Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bayram sonrası bebekleriniz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
bayrama giden anneler bebeklerinizde değişiklik var mı...iyi ya da kötü hanie şu huy değiştirme olayı
ya hep alabalıktı bizim gittiğimiz yerler kalabalığa mı alıştı ne odadan çıkınca ben başlıyo bağırmaya ağlar ğgibi sesler çıkarmaya arkamdan uf uf yaaaaa
hatta hep huhuhu die mızımızlanma halinde diy olayı mı bilmiyorum 4 buçuk aylık tam çünkü ya da huy olayı mı anlamadım ya

cnm huyları değişiyor elvin de öle bağırmalar garip sesler fıkır fıkır sanırım hepimizin ki böle,herhalde değişim dönemleri bi de şimdi herşeyi algılamaya başladılar ya ondan.mesela elvin tanımadığı yada az gördüğü birinin kucağına gitti mi ağlıyor :) maşallah kuzularımızın hepsine

Benim bebişte 4 ay 7 günlük.artık yabancı birinin onunla ilgilendiğini görünce hemen ağlıyor ve felaket kucağa alıştı.hemen hemen kucağımdan hiç indirmiyorum.delirmek üzereyim :bbo:

enimki tam kucakcı vc yede beraber gitcez yakında galiba siyam ikizleri gibiyiz çok şükürde birazda arada nefes alalım dimi benden başkasında durmuyo anam bide halada duruyo ondada durmasa yaniii

Bende az önce diğer topicte onu yazıyordum.Benim cimcime pavorotti nin dişisi oldu valla.Azıcık ilgilenmeyeyim basıyor çığlıkları,sanırsınki boğuyorlar benim cimcimeyi.Kucağa aldığında,oynadığında susuyor.Bizde son 3-4 gündür böyle biz hiç bayram kalabalığıda görmedik üstelik.Yani kalabalıkla alakası yok sanırım huyları değişiyor bencede.Sürekli ilgi alaka istiyorlar.Benim cimcimede yeni tanıdığı birinin kucağına gitmiyor önce,birazcık tanıdımı atlıyor direkt kucağa:))))
Yani bunlar büyüdükçe çeneleride büyüyor,maluum kaçgünlüklerse o kadar çok şey öğreniyorlar.Benim cimcime buaralar cazgırlığı öğrenmiş benim işim zor(((Herkeze kolay gelsin vallaa...

valla bayram öncesi diyim öyle kendince oynardı güyya koltuğun halının üstünde oo şimdi delircem yaaaaaaaaa çıkınca odadan bi mızmızlanma hali dişi de mi sıkışırıyo acab dıorum ama dik durayım istiyo hepe mızmız hali hiç yapmıyodu böyle yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…