- 8 Temmuz 2018
- 42
- 4
- 6
- Konu Sahibi mavilisiyah
-
Canım orta yolunu öğrenmek için konu açtım zatenHer yörenin adeti farklıdır ve aynı yerde yaşamadığınız için şartlar değişir. Orta yolu bulun kimse kırılmasın
Bizim buralarda kurban da erkek tarafı Koç alıp getiriyor mesela nişanlı olan kıza ama heryerde adet farklı bi bilezik getiriliyor ki sizin nişanınızda da takılmamış anneniz doğru söylüyor hadi Koç almayı geçtim en azından bi bilezik bi kaç küçük hediye ile gelinebilir hani normal olan bu sekil oluyor yöre ye göre değişme gösterir illaki ama erkek tarafı maddiyatına göre küçük büyük birseyler illaki yaparHanımlar selamlar, ben geçen hafta nişanlandım. Nişanlım ve ailesi bodrumda yaşıyor. Ben ve ailem izmirde. Bayram muhabbetlerinde annem erkek tarafı kız evini ziyaret eder, bayramlık alır, hatta bilezik takar falan dedi. Çünkü bana nişanımda da bisey takılmadı. Nişanlimda bizim burda işlerimiz var öyle her istediğimizde çıkamıyoruz masraf yapmaya gerek yok bence dedi. Ben gelirim ailenin yanına bayramlasiriz sonra seni alıp bizimkilerin yanına gideriz dedi. Annem kesinlikle hayır diyor. Düşününce nişanlıma hak veriyorum. Sonuçta yaşlı insanlar daha geçen hafta burdalardi. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapılması uygun olur??
Şimdiden teşekkürler...
anneniz haklı kesinlikle ilk bayramınız daha gelmeleri lazım bizde öyle oldu 2 bayramı nişamlı geçirdik, kayınvalidem beni alıp alışverişe çıkardı kıyafet ayakkabı, çantama, kadar aldı, bayramda geldiklerinde de nişanlım elinde çiçeği, hediyesi, çikolatasıyla geldi.Hanımlar selamlar, ben geçen hafta nişanlandım. Nişanlım ve ailesi bodrumda yaşıyor. Ben ve ailem izmirde. Bayram muhabbetlerinde annem erkek tarafı kız evini ziyaret eder, bayramlık alır, hatta bilezik takar falan dedi. Çünkü bana nişanımda da bisey takılmadı. Nişanlimda bizim burda işlerimiz var öyle her istediğimizde çıkamıyoruz masraf yapmaya gerek yok bence dedi. Ben gelirim ailenin yanına bayramlasiriz sonra seni alıp bizimkilerin yanına gideriz dedi. Annem kesinlikle hayır diyor. Düşününce nişanlıma hak veriyorum. Sonuçta yaşlı insanlar daha geçen hafta burdalardi. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapılması uygun olur??
Şimdiden teşekkürler...
Nisanliniz gelsin madem ama siz gitmeyin bence . Arayın görüşünHanımlar selamlar, ben geçen hafta nişanlandım. Nişanlım ve ailesi bodrumda yaşıyor. Ben ve ailem izmirde. Bayram muhabbetlerinde annem erkek tarafı kız evini ziyaret eder, bayramlık alır, hatta bilezik takar falan dedi. Çünkü bana nişanımda da bisey takılmadı. Nişanlimda bizim burda işlerimiz var öyle her istediğimizde çıkamıyoruz masraf yapmaya gerek yok bence dedi. Ben gelirim ailenin yanına bayramlasiriz sonra seni alıp bizimkilerin yanına gideriz dedi. Annem kesinlikle hayır diyor. Düşününce nişanlıma hak veriyorum. Sonuçta yaşlı insanlar daha geçen hafta burdalardi. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapılması uygun olur??
Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?