Özlemcım çok sağol benı desteklediğin için gerçekten zaten kötuyum bırde böyle bır şey yazınca çok sınırlerım bozuldu
dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis ama soyle bir durum var hep onlarin yaptiklarini anlatmisin ve kendine dair hic birsey anlatmamisin benimde 2 tane oglum ve 2 tane gelinim var ne gelinlerim benim hakkimda nede ben onlarin hakkiinda kotu bir sey dusunmedimhic bir anneninde dusunecegini sanmiyorum canim mutlaka seninde hatan vardir gelinine kotuluk yapan ogluna da kotuluk yapmistir bence don hatayi kendinde ara
Siz benım yaşadıklamı yaşarken yanımdamıydınız benımlemıydınız bu şekılde yorum yapma hakkınızı kendınızde buluyosunuz her kayınvalıde sızın gibimi olucak hiç bir annnenın kötu düşünceğini sanmıyorum yazmışınız genelleme yapıyosunuz herkes sızın gibi olduğunumu sanıyosunuz şu forumu gezının bakalım kaç kişinın yuvası kayınvalıde yuzunden yıkılmış ayrıca donup hayatı nıye kendımıde arıyomuşum asıl sen kendınde ara hatayı ayrıca bana zıllı yazmışın terbıye sınırını aşamassın sen bana hakaret edemessın asıl sız direk gelınlerı suçlu göruyosunuz direk peşin hükmü verıyosun senın gelınlerıne Allah sabır versın asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?