kızlar sabah 7 gbi kalktık eşimle. annem ve abim istanbuldan geldiler bayram için. biz onları otogara almaya giitk ve ordan annemin evine yani köye geçtik.köyde yine istanbuldan 2 gün önce gelmiş babannnem amcam yngem halam vs kalabalık akrabalarım vardı. annem ve babaannemin evi yan yana bu arada. birde babam ve dedm yeni vefat etti. mezarları da köyde.neyse sabah 8 gbi köyde olduk. kahvaltı hazırladılar babannemin evinde beraber yedik. sonra herkes dağa mantara kestane toplamaya gitti. babannem annnem abim kaldı.biz biraz eşimle yürüyüş yaptık. üstelik hamileyim doğuma 10 günüm var. sonra mezaar başına gittik kuran okumaya. kimse bizle ilgilenmedi. abim traktörü çalıştırmakla meşguldü. annem evini
temizlemekle. bizde kapının önlerinde.vakit geçmek bilmedi. eşim cumaya camiiye gitti.neyse geldi sonra dağdakiler geldi. baya bi sıkıldık. herkes kendi halinde işinde. orada hepimiz de misafiriz tabi.işte böyle eşimle ben hiçmemnun kalmadık. tek kaldık konusan olmadı yani kimse yanımızda oturmadı bile. sonra ben gidelim artık dedim. onlar da yemek yeriz dediler.olmadı böyle falan dediler.saat 3 bu arada.şimdi evime geldim ama hiç güzel geçmedi bayramın bu gunu. bi garipti umdugumuzu göremedik. sizce bu anlattıklarımı siz nasıl yorumlarsınız. sorun yada hata varmı. bizde mi onlardamı yorumlarınızı bekliyorum..
temizlemekle. bizde kapının önlerinde.vakit geçmek bilmedi. eşim cumaya camiiye gitti.neyse geldi sonra dağdakiler geldi. baya bi sıkıldık. herkes kendi halinde işinde. orada hepimiz de misafiriz tabi.işte böyle eşimle ben hiçmemnun kalmadık. tek kaldık konusan olmadı yani kimse yanımızda oturmadı bile. sonra ben gidelim artık dedim. onlar da yemek yeriz dediler.olmadı böyle falan dediler.saat 3 bu arada.şimdi evime geldim ama hiç güzel geçmedi bayramın bu gunu. bi garipti umdugumuzu göremedik. sizce bu anlattıklarımı siz nasıl yorumlarsınız. sorun yada hata varmı. bizde mi onlardamı yorumlarınızı bekliyorum..