bayrama transferim yapılmış olarak gireceğim

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
48
İzmir
arkadaşlar selam; 1,5 ay önce irenbe tüp bebek merkezine tedaviye başladım dr nurettin bey, ben merkeze gider gitmez hemen tüp bebek tedavime başlayacağım zannederken nurettin bey hiç bir sorunun yokmuş ekim ayında normal yolu deneyelim dedi denedik olmadı tahmin ettğim gibi. kasımda bir kere çatlatma deneyelim dedi denedik hüsran tahmin ettiğim gibi. adetin 3. günü gittiğimde rahimde kist varmış doğum kontrol hapı verdi , zaten şeker hastalarının kullandığı haplardan içiyordun folik asit alıyordum ilaçlar beni alt üst etti hepsinin yan etkilerini görüyorum o yüzdende psikolojim berbat tüp bebek yaptırmaktan bile korkuyorum iğneler dokunacak diye kızlar biraz moral verin bana bayrama kadar transfer işlemin bitecek dedi ama nasıl olacak bilemiyorum ...vurulan iğneleriin yan etkisi varmı acaba merak ediyorum...

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamiş olacaksın moralini ve sağlığını yüksek tutmaya çalış sen iyi olursan her şey yolunda gider başaracaksın inşşş..

şimdiden evham yapma, ilaçların biraz şişkinlik ve iştahtan başka birşey yapmıyor. Bak bu işte moral çok önemli. Tadını çıkarmaya bak.Bak bana hem şeker hastasıyım, hem de hipotriodim var, bir sürü ilaç kullandım, ilki tutmadı ikinciye umudumu kaybetmedim, doğum kontrol haplarıda kullandım, bir sürü ilaçta, çatlatma iğneside oldum takipte. Ama kendimi bırakmadım, daha burada ne zorluklarla bu yolda yürüyenler var. Tek değilsin, hiç kimse girip transferi yaptırıp hamile kalmıyor sadece, hepimiz çok zorlu süreçlerden geçiyoruz. Kendine acımayı bırak, korkularınıda lütfen. Kendini toparla b iş moralle olur, yoksa bebişinin sağlıklı bir annesi olmayacak, olacağına inan ve güçlü ol. Yolun hayırlı olsun bak ne güzel mübarek bir döneme denk gelicek inşallah.Güzel haberler vericeksin bize inanıyorum.

canım bende bayramda sonucu alacak olanlardanım bı aksılık olmazsa bayramdan oncekı hafta bellı olacak endıselenecek bısey yok ılaclar sadece sıskınlık yapıyo okadar ama rahat olmak cok onemlı bunu hastalıkmıs tedavı olacakmıssın gıbı dusun ben ılkınde cok sıkıntılıydım olmadı sımdı daha rahatım gerısı allahın takdırı

canim benim ilk tedaviye basladim dönem bende ayni senin gibi düsünüyordum ve sonucum negatif cikti ignelerimi bile dakiasina vuruyordum ama ikici tedavimde cok rahatdim ignelerimi yeri geldi metroda yeri geldi yemek yedimiz yerlerin lavbasinda vurdum demek istedim stress yapma moralini cok ama cok yüksek tut insallah sende bebeginle geri dönersin..
sakin moralinin bozulmasina izin verme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…