bence abine soyle canım herseyi acık acık anlat.. bu işlerde araya yalan girmesi kötü olur diye dusunuyorum abin sonradan gonul koyabilir falan... uygun bir dille anlat, mumkunse ailede sozu gecen annen baban ablan vs varsa ona da anlat durumu birlikte yumusatın abini...
bizim de bayramdan sonra 10 yada 11 eylul isteme ve söz olcak
temmuzda da tanısma gibi bişey ooldu dicem de bizimkiler zatn birbirlerini cok eskilerden tanıyodu, sadece işte eskilerden bahsettiler, sen degişmişin sen degişmemişsin muhabbeti oldu
hiç tanımayan aileler ne konusur bilmiyorumsizden ve sizin cocukluklarınızdan falan bahsederler muhtemelen ki oyle olması daha iyi bizimkiler tanıdık olunca eskileri konusmaktan bizle alakalı konusmaya fırsat kalmıyo her gorustuklerinde
Ne güzel heyecanınız ve benımde isteme olucak sanırım bende korku var ne bıleyım k.valıde k.peder ben çok özgür ruhlu bırıyım gelemem öyle gelın olaylarına bırde çok rahat buyumuş biriyim göz uçuyla baktığım bile olsa aldı ailem allaha çok şükür şimdi kçvalıde tarafı bana çimrilik yapar istedıklerını onaylatmaya çalısır diyede korkuyorum acıkca kı asla gelemem böyle sye o yüzden heyecan bile hıssedemıyorum oğullarını sevmesem hıç uğrasamam böyle angarya işlerle
aslında erkek arkadaşım diyo ki abine deki biz sen ikimizi sevgili zannettikten sonra çıkmaya başladık. sen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün de diyo
ama 5 yıllık bi geçmişimiz var. babama anlatırken bu zamanı söylemek istiyorum onu nekdar zamandır tanıdğımı bilmelerini istiyorum.
senin daha önce anneler filan tanıştı mı yada aileleriniz tanışıyor mu önceden ilk kez mi bir araya gelcekler cnm???
sanırım en doğrusu öyle olur cnm abim çok ters bi insandır. babamla konuştuktan sonra babamın abimle konuşmasını isteyebilirim kırmaz babacım beni
ya bide ben erkek tarafına masraf olmasın diye söz nişan hepsini bir yapmayı düşünüyorum. ama bu nasıl dile getirilir ki??
yok canım benım babam tesadufen bı kere tanısır gıbı oldu daha dogrusu gordu bız yolda kalmıstık arabanın tekerı patladıgı ıcın geldı benı almaya o sırada yardımda ettı o gun gordu babam ılk kez. onun harıcı annem gordu bıze geldı annemın amelıyatında hıc yalnız bırakmadı bıde. benı ıse onun tum akrabaları asagı yukarı tanıyor.
bir tek aıleler gorusmedı yuzyuze karsılasmadılar. ne konusurlar ne olur bılmıyorum acıkcası. bıraz heyecan var tabıkı. umarım hersey yolunda gıder. ne konusurlar genelde ılk kez bırbırını goren ıkı aıle bılmıyorum. sanırım nerelısınız ne ıs yaparsınız nereden emeklısınız fılan. ve tabıkı bızlerden belkı konu acılır.
canım valla bizde pek adet anane falan yok ama ordan burdan duydugumuza gore söz nişan falan genelde hep kızın sırtından geciyo yani senin durumun varsa zaten bunları kız tarafı yapıyomus
söz kızın evinde
nişanıda kız ayarlıyo
bu devirde kız evlendirmek daha zor gibi duruyo... bizimkiler cok adetci tipler olmadıgı icin biz nişan yapmıcaz heralde mesela... isteyecekler sonra yuzuklermizi takacaklar, daha sonra biz arkadaslarımızla istedigimiz bir mekanda kutlama yapıcaz, oyle buyukanneler buyukbabalar coluk cocuk dolusmus tarzda nişanları sevmiyo bizimkiler yaparsak yine sadece buyukler arasında yaparız dediler zaten sozde oyle olcagı gerek duymuyorz suan ama belki degişir fikrimiz bilemiyorum..
ayyyy o gün orda olmak istemiyorummm ama çokda merk edyorum yaaaaa
cnm bizde söz nişan düğün hepsini erkek tarafı yapar. ama erkek tarafında nişanı kız yaparmış. bizimkiler nişan yapmazlar. erkek arkadaşımın ailesi biz yaparız nişanı demişti bana ama ben onlara da yüklemek istemediğim için söz günü nişanda aradan çıksın istiyorum. hem erkek arkadaşımda bende öle afilli bi nişan istemiyoruz ki
en guzeli canım ne gerek var ki.. millete ben nişanlandım bakııın demek için onca para dokuluyor.. aile buyuklerim bilsin onaylasın yeter..
birde bizim ailece yıldızımız dusuktur cok kolay nazar alırız.. annem biraz da o yuzden oyle kalabalık seyler istemiyo zaten sade ve sakin insanlarız buyuk ihtimal dugunumde sade sakin romantik bir kır dugunu olacak
yaa çok güzelll
peki sana sözde ne takıldı. şimdi biz nişanı sözle bir yaparsak erkeğe bişe takmam gerekir mi. bildiğim kadarıyla onuların bana bileklik takmaları gerekiyor ardından tektaş ve alyanslar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?