Bayram ziyaretlerinden hiç hoşlanmıyorum

Şimdi gitmesem biliyorum ki ileride sırası gelirse önüme koyulur mu?

Gitmek istemiyorum ama nişanlımı tek göndermekte içime sinmiyor. Birde kurban bayramlarından hiç hoşlanmıyorum
Sırası gelirseden kastınız, nişanlınızın sen de benim aileme gelmiyordun deyip bayramlarda ailenizi ziyaret etmeyi reddetme ihtimali olabileceği mi?
Eğer öyleyse, sizin ziyaret etmeme hakkınız olduğu gibi nişanlınızın da ailenizi ziyaret etmeme hakkı var, bayram geleneklerine tabii olmak da istemeyebilirsiniz, kendinizi doğru ifade ettiğiniz takdirde bence kimse gönül koymaz ama siz de nişanlınıza bayramlarda ailemi ziyaret edeceksin dememelisiniz, herkes kendi ailesini ziyaret eder durum eşitlenir.

Muhtemelen gitmişsinizdir ama bayramın birinci günü özellikle kurban bayramında herkesin kendi koşuşturması oluyor. Kendi ailenizle kalmanızda da bir sakınca göremiyorum ben diğer gün nişanlınızla yine uğrayabilirsiniz ya da arayabilirsiniz

Sorun şu nişanlısıda yarın aynı davranışı kadının ailesine gösterirse nolacak
İstenirse gayet güzel orta yol bulunur , sınırları aşmadan mesafeli bir şekilde çok kısa olmak kaydı ile aile ziyareti yapılır, ama kimse kimseye zorbalık yapıp kendi ailesine mahkum edemez , benim demek istediğim insanları her zaman en az beklentiye sokacak şekilde davranmak iyidir, ayrıca daha evli bile değil, evlenince dediğim gibi her iki aileye de kısa ziyaretler düzenlenir ve sonrasında gençleri rahat bırakmaları lazım ailelerin, ama maalesef ülkemizdeki erkek ve aileleri narsist ...

Nişanlıyken gidilince neden değer görmez deniliyor ? Bilmediğim için yorum yapan üyelere soruyorum , büyüklerimizden öğrenelim de ona göre davranalım

Valla kimse bayılmıyor bayram ziyaretine ama gidiliyor yani. Saygı bekleyen saygı göstermeli. Yarın düğüne altın isterken bu modernitenizi unutmayın bari de adil olsun

İşin sonunda “beni benimsediler,beni aralarına almadılar,eltimi(varsa eğer) gelin görüyorlar beni görmüyorlar,beni davet etmiyorlar….” Gibi gibi konular açmayacaksan gitme.

Ne yaptı acaba? Gitti mi otobanlardan, tırların arasından
Düşünsene ömür boyu yaşadığın şehre mahkumsun. Otoban fobisi yüzünden asla o şehirden başka bir yeri görmüyorsun. İnsan yazarken bile inanmıyor hahahahahdhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…