Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayranı yok içmeye tattıravanla gider gezmeye ...bu konu bana bunu hatırlattı bencede haklısınız 1000 tl neya sizin eşiniz her önüne gelenemi para veriyor bizde yakın aile çevresine verilir abartmadan dıştaki çocuklarada şeker veririz yani dağıtılan para taş çatlasa150 tl olur. seninki insanı sinir edecek kadar savurgan gerçekten helede bukadar borcun arasındaHer bayram sülalede ki çocuk ve Gençler'e bin liradan fazla harçlık dağıtılır mi ?
Ki borç icinde Yüzen ve evinde Bulaşık makinesi olmayan bir aile iken ?
aşiret misiniz? her birine 10 a lir versen 100 çocuk ederGösterişten değil çocuk sevindirmek icin
Ama bunu esime anlatamıyorum
Her bayram sülalede ki çocuk ve Gençler'e bin liradan fazla harçlık dağıtılır mi ?
Ki borç icinde Yüzen ve evinde Bulaşık makinesi olmayan bir aile iken ?
Gel sebastiyan sende gel 4 5 cocuk var sıraya gir 6.da sen oloho amberim sizinkilerde bonkormuş.,.. Ben bu bayram size bi uğriyim en iyisi
yaşım geldi otuza küçüklükten beri ne dedemden ne nenemde 5 lira görmedim benim babamda bozdurur 100 150 lirayı Allahtan aşırı çocuk yok 10 ar 10 ar verir..askerlik yaşta varsa yakın akraba bunlar tabi bir 50 lik tamamdır abartmaya ne gerek var..ama ben hiç görmedim yabizim k pederi tarif ettin 200 tl den aşağı harçlık vermez. Ama düğün masraflarını da bize kaptırdı
kaç gayme düşiii kişi başı bende gelem miGel sebastiyan sende gel 4 5 cocuk var sıraya gir 6.da sen ol
yaşım geldi otuza küçüklükten beri ne dedemden ne nenemde 5 lira görmedim benim babamda bozdurur 100 150 lirayı Allahtan aşırı çocuk yok 10 ar 10 ar verir..askerlik yaşta varsa yakın akraba bunlar tabi bir 50 lik tamamdır abartmaya ne gerek var..ama ben hiç görmedim ya
Dede 2 amca babanne hala verdiğine göre toplamda 100 er lira düşüyokaç gayme düşiii kişi başı bende gelem mi
nerden dönsen kardır bekle kanki geliyorumDede 2 amca babanne hala verdiğine göre toplamda 100 er lira düşüyo
Ovv bizimkilerde çok veriyormuş hiç hesaplamadiydim
Bende sıraya giriyorum sende gel ne alirsak kardır
Gel sebastiyan cabuk @bebem-1221 den önce sirayi alalımnerden dönsen kardır bekle kanki geliyorum