Nişanlımın ailesi ile ilgili hiçbir sorunum yok hepsi çok iyi çok tatlı insanlar. Onlarda şöyle bir gelenek var bulunduğumuz ile bir saat uzaklıkta en büyük dedenin evinde toplanıyorlar bütün çoluk çocuk herkes. Kayınvalidemlerde yazı ordaki yazlıkta geçiriyorlar. Benim otoban trafiği korkum var tırlardan çok korkuyorum daha önce küçük bir kaza atlatmıştım ondan kalma bir korku. Şimdi gitmesem biliyorum ki ileride sırası gelirse önüme koyulur mu? Çünkü pazara denk geldi çalışıyorumda diyemem. Nişanlı olarak ilk bayram. Gitmek istemiyorum ama nişanlımı tek göndermekte içime sinmiyor. Birde kurban bayramlarından hiç hoşlanmıyorum ben oralar kırsal bölge olduğu için kendileri kesiyormuş insanlar hayvanlarını kendileri yetiştiriyorlar. Kayınvalidemi arasam gelemem desem sizce ayıp mı olur?
Asla ayıp olmazNişanlımın ailesi ile ilgili hiçbir sorunum yok hepsi çok iyi çok tatlı insanlar. Onlarda şöyle bir gelenek var bulunduğumuz ile bir saat uzaklıkta en büyük dedenin evinde toplanıyorlar bütün çoluk çocuk herkes. Kayınvalidemlerde yazı ordaki yazlıkta geçiriyorlar. Benim otoban trafiği korkum var tırlardan çok korkuyorum daha önce küçük bir kaza atlatmıştım ondan kalma bir korku. Şimdi gitmesem biliyorum ki ileride sırası gelirse önüme koyulur mu? Çünkü pazara denk geldi çalışıyorumda diyemem. Nişanlı olarak ilk bayram. Gitmek istemiyorum ama nişanlımı tek göndermekte içime sinmiyor. Birde kurban bayramlarından hiç hoşlanmıyorum ben oralar kırsal bölge olduğu için kendileri kesiyormuş insanlar hayvanlarını kendileri yetiştiriyorlar. Kayınvalidemi arasam gelemem desem sizce ayıp mı olur?
Ben öyle düşünmüyorum bu karşınızdaki insanlarla ve sizin insan ilişkilerinizle alakalı bir durum bence. Bizim ailemizde de bir gelin var, geleneksel aile yapısından zihnen çok uzak ancak bu tarz bayram, cenaze veya özel toplantılarda bulunur, mümkün olduğunca iştirak eder ve ılımlı tavır takınır. Biz de 7'den 70'e onun bize karşı olan bu tutumunu takdir eder ona göre ihtimam gösteririz. Hoşlandığı yemekleri yapar onun iştirak edeceği konuları konuşuruz vs. Karşılıklı bir durum yani değer görür değer verdiğimizi gösteririz. Aile olmak bunu gerektiriyor diye düşünüyorum karşılıklı bir takım adımlar ve yeri geldiğinde insani esneklikler. Bir de insanlar sende birkaç gün bir araya geliyor onu da taviz olarak görmek ne denli etikAsla ayıp olmaz
Aksine bir duruşunuz olur soylenseler bıle daha saygı duyulursunuz bıle gunun birinde bı yerlerde
Baştan neyi sevmiyorsan yapma ki daha sonra beklentiye girmesinler, sonra burda konu açarsın kayın aileden illallah ettim diye...Nişanlımın ailesi ile ilgili hiçbir sorunum yok hepsi çok iyi çok tatlı insanlar. Onlarda şöyle bir gelenek var bulunduğumuz ile bir saat uzaklıkta en büyük dedenin evinde toplanıyorlar bütün çoluk çocuk herkes. Kayınvalidemlerde yazı ordaki yazlıkta geçiriyorlar. Benim otoban trafiği korkum var tırlardan çok korkuyorum daha önce küçük bir kaza atlatmıştım ondan kalma bir korku. Şimdi gitmesem biliyorum ki ileride sırası gelirse önüme koyulur mu? Çünkü pazara denk geldi çalışıyorumda diyemem. Nişanlı olarak ilk bayram. Gitmek istemiyorum ama nişanlımı tek göndermekte içime sinmiyor. Birde kurban bayramlarından hiç hoşlanmıyorum ben oralar kırsal bölge olduğu için kendileri kesiyormuş insanlar hayvanlarını kendileri yetiştiriyorlar. Kayınvalidemi arasam gelemem desem sizce ayıp mı olur?
