Bayram temizligi

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
slm kizlar bayrama bi 10 gun kadar var ve ben temizligime simdiden basladim yatili misafirim var hersey mis gibi olsun istiyorum gerci evim cok pis gibi degil ama bezi oralara buralara surdukce biyerden biseyler cikiyor malum toz :) yarim gun calisiyorum ve esim de aksam ise gidiyor evde uc saat kadarcik yalniz kalabiliyorum o arada yemegi de aradan cikariyorum o yuzden gunde bi odayi temizliyorum cok kullanmadigim odalardan ise basladim halilar camlar duvarlar koltuklar ortuler tozu sunu bunu yapip odayi kapatiyorum beraber temizlik yapacak arkadaslar varmidir gaza getirelim birbirimizi :) hergun yaptigimiz isleri yazalim olur mu :)

ayy hala kimse yok neyse ben gunluk yaptiklarimi kendi kendime yazayim belki biri cikar
dun kullanmadigimiz oturma odasinin
camini sildim duvarlarini kapisini halisini koltuklarini koltuk arkalarini sildim
perdelerini yikadim koltuk ortulerini minderlerini yikadim
bugun hedefim misafir odasini cekip cevirmek bittikten sonra yazicam

Bende dolabımı topladım verılcekleri ayırdım cekmeceleri düzenledim bugün de bazayı ve eşimin dolabını düzenlicem.
çalıştıgım için biraz zor toplanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…