Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

kızlar bayram sonrasımı bilmem ama bizde artık kesinleştirdik.ay çok heyecanlıyım aileler zaten 4.5 senedir biliyo okuldu işti derken böle uzun zaman oldu.dedik artık söz olsun askerden önce nişan olsun askerden sonra düğün
bu hafta sonu ailelerle konuşucaz.ilk başta tanışma isteme söz aynı anda olsun istiyoduk.ama şu an kararsızız siz neler yaptınız bana da yardımcı olurmusunuz :44:

ayyy bende heyecanla o günlerin gelmesini bekliyorum.nişanı askerden önce yapacaktık vazgeçtik.aynı anda olursa birsey anlayamam diye söz nişan arası 1 ay olarak istiyorum .vee sonra düğünn

canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun...

cok tatlı heyecanlar bunlar ...

bikere tanısma isteme söz aynı gun yapmayın bence... bizim aileler taa bizim cocuklugumuzdan tanıyo birbirlerini ama uzun yıllar gorusmemişler, o yuzden oncesinde toplu bi tanısma yapıldı..

bizde araya ramazan girdigi için sözü tanısmadan bir ay sonra yaptık sizde bir hafta falan sonra yaparsınız olmadı ama 3 ünü aynı gune getirmeyin önceden bir tanısma olsun

sonra isteme-söz için bi gün belirlersiniz dedigim gibi 1 hafta sonra falan olabilir...

sana tavsiyem su.. hani ailecek damat tarafından ne bekliyosunuz bunları isteme de mutlaka konusun... bişey istemeyin istemiyosanız ama en azından karsı taraf ne yapmayı dusunuyo adetleri nedir bastan konusulsun

biz konusmadık sözden sonra konustuk problem cıktı sonradan... üzüldük yok yere.. bunu engellemek icin adet anane nedir konusun bastan

mutluluklar... aklına takılan herseyi sorabilirsin bize

saol canım bilgilendirdiğin için bizde mesafe uzak diye öle yapmak istedik farklı şehirlerdeyiz çünkü
ama büyük ihtimal önce ayrı ayrı tanışıcaz sonra aileler tanışıcak 1 hafta sonra falanda söz olur.zaten aynı taraflıyız adetler aynı o konuda rahat olucaz çok şükür ama telaş beni şimdiden sardı of offfff

ayyy bende heyecanla o günlerin gelmesini bekliyorum.nişanı askerden önce yapacaktık vazgeçtik.aynı anda olursa birsey anlayamam diye söz nişan arası 1 ay olarak istiyorum .vee sonra düğünn

hayırlı olsun canım şimdiden
bizde sözü atlatalım nişanı askerliğine göre yapıcaz bizde şubatta giderse acemi izninde.sonra giderse askerden önce yapıcaz galba ay çok heyecanlıyım yaaaa

duyguuum msjlarını okuyunca yıkıldım yaaaa anlatamam çok üzüldüm

cookie evet artık bu topik kurban bayramından sonra isteneceklere kaldı biz işlerimizi bitirdik artık yol göründü bize

bizimde öleydi sözde ama hesapta olmayan seyler cıktı tatlım
buyuklerin adetleri aynı bile olsa en ince ayrıntısna kadar konusmasında fayda var
ilişkinizin ve aile içi ilişkilerin saglıgı acısından ileriyi dusunerek en ufak ayrıntıyı bile atlamamk gerekiyormus..

telaslanmaaa..
cidden bisekilde geliyor geciyor , sonrasında o kadar telaslanan kimdi noldu şimdi sözlendim mi, diyosun anlamıyosun bile..

valla keske o kdr telas ve heyecan yapmasaymısım diorm şimdi cunku hiçbişey anlamadım hep telasla gecti gitti o gece.. herkes cok guzel oldu cok guzel oldu diyip duuruyo ama ben bişey anlamadım yani

diyecegim o ki heyecanını kontrol altında tutmaya calıs ki yasadıgın gecenin her dakikasının tadına var... tanısmaya gelinmesini de biraz bu yuzden onerdim..

