirmiş.
Bu enteresan gelmişti mesela, neyini giydiricez damadın yav sanki süsleri püsleri var diye
Yalnız şunu da sölemişti şimdi hatırladım, damat da aynı şekilde giydirilirmiş.
Bu enteresan gelmişti mesela, neyini giydiricez damadın yav sanki süsleri püsleri var diye
hahaha yapmam mııı
makyaj malzemelerımı bile bastan dizerim alimallah DD
peki ben sözlüyüm alışveriş yaparlar mı yinede..
peki ben sözlüyüm alışveriş yaparlar mı yinede..
bende dizmiştim aynamın önü dolu şuan:)))))800 tl lik makyaj malzemesi doldurdum kötüym ben kötüyüm :)))))
Gerçi bu erkekler işin kolayına kaçmış, öyle sıradan marka da giymezler ki...
En son bir arkadaşım evlendi, damat nişan için bir saat beğendi dilim nutkum tutuldu yani.
Kıza takılan altınların hepsinin karşılığını aldı damat bey saatiyle maşallah:)))
Herkes uyanık bu devirde, biz gene kıyamaz aman bi tshirt bi pantolon isteriz geçeriz gibime geliyor:)
Gerçi bu erkekler işin kolayına kaçmış, öyle sıradan marka da giymezler ki...
En son bir arkadaşım evlendi, damat nişan için bir saat beğendi dilim nutkum tutuldu yani.
Kıza takılan altınların hepsinin karşılığını aldı damat bey saatiyle maşallah:)))
Herkes uyanık bu devirde, biz gene kıyamaz aman bi tshirt bi pantolon isteriz geçeriz gibime geliyor:)
yeter onlara bır kac corap ya hu neylerıne yetmez ki
senin cok agır olmus ama ben de dıyecegım bak elalemın erkegı nasıl 800 tllık almıs dıyeeD