Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayramda kahvaltı sorunu
- Konu Sahibi 1moonse3
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Var , ya KV de yaparlar hep yada evlerinde.annem babam bu zamana kadar bayram kahvaltısını tek benle yaparlardı.bende gidince iyice yalnızlaştılar.bayram kahvaltısında olsam mutlu olurlardı.Çok göze batarsın canım kahvaltıyı yapıp annemlere geçersin 1 2 saat sonra
Başka kardeşn vs yokmu
Aynen öyleyim bende çok zor geliyorIlk bayraminiz herhalde.
Benim ilk bayramin esimin sulalesi arasinda kendimi yabanci gibi hissederek gecti. Ne isim var bbenim bu fotograf karesinde diyip duruyor ve herkese sinir oluyordum. Sonradan alistim ve duzene bindi. Benim ailem uzakta ve tek gitmeyi tercih ediyorum.
- 3 Şubat 2018
- 25.505
- 109.844
- 598
Var , ya KV de yaparlar hep yada evlerinde.annem babam bu zamana kadar bayram kahvaltısını tek benle yaparlardı.bende gidince iyice yalnızlaştılar.bayram kahvaltısında olsam mutlu olurlardı.
Sizde artik esinizin ailesinin bir parcasisiniz. Esinizle acik konusun. Olmadi hep beraber kahvalti yapamazmisiniz? Ben herkesi bir masaya toplardim.
- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
Bir sonraki bayram anndnize gidersiniz yasa akşam yemeğine gidin. Sorun çıkarmaya gerek yok. Şike geleneklerimiş ilk bayeam için böyle yaparsanız çirkin olur.
Farzedinki bu gelenek sizin ailenizde olsun ve eşiniz gelmesin. Sizin için be kadar küçük düşürücü bir şey olurdu değil mi?
Farzedinki bu gelenek sizin ailenizde olsun ve eşiniz gelmesin. Sizin için be kadar küçük düşürücü bir şey olurdu değil mi?
Babaanne amcalar halalar filan var onlarda bide bizim taraf olmaz .herkes kendi ailesi içinde yapıyor kahvaltısını.ama gitmek istemiyorum offSizde artik esinizin ailesinin bir parcasisiniz. Esinizle acik konusun. Olmadi hep beraber kahvalti yapamazmisiniz? Ben herkesi bir masaya toplardim.
Öylede ayrı ayrı gidilmesinde ne var ki? zaten her bayram aynı şeyi yapıyo bunlar.ayrıca diğer bayrama çıkacağımız ne mağlum ?garantisi yokken hiçbşşeyin ailemle geçirmek istiyorum ne var bunda. Hep erkek üstün tutuluyor öncelik o oluyor niye hep bu böyle .niye boxulamıypr bu düzen baskı bu mecburiyetlikBir sonraki bayram anndnize gidersiniz yasa akşam yemeğine gidin. Sorun çıkarmaya gerek yok. Şike geleneklerimiş ilk bayeam için böyle yaparsanız çirkin olur.
- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Bizimde sorunumuz buydu.
Eşimin babaannesi geldi oraya gitmemiz gerekiyor ama annemler de yalnız kalacaktı napıcaz diye düşünüyordum.
Kayınvalidem annemi arayıp, "bize gelin babaanne bizde olmasa biz gelirdik ama o sizin eve çıkamaz merdivenlerden dolayı dedi. Annem de kabul etti. Sabah kahvaltıya herkes kayınvalidemlere toplanacak.
Siz de öyle yapsanız?
- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 23 Mayıs 2009
- 14.276
- 15.517
- 823
eşin anlayışlımı bu düşünceni söylesen ne der. bi bayram senin ailende bi bayram eşinin ailesinde olarak ayarlayabilirsiniz. ilk bayramınızmı hiç konuşmadınızmı bu konuları. kahvaltıya yapıp hemen senin aailenede geçebilirsiniz. eşinin tutumu önemli o nasıl düşünüyo sen bilirsin
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
eger bu düzen bozulacak olsaydı sizden önce gelenler yapardı sizde bunları düşünmek zorunda kalmazdınız.Öylede ayrı ayrı gidilmesinde ne var ki? zaten her bayram aynı şeyi yapıyo bunlar.ayrıca diğer bayrama çıkacağımız ne mağlum ?garantisi yokken hiçbşşeyin ailemle geçirmek istiyorum ne var bunda. Hep erkek üstün tutuluyor öncelik o oluyor niye hep bu böyle .niye boxulamıypr bu düzen baskı bu mecburiyetlik
bende 2.günü giderim aileme sabah kalhvaltısı ile başlar yatmak için evime dönerim.
1.gün valide diger büyükler hop kalan zaman bizim oluyor.
bazı şeyleri fırsata çevirin sinirlenmek çözüm olmuyor.
anne babanıza da söyleyin 1.gün herkesi bitirip tüm gün birlikte geçiricez ne güzel diye moral verebilirsiniz.
- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Esinin ailesinin bi parcasi niye oluyo ne sacma bi dusunce sanki agac kavugundan ciktiSizde artik esinizin ailesinin bir parcasisiniz. Esinizle acik konusun. Olmadi hep beraber kahvalti yapamazmisiniz? Ben herkesi bir masaya toplardim.
Eşimin ailesi zor sığıyor zaten eve bi kahvaltı yapma bi yemek yeme çok yorucu eziyetli oluyor.annemler öyle bişeyde kabul etmezler .teklif edilmezde zaten.Bizimde sorunumuz buydu.
Eşimin babaannesi geldi oraya gitmemiz gerekiyor ama annemler de yalnız kalacaktı napıcaz diye düşünüyordum.
Kayınvalidem annemi arayıp, "bize gelin babaanne bizde olmasa biz gelirdik ama o sizin eve çıkamaz merdivenlerden dolayı dedi. Annem de kabul etti. Sabah kahvaltıya herkes kayınvalidemlere toplanacak.
Siz de öyle yapsanız?
- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.062
- 358
- 32
Aile gelenegi bozulmasin, cikintilik yapmayayim diye bir sey olamaz. Sizin de aile geleneginiz anne babanizla kahvalti yapmakmis mesela. O ne olacak o zaman?
Erkek tarafi cok kalabalik olacaksa bence varliginiz-yoklugunuz cok da hissedilmez. Ben olsam kahvaltiyi annemlerle yapar sonra esimin tarafina gecerdim. Hem yeni gelinsiniz diye butun hizmeti size kitleme ihtimalleri de ortadan kalkmis olur.
Ya da bir bayram sizin aile, bir bayram esinizin ailesi diye anlasabilirsiniz.
Erkek tarafi cok kalabalik olacaksa bence varliginiz-yoklugunuz cok da hissedilmez. Ben olsam kahvaltiyi annemlerle yapar sonra esimin tarafina gecerdim. Hem yeni gelinsiniz diye butun hizmeti size kitleme ihtimalleri de ortadan kalkmis olur.
Ya da bir bayram sizin aile, bir bayram esinizin ailesi diye anlasabilirsiniz.
Güzel düşünüyorsunuz da o bayramlara çıkacağımız ne mağlum .ben şuanımı değerlendirmek onlarla geçirmek istiyorum .böyle durumlarda ayrı takılmak benim için daha mantıklı.Aslında en münasibi kayınvalidenizin anne babanızı da davet etmesi ama etmediyse eşinizle anlaşma yapın. Mesela bizde sabah kahvaltısındansa akşam yemeği önemlidir bayramda. Akşam yemeğine sizin ailenize gidin. Kurban bayramında da kahvaltıya sizin ailenize gidin.