tanısma en azından söz oncesi isteme öncesi prova gibi oluyo... ilk tanısma gunu cok daha heycanlıydım ben, askımın elindeki cicegi almayı unuttum cocuk sap gibi kapıda kaldıda sonra erkek kardeşime verdi gulerek al sana cicek aldım diye

duyguuum msjlarını okuyunca yıkıldım yaaaa anlatamam çok üzüldüm

cookie evet artık bu topik kurban bayramından sonra isteneceklere kaldı biz işlerimizi bitirdik artık yol göründü bize

öyle oldu papatyacımm

şükür şimdilik muradımıza erdik attık adımımızı darısı bekleyenlerin basına

soru soran olursa yardımcı olmaya calısıyoruz işte

iki tane harika haber aldım
iş için sınava çağrıldım bu bir ikincisi annemle konuştuk önce siz tek tanışırsınız sonra gelirler tanışırız duruma göre isteme o zmanda olabilir dedi çünkü oturucan yer belli siz daha dünde tanışmadınız dedi birbirinizi seviyosunuz biz olmaz desekte siz ayrılmıcaksınız onlarıda yormayız dedi yolda gidip gelmekle dedi
ay içimde kebelekler uçuşuyo

hadi hayırlısı olsun..

hayırlı olsun canım şimdiden
bizde sözü atlatalım nişanı askerliğine göre yapıcaz bizde şubatta giderse acemi izninde.sonra giderse askerden önce yapıcaz galba ay çok heyecanlıyım yaaaa

sağol canım senin için de hayırlı olsun benim aşkımda şu an asker.az kaldıı.bende çokkk heyecanlıyım

süpperr yaa Allah mutluluğunu daim etsin.

sağol canım senin için de hayırlı olsun benim aşkımda şu an asker.az kaldıı.bende çokkk heyecanlıyım

bizde şu an zaten askerlik gibi bi durumdayız.başka şehirlerdeyiz zor gelmicek heralde askerlik bize :) ay canım benim.allahım bi an önce kavuştursun inşallah

süpperr yaa Allah mutluluğunu daim etsin.

saol canım hepimizin inşallah

bizde şu an zaten askerlik gibi bi durumdayız.başka şehirlerdeyiz zor gelmicek heralde askerlik bize :) ay canım benim.allahım bi an önce kavuştursun inşallah

saol canım hepimizin inşallah

aminnn canım yaa herkes kavuşşun sevdiğine.:85::85:bizde belli bir süre ayrı şehirlerdeydik.ama gel gör ki adı askerlik olunca işler değişiyoo

aminnn canım yaa herkes kavuşşun sevdiğine.:85::85:bizde belli bir süre ayrı şehirlerdeydik.ama gel gör ki adı askerlik olunca işler değişiyoo

4.5 yıldır birlikteyiz birlikte olduğumuz günler toplasan 1.5 sene anca olur.3 senelik askerlik yapılmış gibi
ben zaten ağlak bi yapıya sahibim hem kendimi hem sevdiceğimi teselli etmem gerekiyo çok zor işim :44:

kızlar benimde bayramdan sonra tanışma ve sözüm var çok heyecanlıyım ama tarih belli değil şuan :18::18::18::18::18::18:

4.5 yıldır birlikteyiz birlikte olduğumuz günler toplasan 1.5 sene anca olur.3 senelik askerlik yapılmış gibi
ben zaten ağlak bi yapıya sahibim hem kendimi hem sevdiceğimi teselli etmem gerekiyo çok zor işim :44:

aynen öyle canım ben şuan yapmaya çalışıyorum kaldı 3 ay 2 ayı gitti

cok guzl bı duygu ayrıca cokda heycan werıcı bn ckulata dagtmayı unutuodum neredeyse dusunun yanı allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…