Bayram gunu esim bosuyor OKB ese karsi takinti ne olur yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin yaptığı kadın dirdiri bunlar bi erkek bunlara katlanıp sana hasta muamelesi yapıyorsa sen de bunu yiyorsan ne diyelim

yok artık. konu sahibi kendini biliyo da yazıyo siz gelmiş kadın dırdırı diyosunuz. ayrıca her kadın dırdır yapmıyo. kişi kendinden bilir işi misali...

aşağıdaki kısmı okuyun :KK66:

Bastan soylemek isterim evet eminim esimin haytinda biri yok,sadakatle surdurdugumuz sevgililik ve evlilik donemimiZ oldu.
Evet teshis psikiyatr tarafindan kondu.Takinti ,obsesif kompulsif bozukluk, agirlikli anksiyete. Soyle anlatayim sizlere,esim is cikisi arkadaslariyla iftar acmaya gidiyor. Iftardan sonra da arkadaslari dort erkek hadi okey oynamaya gidelim diyorlar.saat 2300olmus hala okey masasindalar.Esimi ariorum gelmicekmisin diye daha oynuyoruz bitmedi diyoe.10dakika snra tekrar ariyorum ne zaman cikacaksiniz diye.sinirlenmeue baslior hafiften.mesaj yagdirmaya basliyorum.iyice sinirlendigi onu darladigimi dusundugu icin cevap atmiyor.ariyorum acmiyo(kavga etmek istemior) yanindaki arkadasini ariyorum,alo diyor esimi istiyorum telefona,basliyoru kavgaya bu sefer bana boyle baski yapip,40yilda bir ciktigim
Gec kaldigim bir aksam 40kere aradigin icin hic eve gelmicem goruceksn diye tehdide basliyor.
Beklentisi:zaten hep evdeyim,istem eve evden ise.nadiren arkadaslaeimla ciktigimda 100kere arama,beni darlama,zaten eve cok gec gelen biri degilim.bunu mesele yapma.

Başka yaşadığınız olayı yazmışsınız az önce
Adam arka koltuğa geçmeden kıyameti koparmışsınız
Yani siz bu adama ne evde ne sokakta hiç bir yerde huzur vermemişsiniz

Ben de erkek olsam boğulurum
Az rahat olun
Bırakın biraz adamı kendi haline
İstemediği şeyler ne yapmayın onları

Son bir şans isteyin ve değiştiğinizi kanıtlayan sevdiğiniz
Adama

2 taraf seviyor ayrılmanızı kimse istemez
Ama lütfen değişin azıcıkta olsa
Istemedigi seyler.inat yapmamak.mesela ygmur yagio cafedeyiz ben bebege hava aldiricaz
Illa die inat yapiorm.bebek arabasinin yagmurlugunu takariz bizde de semsiye var nolcak gezelimmdiorim.o da inatla hayir bu siddetli yagmurda gezmicez dior.yani inatci olmamdan da yakiniyir.sorunlarimizi arkadaslarima aileme akrabalarima anlatmami istemiyor.cocukca konusma cocuksu hareketlerde
Bulunma akilli basli olgun konus diyor.para konularimda harcama konularnda cok takintilisin cok kabga cikariosn dior.ornegin sinema izlicez
Kuyruktayiz bebegi zar zor birakmisiz.iki bilet 50tl mi ne tutuyordu.odemesine izin vermedm.baska yere gidelm burasi pahali dedim.o gun aksama kdr agladim.cnku esim cok bagirdi bana.sonuc olarak film de izlemedik...

Vallah ben burda okurken darlandım adam ne olmuştur yaşarken düşünemedim bile.

