- 3 Aralık 2020
- 179
- 72
- 48
- 35
- Konu Sahibi misket limonu
kızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ayırt etmek çok zor gerçekten zaman geçmiyor sanki18 nisan .bayramdan önce iyi veya kötü sonucu öğrenirim, belirtilerim var ama hamilelik belirtileri regl öncesi belirtilere benzediği için yanıltıcı olabiliyor diye düşünüyorum
Geçen de yazmıştım nisan ayı 3 yıl sürdü bekleyince zaman geçmiyor aslaevet ayırt etmek çok zor gerçekten zaman geçmiyor sanki
Geçen de yazmıştım nisan ayı 3 yıl sürdü bekleyince zaman geçmiyor asla
Kızlar ilk hamilelik mi olacak ?19 Nisan ben de şuracıkta bekleyim .
1 Sağlıklı çocuğum 1 de düşüğüm var, 3. OlacakKızlar ilk hamilelik mi olacak ?
1 Sağlıklı çocuğum 1 de düşüğüm var, 3. Olacak
Maşallah kızlar benim ilk düşük bu 2. Ama henüz hiç çocuğum yok olursa ilk olacakBenimde 3 olacak inşallah
Aminn inşallah canımİnşallah canım rabbim herkesin nasip eylesin
Ay benim de öyle ilk düşük ikinci kez denemeye başladık, belirtin var mı ?Maşallah kızlar benim ilk düşük bu 2. Ama henüz hiç çocuğum yok olursa ilk olacak
Vallahi benim de 19 unda ama dünden beri göğüslerim aşırı hassas kaşık ağrım var geçen ay rahim filmi çektirdim bakalım cokta ilişki olamazdı bu ay ama kısmet inşallah hepimiz harika haberlerle toplanırızkızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize
Olamazdı olmuş olamadıVallahi benim de 19 unda ama dünden beri göğüslerim aşırı hassas kaşık ağrım var geçen ay rahim filmi çektirdim bakalım cokta ilişki olamazdı bu ay ama kısmet inşallah hepimiz harika haberlerle toplanırız
Benimde aynı gün bende bekliyorum göğüslerim hassaslaştı dün bide kaşık ağrısı var sende belirti var mı canım19 Nisan ben de şuracıkta bekleyim .
Canım benim bel ağrım ve göğüs şişkinliği hassasiyeti var şuan için sende neler var? Bir de düşüğün üzerinden kaç ay geçti canım ?Ay benim de öyle ilk düşük ikinci kez denemeye başladık, belirtin var mı ?
İnşallah güzel haberler alalım şu günlerin hatırına ya
Benim de bel ağrım göğüs ağrım akıntı ve kasıklarda bugün ara ara sancılar oldu. Diğer gebeliğimde de en büyük belirtim kasık ağrısıydı. 2 ay geçti canım şubat 21 de oldu düşüğüm öncesinde bir süre dkh kullandım bıraktıktan sonra 2.ay gebe kaldım, 7 haftalık falandı düşük yaptığımda. Senin ne kadar geçtiCanım benim bel ağrım ve göğüs şişkinliği hassasiyeti var şuan için sende neler var? Bir de düşüğün üzerinden kaç ay geçti canım ?