- 21 Nisan 2023
- 78
- 90
- 3
- Konu Sahibi birdertlibasim
-
Bence kocanız çok doğru bir karar vermiş. Fırsat bu fırsat kurtulun bu adamdan. Bu nedir ya. Bilinçli bir insanın yapacağı şeyi söylemişsiniz anlamıyorsa kendisi bilir. Dağ ayısı. Küfür ne demek ya!herkese merhabalar öncelikle. İki üç hafta önce uyuz teşhisiyle ilaç kullanmaya başladık hala geçmedi. Tekrar ilaç kullanıyoruz şu an. Doktor geçtiğinden emin olana kadar mümkün olduğunca temastan uzak durmamızı söyledi. Buna istinaden bayramda evde kalmamız daha uygun diye düşünüyorum eşime de söyledim. Tamam ben de bayramda köyde yardıma gideceğim dedi. Bugün sizi almaya geleceğim diye mesaj atmış. Uyuz olduğumuz için evde kalacağız dedik ya dedim, tartışmaya başladık bana bir ton küfür hakaret etti ilaç sür uzun giyin odada durursunuz vs dedi. Sonra kızımı alacağım bitti bu evlilik sen gelme dedi. Çok da uzatmak istemiyorum ne düşünüyorsunuz haksız mıyım acaba bu konuda? Geçen yıl da uyuzdan çok çektim bir akşam oturmaya gelen bir arkadaşımızdan bulaşmıştı o zaman da. Psikolojik olarak çok yıprattı beni bu hastalık. Haksızsam da bir akıl verin lütfen
Haklısın ne yapıyorsa yapsin böyle insanlarherkese merhabalar öncelikle. İki üç hafta önce uyuz teşhisiyle ilaç kullanmaya başladık hala geçmedi. Tekrar ilaç kullanıyoruz şu an. Doktor geçtiğinden emin olana kadar mümkün olduğunca temastan uzak durmamızı söyledi. Buna istinaden bayramda evde kalmamız daha uygun diye düşünüyorum eşime de söyledim. Tamam ben de bayramda köyde yardıma gideceğim dedi. Bugün sizi almaya geleceğim diye mesaj atmış. Uyuz olduğumuz için evde kalacağız dedik ya dedim, tartışmaya başladık bana bir ton küfür hakaret etti ilaç sür uzun giyin odada durursunuz vs dedi. Sonra kızımı alacağım bitti bu evlilik sen gelme dedi. Çok da uzatmak istemiyorum ne düşünüyorsunuz haksız mıyım acaba bu konuda? Geçen yıl da uyuzdan çok çektim bir akşam oturmaya gelen bir arkadaşımızdan bulaşmıştı o zaman da. Psikolojik olarak çok yıprattı beni bu hastalık. Haksızsam da bir akıl verin lütfen
Dağ ayısı. Kurtulmaya bakın bence. Hayır başta ki konu ile sonda ki o saçma hakareti anlamadım önce nasıl bağlamış diye. Evliliği bitirmek için bahane arıyormuş zaten. Bayramları pek sevmem bu yüzden birlik beraberlik olması gerekirken b*ktan sebepleri zehir etmeyi başarıyorlar.herkese merhabalar öncelikle. İki üç hafta önce uyuz teşhisiyle ilaç kullanmaya başladık hala geçmedi. Tekrar ilaç kullanıyoruz şu an. Doktor geçtiğinden emin olana kadar mümkün olduğunca temastan uzak durmamızı söyledi. Buna istinaden bayramda evde kalmamız daha uygun diye düşünüyorum eşime de söyledim. Tamam ben de bayramda köyde yardıma gideceğim dedi. Bugün sizi almaya geleceğim diye mesaj atmış. Uyuz olduğumuz için evde kalacağız dedik ya dedim, tartışmaya başladık bana bir ton küfür hakaret etti ilaç sür uzun giyin odada durursunuz vs dedi. Sonra kızımı alacağım bitti bu evlilik sen gelme dedi. Çok da uzatmak istemiyorum ne düşünüyorsunuz haksız mıyım acaba bu konuda? Geçen yıl da uyuzdan çok çektim bir akşam oturmaya gelen bir arkadaşımızdan bulaşmıştı o zaman da. Psikolojik olarak çok yıprattı beni bu hastalık. Haksızsam da bir akıl verin lütfen
Bilerek gitmediğimi düşünüyor uyuzu bahane ediyormuşum. Bana bir şey olmayacak ben zaten uyuzum, köy kalabalık kime nerden bulaşır belli değil.Bence kocanız çok doğru bir karar vermiş. Fırsat bu fırsat kurtulun bu adamdan. Bu nedir ya. Bilinçli bir insanın yapacağı şeyi söylemişsiniz anlamıyorsa kendisi bilir. Dağ ayısı. Küfür ne demek ya!