Farklı bir doktorla gorusseniz mi acaba.
Sizin sorununuz okbden farkli gibi sanki.
Okbye uyuyor cogu zaman.ama ilk evlendigimde
Bir terapistimbilisselci iliski bagimliligi demisti.bununla ilgili de konu acmistm.onu hep yaninda istemek hayatinin merkezi yapmak.hem o insana saplantili oluyorsunuz takintili hem de
Bagimliyani ne yaprsa yapsin birakamiorsnz hep yaninizda olcak.esim bana ben ise gitmesem
Sen bana bakarsn diordunhtta kv de sakayla karisik sus diye oturt oglumu hic kalkmasn ordan onu istiyorsun demisti

Ama sizinkisi saçmalık.... okb böyle de oluyor mu bilmiyorum ama bu başkasının hayatı üzerinde tahakküm kurmak.
Bu adam bir birey. Kendi hayata, arkadaşları, ailesi var.
Çocukların seçimlerine bile saygı duymaktan bahsediyoruz, siz yetişkin birinden bahsediyorsunuz...

Ağır çünkü yaşadıkları.
Kim yarı açık cezaevi gibi hayat sürdürmek ister? Sürekli huzursuzluk, bagrıs çağrış...
Pes etmesine üzülmeyin, bilmem kaç yıl çektiğine sevinin bence.
Hala da düzeltmeye çalışıyor adam...
Tedavinizi olun, kesinlikle yarıda bırakmayın.
Bazen nedenimi sorguluyorum nedenini bu yaptiklarimn mantikli aciklama bulamiorm.neden bende bukadar kontrol tahakkum istegi var dediginiz gibi?anlam veremiyorm.ama okb ve bagimlilikta kontrolculuk yaygin.onun hayatinikontrol edince elime ne geciyor.ve bu sorunu halledemezsem ogluma nasil bir anne olacagim.maddi imkansizliklar cok.hele bosanirsam.ama tedavimi kesmek istemiyorum bu sefer artik hayata karsi sorumlulugum var.

Istemedigi seyler.inat yapmamak.mesela ygmur yagio cafedeyiz ben bebege hava aldiricaz
Illa die inat yapiorm.bebek arabasinin yagmurlugunu takariz bizde de semsiye var nolcak gezelimmdiorim.o da inatla hayir bu siddetli yagmurda gezmicez dior.yani inatci olmamdan da yakiniyir.sorunlarimizi arkadaslarima aileme akrabalarima anlatmami istemiyor.cocukca konusma cocuksu hareketlerde
Bulunma akilli basli olgun konus diyor.para konularimda harcama konularnda cok takintilisin cok kabga cikariosn dior.ornegin sinema izlicez
Kuyruktayiz bebegi zar zor birakmisiz.iki bilet 50tl mi ne tutuyordu.odemesine izin vermedm.baska yere gidelm burasi pahali dedim.o gun aksama kdr agladim.cnku esim cok bagirdi bana.sonuc olarak film de izlemedik...
Hatalarınızın farkında vede değişeceğinize inanıyorsanız

Tekrar bir şans isteyip saydığınız hataları yapmamaya gayret gösterin

Ha yok eğer hatanızı kabul etmiyor ve değişeceğinize inanmıyorsanız
Hayırlı olan boşanmak

İkiniz için de doğru karar bu olur
Her şey sizin elinizde

Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun

hastanın hastalığının farkında olması da güzel birşey. peki neden eşinizi telefonu açmazsa arkadaşını arama gereği duyuyorsunuz yani bu ısrarınızın sebebi ne kendinizi hiç sorguladınız mı. veya Allah korusun ayrılsa sizden yeni bir sayfa açabilir misiniz
Kesinlkle yeni bir sayfa Acamam yine o insana takintili saplantili kairim buna cok eminim:KK43:( iste
Ulasama kdr ariyorum yaninda Kim varsa annesi arkadasi kardesi.. patronumu bile aramisligim var

Kesinlkle yeni bir sayfa Acamam yine o insana takintili saplantili kairim buna cok eminim:KK43:( iste
Ulasama kdr ariyorum yaninda Kim varsa annesi arkadasi kardesi.. patronumu bile aramisligim var
anlıyorum. ama bu yaptığının sorun olduğunu biliyorsun değil mi? bak herkesın yanlıs hareketleri var. kimisi fazla asabi,kimisi narsist kimisi karamsar kimisi pinti. zamanla anlayıp törpülemek azaltmak mesele. sendekine de hastalık gözüyle bakmayalım, mesela aşırı düşkün olma hali. bunu yenmeyi ilaçsız denedin mi. bak kendi ağzıyla demiş sen kendi kendine beni kaybettin diye. neden relaks olamıyorsun ya da en azından bu geçene kadar rol yapamıyorsun

