Hayırlısı olsun o zaman
canım benmde haftaya tanışma olack.tanışmada elbise faln giymeye gerek yok değil mi.öyle çok özenmeym ?
Kızlar merhaba,
Benim 2007 yılından beri devam eden bir ilişkim var. Annemin bu ilişkinin ilk aylarından itibaren haberi var babama da annem daha sonra söylemiş yani 3-4 yıldır o da biliyor ama bu konu hakkında hiç konuşmuyoruz :) Babam bir kaç kere bu konu hakkında laf açtı ama o sıralar da ben konuşmak niyetinde değildim ertelendi hep. Halam eniştem falan da biliyor hatta babamın yanında kızdırmak için beni şaka yollu laf sokarlar falan hep :)
Gelelim asıl konumuza ben geçtiğimiz haziranda üniversiteden mezun oldum şimdi yüksek lisansa başladım 23 yaşındayım erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta liseden beri beraberiz bir de bunun arkadaşlık dönemi var düşünün artık 7-8 senedir birbirimiz tanıyoruz. Neyse o da bu yıl 4. sınıfta (öss ye 2 kere hazırlandığı için bir yıl geç başladı) aynı şehirde üniversiteyi okuduk. Aslında geçtiğimiz ramazan bayramında ailemle tanışmaya gelecekti ama annem hastalandı ameliyat oldu falan kısmet olmadı açıkçası. Daha önceki yıllarda annem tanışmak istemedi okul bitmeden söz- nişan düşünmediğimiz için çok yüz göz olmak istemedi. Ama artık tanışmak istiyor ve bu bayramda gelebileceğini söyledi. Şimdi sorunumuz annem babamla konuşacak zaten bu konu hakkında ama benimde bir şeyler söylemem lazım mutlaka ama ne diyeceğim ???
tecrübeli hanımlarımızdan yardım istiyorum :) :) :)
sende gittinmi tanışmaya :))
Yok ben daha gitmedim
Bir kaç yıl önce üniversite okuduğumuz şehre annesi gelmişti o zaman annesiyle tanışmıştım. Ama evlerine gitmedim henüzBiraz nazlıyız kız evi olarak
hehehehe:) gitme kızz bende gitmemiştiim :) ailecek davet ettiklernde gitmiştim ailemi alıp sonra söz nişan oldu 6 ay sonra düğünümz var hala gitmiom bn
Bende öyle düşünüyorum zaten
Söz nişan işlerine zaman var daha tanışılacaksa ailece tanışacağız önce sonra davet ederlerse düşünürüz
hayrlısı olsun canım inşlahh
Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım ve 1-2 hafta içinde 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışıcam. Tanışma evde olcak, sizce ne giymeliyim? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?