Bayram

gönlü zengin eşine Alah bol versin,benım trılyoner amcam var,çocuklar bekler ondan,sonuç,adam kuruş vermez,istanbulun hatırı sayılır zengını dır kendısı :)

Bulasik makinasi olmayan ev mi kaldi yahu.. 500 liranin aşağısında bile var modeller. Ona diyecek birseyim yok, bu bir luks degil ihtiyac ve bu konuda orantisizlikta haklisiniz. Yalniz bende aynen esiniz gibiyim, dagitirim. Allahtan esimle bu konuda benziyoruz yoksa kimse ikimize dayanamazdi. Bizim hicbir yatirimimiz, evimiz, luksumuz yok. Iyi kazanıyor olmamiza rağmen sadece ihtiyaç kadari var elimizde. Evlenirken perde falan bile diktirmedik bekarliktan kalanlar cami kapatmaya yetiyor dedik gectik. Cok sukur borç da bitti esyadan falan kalan. Ayda nerdeyse 4 bin lirayi dagitan bir aile olduk. Biz tek memur maasiyla gecinen bir aile kadar harciyoruz. Sokakta istedigini alamayan, ac gezen, çocukken bir seylerde gözü kalanlari gorunce dayanamiyoruz. Esim de bende biraz yokluk icinde buyumusuz. Yoksulluktan en cok çocukların etkilendiğini biliyoruz. Ne yapalim biz de boyleyiz iste.

Cocuk sevindirmek tabiki sevap be nutlu bunu dusunen bi adamla evlisiniz Ammaaaa kendi cocugunu dusunse en once hani yatirim fln yapsa. Ailesine zarar vermeden yapsa hayr hasenat isini daha hos olur tabi

Her bayram sülalede ki çocuk ve Gençler'e bin liradan fazla harçlık dağıtılır mi ?
Ki borç icinde Yüzen ve evinde Bulaşık makinesi olmayan bir aile iken ?
Ayranı yok içmeye tattıravanla gider gezmeye ...bu konu bana bunu hatırlattı bencede haklısınız 1000 tl neya sizin eşiniz her önüne gelenemi para veriyor bizde yakın aile çevresine verilir abartmadan dıştaki çocuklarada şeker veririz yani dağıtılan para taş çatlasa150 tl olur. seninki insanı sinir edecek kadar savurgan gerçekten helede bukadar borcun arasında

Her bayram sülalede ki çocuk ve Gençler'e bin liradan fazla harçlık dağıtılır mi ?
Ki borç icinde Yüzen ve evinde Bulaşık makinesi olmayan bir aile iken ?

bizim k pederi tarif ettin 200 tl den aşağı harçlık vermez. Ama düğün masraflarını da bize kaptırdı :KK70:

Para vermesin illaki birşey yapmak istiyorsa eşiniz küçük hediyeler alın kaç kişiyse bütçenize göre. Hem bayram es geçilmemiş olur hemde 1000lirayı bulmaz verilen para. Zira 1000liraya bulaşık makinesi alınır.

bizim k pederi tarif ettin 200 tl den aşağı harçlık vermez. Ama düğün masraflarını da bize kaptırdı :KK70:
yaşım geldi otuza küçüklükten beri ne dedemden ne nenemde 5 lira görmedim benim babamda bozdurur 100 150 lirayı Allahtan aşırı çocuk yok 10 ar 10 ar verir..askerlik yaşta varsa yakın akraba bunlar tabi bir 50 lik tamamdır abartmaya ne gerek var..ama ben hiç görmedim ya :KK61::KK70:

yaşım geldi otuza küçüklükten beri ne dedemden ne nenemde 5 lira görmedim benim babamda bozdurur 100 150 lirayı Allahtan aşırı çocuk yok 10 ar 10 ar verir..askerlik yaşta varsa yakın akraba bunlar tabi bir 50 lik tamamdır abartmaya ne gerek var..ama ben hiç görmedim ya :KK61::KK70:

bizim ki öyle gerçekten. adam 6 milyar maaş 3 ayda bir bayram da da çift maaş alınca dağıtıyor .. Milleti parayla etrafına toplamış.. :KK70:

kaç gayme düşiii kişi başı bende gelem mi:anneadayı:
Dede 2 amca babanne hala verdiğine göre toplamda 100 er lira düşüyo

Ovv bizimkilerde çok veriyormuş hiç hesaplamadiydim :KK53:

Bende sıraya giriyorum sende gel ne alirsak kardır :KK45:

Dede 2 amca babanne hala verdiğine göre toplamda 100 er lira düşüyo

Ovv bizimkilerde çok veriyormuş hiç hesaplamadiydim :KK53:

Bende sıraya giriyorum sende gel ne alirsak kardır :KK45:
nerden dönsen kardır bekle kanki geliyorum :p

Bir zamanlar Süleyman Demirel en büyük banknotu veriyordu; sonra bir bayramda haber olmuştu; en büyük banknot çok geldi vermedi diye

Kaç kişiye, kaçar lira veriyor ki 1000 TL ediyor

Ben unutmuşum iyi hatırlattınız bayram harçlığını; iki kuzen var bende liseye giden onlara 50 şer veririm yeter

Benimki 5 yaşında kim ona ne veriri bilemem

Biz de geçen sene bayramda, doğum günlerinde, 23 Nisan'da 50'şer lira dağıtmaktan fena yıprandık:)
Bu sene birer çorap yeter...

Para verdiği çocukların elinden mesela tek 50'lik yerine 2 tane 10'luk vererek geri alabilirsiniz. Malum çocuklar 2 banknotu daha fazla zannederler. Böylece en azından paranın bir kısmını kurtarabilirsiniz. :KK70::KK70::KK70::KK70:

Arkadaşım şaka bir yana acilen o BULAŞIK MAKİNESİni AL. Böyle saçmalık olmaz.

X