kızlar bayram sonrasımı bilmem ama bizde artık kesinleştirdik.ay çok heyecanlıyımaileler zaten 4.5 senedir biliyo okuldu işti derken böle uzun zaman oldu.dedik artık söz olsun askerden önce nişan olsun askerden sonra düğün
bu hafta sonu ailelerle konuşucaz.ilk başta tanışma isteme söz aynı anda olsun istiyoduk.ama şu an kararsızız siz neler yaptınız bana da yardımcı olurmusunuz :44:
canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun...
cok tatlı heyecanlar bunlar ...
bikere tanısma isteme söz aynı gun yapmayın bence... bizim aileler taa bizim cocuklugumuzdan tanıyo birbirlerini ama uzun yıllar gorusmemişler, o yuzden oncesinde toplu bi tanısma yapıldı..
bizde araya ramazan girdigi için sözü tanısmadan bir ay sonra yaptık sizde bir hafta falan sonra yaparsınız olmadı ama 3 ünü aynı gune getirmeyin önceden bir tanısma olsun
sonra isteme-söz için bi gün belirlersiniz dedigim gibi 1 hafta sonra falan olabilir...
sana tavsiyem su.. hani ailecek damat tarafından ne bekliyosunuz bunları isteme de mutlaka konusun... bişey istemeyin istemiyosanız ama en azından karsı taraf ne yapmayı dusunuyo adetleri nedir bastan konusulsun
biz konusmadık sözden sonra konustuk problem cıktı sonradan... üzüldük yok yere.. bunu engellemek icin adet anane nedir konusun bastan
mutluluklar... aklına takılan herseyi sorabilirsin bize
ayyy bende heyecanla o günlerin gelmesini bekliyorum.nişanı askerden önce yapacaktık vazgeçtik.aynı anda olursa birsey anlayamam diye söz nişan arası 1 ay olarak istiyorum .vee sonra düğünn
saol canım bilgilendirdiğin içinbizde mesafe uzak diye öle yapmak istedik farklı şehirlerdeyiz çünkü
ama büyük ihtimal önce ayrı ayrı tanışıcaz sonra aileler tanışıcak 1 hafta sonra falanda söz olur.zaten aynı taraflıyız adetler aynı o konuda rahat olucaz çok şükürama telaş beni şimdiden sardı of offfff
duyguuum msjlarını okuyunca yıkıldım yaaaa anlatamam çok üzüldüm
cookie evet artık bu topik kurban bayramından sonra isteneceklere kaldı biz işlerimizi bitirdik artık yol göründü bize
iki tane harika haber aldım
iş için sınava çağrıldım bu birikincisi annemle konuştuk önce siz tek tanışırsınız sonra gelirler tanışırız duruma göre isteme o zmanda olabilir dedi çünkü oturucan yer belli siz daha dünde tanışmadınız dedi birbirinizi seviyosunuz biz olmaz desekte siz ayrılmıcaksınız onlarıda yormayız dedi yolda gidip gelmekle dedi
ay içimde kebelekler uçuşuyo
hayırlı olsun canım şimdiden
bizde sözü atlatalım nişanı askerliğine göre yapıcaz bizdeşubatta giderse acemi izninde.sonra giderse askerden önce yapıcaz galba ay çok heyecanlıyım yaaaa
iki tane harika haber aldım
iş için sınava çağrıldım bu birikincisi annemle konuştuk önce siz tek tanışırsınız sonra gelirler tanışırız duruma göre isteme o zmanda olabilir dedi çünkü oturucan yer belli siz daha dünde tanışmadınız dedi birbirinizi seviyosunuz biz olmaz desekte siz ayrılmıcaksınız onlarıda yormayız dedi yolda gidip gelmekle dedi
ay içimde kebelekler uçuşuyo
sağol canım senin için de hayırlı olsun benim aşkımda şu an asker.az kaldıı.bende çokkk heyecanlıyım
süpperr yaa Allah mutluluğunu daim etsin.
bizde şu an zaten askerlik gibi bi durumdayız.başka şehirlerdeyiz zor gelmicek heralde askerlik bize :) ay canım benim.allahım bi an önce kavuştursun inşallah
saol canım hepimizin inşallah
aminnn canım yaa herkes kavuşşun sevdiğine.:85::85:bizde belli bir süre ayrı şehirlerdeydik.ama gel gör ki adı askerlik olunca işler değişiyoo
4.5 yıldır birlikteyiz birlikte olduğumuz günler toplasan 1.5 sene anca olur.3 senelik askerlik yapılmış gibi
ben zaten ağlak bi yapıya sahibim hem kendimi hem sevdiceğimi teselli etmem gerekiyo çok zor işim :44:
kızlar benimde bayramdan sonra tanışma ve sözüm var çok heyecanlıyım ama tarih belli değil şuan :18::18::18::18::18::18:
cok guzl bı duygu ayrıca cokda heycan werıcı bn ckulata dagtmayı unutuodum neredeyse dusunun yanıallah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?