bana bak sende az degilsin yap et kaynanam soyle gorumcem boyle kimbilir ne yaptinda adamlar sana oyle davraniyor ogullarinida almissin ellerinden anababa ahini al sen mutlumu olacagini saniyon zilli
lal boşver sen bütün kötü insanları.böyle bi nişanlın olduğu için çok ama çok şanslısın. ekimde evlenin ve bir ömür boyu mutlu olun. sakın ha evlenmekten vazgeçme.birbirinize kenetlenin. ailesinin istediğini onlara verme. gitme bayramda boşver
(KaYNaNa_GeLiN kullanıcısından alıntı
bana bak sende az degilsin yap et kaynanam soyle gorumcem boyle kimbilir ne yaptinda adamlar sana oyle davraniyor ogullarinida almissin ellerinden anababa ahini al sen mutlumu olacagini saniyon zilli)
Kızlar şunun söylediğine bakarmısınız resmen sınırlerım zıpladı ya lafa bak sankı ben kötu yola düşmüşüm de Allahımya[/QUOT
velev ki kötü yola düştün..kisenin kimseyi bu şekilde eleştirmeye hakkı yok..çok sinirlendim kızcağızın zaten morali bozuk ortada yanlış vardır ve ya yoktur kız içini dökmüş şurda siz kimsiniz ki zilli diye hakaretde bulunuyorsunuz başkasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?