şimdi eşiniz gelip sizin bu yaptıklarınızı yazmış olsa :oha: adama bak boşanmak için bahane arıyor, kadıncağıza iftiralar atıyor derdim :işsiz:ama siz harbiden abartmışsınız kimse bu kadar sıkıntıya ve darlanmaya gelemez :işsiz:

Yaaa cok uzuldum ortada minik bi melek var herseyden once ona anne olabilmek icin duzelmelisin artik senin hayata karsi cok onemli bi sorumlulugun var , kronik mi okb peki?

sevgili kk uyeleri.adli tatil biter bitmez Esim harc yatirip mahkemeye basvuracak.6yillik evliyim 1,5 yasinda oglum Var.birkac aydir ayri evlerde kaliyoruz.
sebep : siddeligecinsizlik. Siddetli gecimsizligin sebebi ise, sadece esime karsi olan takintim.Kendisine bunu defalarca sordum sorguladim.size yzdiklarini kopyliyorum:

senin bana karsi takintilarin vR
ya senin tek derdin benim
Ben bu yuzden bosaniyorum senden
BEN SENİN YUZUNDEN SENDEN AYRİYİM bu lafimi hatirladin mi Cok defa soyledim.bu yuzden aylardir annemdeyim.
O YUZDEN beni suclama BANA ARTİK Bebegimizin NEDEN YANİNDA DEGİLSİN O DAHA COK KUCUK DEME BABALİK YAPMİYORSUN DEME, BEN SANA BABALİK YAPTİRMADİM DE
senin yuzunden oldu hersey
Ve ben bu durumdan dolayi cok mutsuzum
ben seni kime anlatsam cok zor olmaz Diyor
Senin beyin yapin, benim hayatima kurulu resmen
inat huyun ve Takinti hastaligin,
Bu ikisi birlesiyor sende malesef, mesela sende inat olmasaydi takintini daha kolay yenebilirdin, bu senin sanssizligin
SEN YİLLARDİR İNSANLARA BENİ HEP KOTULEMEYİP, BANA KARSİ TAKİNTİN OLDUGUNU COK BUNALTTİGİNİ SOLESEYDİN BUGUN COK DAHA FAZLA YOL KATETMİSTİN. KENDİNİ HEP HAKLİ CİKARACAK SEBEPLERLE YASAMAYA CALİSİP Bİ NEVİ EGONU TATMİN ETMİS OLDUN, SEN SORUNUNUN GERCEKTEN NE OLDUGUNU BİLDİGİN HALDE İNSANLARA HEP BENİ KOTULEDİN, SEN ASLİNDA BUGUNE KADAR HİCBİSE COZEMEDİN, FARKİNDA BİLE DEGİLSİN
ben seni seviyordum cok,hala seviyorum ,sana yillarimi verdim, o yuzden bizi birakip gittin deme bana, uzuluyorum.

Eşinize yaptığınız dayanılır şey değil. Sizden başka yaşam alanı olmaması gerekmez. Nefes alamaz hale getirirseniz bikar tabi adam. 7/24 insan kendine katlanamiyor.Yalnızlık niye zor? Devamlı olan şeyler yıpratır ve eşiniz de duzelmenizden umudunu kesmiş anladığım.

Degisebilseniz, sosyal cevresi olduğunu kabul etseniz güzel olurdu. Bazı çiftler hep bi arada olur ama iki eş de aynı fikirde olur.

Bazı çiftler aynı evde ayrı odalarda yatar, durur ve özlem biriktirir. Sizin görüş farkliliginiz var eşinizle.Hayırlısı olsun.