O şehirden dışarı adım atamiyorsunuz yani? Tatile falan da gitmeyeceksiniz sanırım ömür boyu? Sadece uçak seyahati mi?Nişanlımın ailesi ile ilgili hiçbir sorunum yok hepsi çok iyi çok tatlı insanlar. Onlarda şöyle bir gelenek var bulunduğumuz ile bir saat uzaklıkta en büyük dedenin evinde toplanıyorlar bütün çoluk çocuk herkes. Kayınvalidemlerde yazı ordaki yazlıkta geçiriyorlar. Benim otoban trafiği korkum var tırlardan çok korkuyorum daha önce küçük bir kaza atlatmıştım ondan kalma bir korku. Şimdi gitmesem biliyorum ki ileride sırası gelirse önüme koyulur mu? Çünkü pazara denk geldi çalışıyorumda diyemem. Nişanlı olarak ilk bayram. Gitmek istemiyorum ama nişanlımı tek göndermekte içime sinmiyor. Birde kurban bayramlarından hiç hoşlanmıyorum ben oralar kırsal bölge olduğu için kendileri kesiyormuş insanlar hayvanlarını kendileri yetiştiriyorlar. Kayınvalidemi arasam gelemem desem sizce ayıp mı olur?
Nişanlılar.Ben öyle düşünmüyorum bu karşınızdaki insanlarla ve sizin insan ilişkilerinizle alakalı bir durum bence. Bizim ailemizde de bir gelin var, geleneksel aile yapısından zihnen çok uzak ancak bu tarz bayram, cenaze veya özel toplantılarda bulunur, mümkün olduğunca iştirak eder ve ılımlı tavır takınır. Biz de 7'den 70'e onun bize karşı olan bu tutumunu takdir eder ona göre ihtimam gösteririz. Hoşlandığı yemekleri yapar onun iştirak edeceği konuları konuşuruz vs. Karşılıklı bir durum yani değer görür değer verdiğimizi gösteririz. Aile olmak bunu gerektiriyor diye düşünüyorum karşılıklı bir takım adımlar ve yeri geldiğinde insani esneklikler. Bir de insanlar sende birkaç gün bir araya geliyor onu da taviz olarak görmek ne denli etik
Sorun şu nişanlısıda yarın aynı davranışı kadının ailesine gösterirse nolacakBaştan neyi sevmiyorsan yapma ki daha sonra beklentiye girmesinler, sonra burda konu açarsın kayın aileden illallah ettim diye...
Canım şunu düşünerek hareket et. Bu tarz kararlar iki taraflıdır. Nişanlında aynı davranışı senin ailene sergilerse nolur.Nişanlımın ailesi ile ilgili hiçbir sorunum yok hepsi çok iyi çok tatlı insanlar. Onlarda şöyle bir gelenek var bulunduğumuz ile bir saat uzaklıkta en büyük dedenin evinde toplanıyorlar bütün çoluk çocuk herkes. Kayınvalidemlerde yazı ordaki yazlıkta geçiriyorlar. Benim otoban trafiği korkum var tırlardan çok korkuyorum daha önce küçük bir kaza atlatmıştım ondan kalma bir korku. Şimdi gitmesem biliyorum ki ileride sırası gelirse önüme koyulur mu? Çünkü pazara denk geldi çalışıyorumda diyemem. Nişanlı olarak ilk bayram. Gitmek istemiyorum ama nişanlımı tek göndermekte içime sinmiyor. Birde kurban bayramlarından hiç hoşlanmıyorum ben oralar kırsal bölge olduğu için kendileri kesiyormuş insanlar hayvanlarını kendileri yetiştiriyorlar. Kayınvalidemi arasam gelemem desem sizce ayıp mı olur?
Bayramın 1. Günü kendi ailem varken nişanlımın ailesi ne alaka ? Nişanlın da tek gitsin şimdiden sınır çizin.Nişanlımın ailesi ile ilgili hiçbir sorunum yok hepsi çok iyi çok tatlı insanlar. Onlarda şöyle bir gelenek var bulunduğumuz ile bir saat uzaklıkta en büyük dedenin evinde toplanıyorlar bütün çoluk çocuk herkes. Kayınvalidemlerde yazı ordaki yazlıkta geçiriyorlar. Benim otoban trafiği korkum var tırlardan çok korkuyorum daha önce küçük bir kaza atlatmıştım ondan kalma bir korku. Şimdi gitmesem biliyorum ki ileride sırası gelirse önüme koyulur mu? Çünkü pazara denk geldi çalışıyorumda diyemem. Nişanlı olarak ilk bayram. Gitmek istemiyorum ama nişanlımı tek göndermekte içime sinmiyor. Birde kurban bayramlarından hiç hoşlanmıyorum ben oralar kırsal bölge olduğu için kendileri kesiyormuş insanlar hayvanlarını kendileri yetiştiriyorlar. Kayınvalidemi arasam gelemem desem sizce ayıp mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?