Teşekkür ederim, öyle manipüle ediyor üstüme geliyor ki haksız mıyım diye düşündürüyor bana sürekliTabi ki haklısınız.
Hem utanmadan sorumsuzca davranıyor birde söylediklerine bak. Çıksın gitsin, eşyalarını koyun kapıya döndüğünde alır.
Aynen öyle derdim de o, cahillik çok büyük dertBirine, çoluğa çocuğa bulaşsa sorumluluğu eşiniz mi alacakmış? Saçma sapan hareketler.
Keşke.Böyle toplum sağlığını ilgilendiren konularda keşke hapis cezası olsa. Pis herif.
Zaten annesi babası şişiriyor onu muhtemelen, yoksa inanın bayrammış akrabaymış nefret eder normalde. Köy yeri insanlar soruyor niye gelmedi bilmem ne, bu aptal da iki çift laf edip durumu izah edemiyor. Bütün hıncını benden alıyorDağ ayısı. Kurtulmaya bakın bence. Hayır başta ki konu ile sonda ki o saçma hakareti anlamadım önce nasıl bağlamış diye. Evliliği bitirmek için bahane arıyormuş zaten. Bayramları pek sevmem bu yüzden birlik beraberlik olması gerekirken b*ktan sebepleri zehir etmeyi başarıyorlar.
Kaybetme korkusu yok. Zehrini boşanma tehdidi ile kusuyor. Çok lazım sanki.Bilerek gitmediğimi düşünüyor uyuzu bahane ediyormuşum. Bana bir şey olmayacak ben zaten uyuzum, köy kalabalık kime nerden bulaşır belli değil.
Teşekkür ederim, öyle manipüle ediyor üstüme geliyor ki haksız mıyım diye düşündürüyor bana sürekli
Aynen öyle derdim de o, cahillik çok büyük dert
Keşke.
Evet yok, evli kalmasının tek sebebi köyde laf yapacaklar rezil olacaklar diye düşünüyorum. Üstelik zamanında ben ayrılmak istedim yalvar yakar vazgeçirdi ama her seferinde aynı burdan belli zatenKaybetme korkusu yok. Zehrini boşanma tehdidi ile kusuyor. Çok lazım sanki.
İlaç bile kullanmıyor ki doğru düzgün laf anlatamıyorum. Belki bizden de o yüzden geçmiyor. Bende yok bir şey diyorTabii ki haklısınız.
Eşinizde uyuz yok mu o da gitmemeliydi mantıken.
Acaba ben gittim sonuçta bir eksik bir fazla ne olacak diye mi düşünüyor aklınca
Valla bizim akrabalarda hatta köydekiler anneme hiç bıkmadan usanmadan sorarlar beni annemse '' gelmiyor işte naz sizde bilmiyorsunuz sanki nedenini '' der konuyu kapatır. Bi bahane de bulabilir ki kime ne yani? Gelmeyen adamın iyi kötü bi sebebi vardır. Ama bu ana kuzusu olan erkekler sen kanserde olsan umursamıyorlar sağlığını tek dertler eş dost. Gitsin anne babasıyla yaşasın o zaman.Zaten annesi babası şişiriyor onu muhtemelen, yoksa inanın bayrammış akrabaymış nefret eder normalde. Köy yeri insanlar soruyor niye gelmedi bilmem ne, bu aptal da iki çift laf edip durumu izah edemiyor. Bütün hıncını benden alıyor
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Hayır gittiğimde de olan şey herkes fısır fısır dedikodu yapıyor. Normal zamanda kimse kimsenin suratına bakmıyor bayram olunca kuduyorlar, anlamıyorumValla bizim akrabalarda hatta köydekiler anneme hiç bıkmadan usanmadan sorarlar beni annemse '' gelmiyor işte naz sizde bilmiyorsunuz sanki nedenini '' der konuyu kapatır. Bi bahane de bulabilir ki kime ne yani? Gelmeyen adamın iyi kötü bi sebebi vardır. Ama bu ana kuzusu olan erkekler sen kanserde olsan umursamıyorlar sağlığını tek dertler eş dost. Gitsin anne babasıyla yaşasın o zaman.
Öyle olacak muhtemelen, biletleri alıp gitmem an meselesiBence resti çekin ya gerçekten böyle her sıkıştığında boşanma kelimesini ve küfürleri kullanamasın. Hadsiz dağ ayısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?