Ben bireysel terapi gordum uzun sureler.psikoterapi,bilissel terapi,aile dizimi teknigi.sonuc alamadik.takintim gecmedi,dokulen onca pra.. aile terapisine ise 3-5 seans gittik ama esim hep cumartesileri calisiyordu bir sure sonra saatleri uyduramadik.haftaici yetisemyordu.isyeri bulundugumuz semte cok uzakti.ama
Duzenli aile terapisi gormedik acikcasi.esimin terapi ile ilgili cevabini da sizle mutlaka pylasmak isterim,eminim ki biktim yillardir duzelmio aile terapisine de gittik gitmedik mi dicek.ama amac uc bes seans degil uzun sure gitmek belki de.
Takintilarim soyle mesela annesine gidicek”annene daha dun gitmedin mi,bugun tekrar nedengidiyorsun?”
Mesela arkadaslariyla spontan program gelisiyor. “Pazar gunu beni evde yalniz mi birakacaksin.gitmek zorundamisin.o arkadasini gecen hafta gormustun zaten” orneklee bunun gibi.yni problem ucuncu sahislar problem
Onun bensiz bireysel bir alani olmasi o alana mudahele etmemi istemememesi,benim fazla mudahele etmem.harcadigi paraya cok karismam.ikimiz de caisiyoruz ama odemeler ortak.
Bunlar takıntı mi? Bana öyle gelmedi. Spontane gelişen durumlardan hoşlanmayan bir kadın var.

Bastan soylemek isterim evet eminim esimin haytinda biri yok,sadakatle surdurdugumuz sevgililik ve evlilik donemimiZ oldu.
Evet teshis psikiyatr tarafindan kondu.Takinti ,obsesif kompulsif bozukluk, agirlikli anksiyete. Soyle anlatayim sizlere,esim is cikisi arkadaslariyla iftar acmaya gidiyor. Iftardan sonra da arkadaslari dort erkek hadi okey oynamaya gidelim diyorlar.saat 2300olmus hala okey masasindalar.Esimi ariorum gelmicekmisin diye daha oynuyoruz bitmedi diyoe.10dakika snra tekrar ariyorum ne zaman cikacaksiniz diye.sinirlenmeue baslior hafiften.mesaj yagdirmaya basliyorum.iyice sinirlendigi onu darladigimi dusundugu icin cevap atmiyor.ariyorum acmiyo(kavga etmek istemior) yanindaki arkadasini ariyorum,alo diyor esimi istiyorum telefona,basliyoru kavgaya bu sefer bana boyle baski yapip,40yilda bir ciktigim
Gec kaldigim bir aksam 40kere aradigin icin hic eve gelmicem goruceksn diye tehdide basliyor.
Beklentisi:zaten hep evdeyim,istem eve evden ise.nadiren arkadaslaeimla ciktigimda 100kere arama,beni darlama,zaten eve cok gec gelen biri degilim.bunu mesele yapma.
E bu ben ve eşim :işsiz:o_O

Tatlım şimdi tüm yorumları okudum. Eşinin de psikoterapiye gitmesi gerekirdi. Örnekleri okudum. Ve fark ettim ki, eşin resmen senin sabrını sınıyor. Evet sende problem var mı var. Buna uzmanlar takıntı demiş.

Ancak eşin de bence normal değil. 40 yılın başında iftara gitti. Ok. Hadi devamında okey e gitti. O da tamam. Ama saat 11 olmuş hala gelmiyorsa, resmen karım olay çıkarsın da öyle döneyim eve kafasında. Yani bu bir hastalık. Mesela senin kolun kesilmiş bantlamissin bu gidip bandı söküp yarayı desiyor resmen.
Tamam adam içinde zor bir şey resmen adamı yutuyorsun ama esin de seni böyle tanıyor biliyor evleniyor. Ee şimdi neyin tatavasini yapıyor. Neden böyle kadinla evlenmiş ve neden bu sınırları sürekli zorluyor.

Az öncede yazdım spontane gelişen değişikliklerden hoşlanmayan bir kadın var. İftara gideceği gün önce iftar sonra okey gece 1 de gelirim hayatım deseydi sen bunu 11 se ararmiydin çok merak ettim.

Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Bence eşininiz sizi seviyo, sevmese kimse bu kadar katlanamaz ama F fozgeb adlı arkadaşımızın dedikleri de çok doğru. eşinizin siz tedavi olurken sizi tetikleyecek durumlardan uzak durması gerekir. Bence eşinizle birlikte tedaviye gidin. En azından siz toparlanana kadar sizi gerecek durumlar yaratmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X