• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

misket limonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
179
72
48
35
kızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize🥰🥰

Hemen yerimi alayım 21 Nisan olarakkk🌸 bugün hafif kasık ağrılarım başladı ya diğer gebeliğimde de böyle olmuştu umutlanmak istemiyorum ama vücudum sağolsun beni gaza getiriyor 😄

kızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize🥰🥰
Vallahi benim de 19 unda ama dünden beri göğüslerim aşırı hassas kaşık ağrım var geçen ay rahim filmi çektirdim bakalım cokta ilişki olamazdı bu ay ama kısmet inşallah hepimiz harika haberlerle toplanırız

Canım benim bel ağrım ve göğüs şişkinliği hassasiyeti var şuan için sende neler var? Bir de düşüğün üzerinden kaç ay geçti canım ?
Benim de bel ağrım göğüs ağrım akıntı ve kasıklarda bugün ara ara sancılar oldu. Diğer gebeliğimde de en büyük belirtim kasık ağrısıydı. 2 ay geçti canım şubat 21 de oldu düşüğüm öncesinde bir süre dkh kullandım bıraktıktan sonra 2.ay gebe kaldım, 7 haftalık falandı düşük yaptığımda. Senin ne kadar geçti

Back