N
NiDaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NiDaa
-
evet arkadaslar sıze daha onceden kaynanamlar yanına bayram tatılıne gıdecegımı soylemıstım.evet gıttık ılk 2 gun evde oturduk 3 gunu ben esım ve sevgılı gorumcem dısarı cıktık gezdık..kendımı bır sıgıntı gıbı hıssettım benle dogru dururst konusan olmadı zaten yabancı bır sehır..onlar konustular eglendıler..ben ıse dış kapının dış mandalı ..sonra bıseyler yermısın dıye sordu esım gorumceme oda yok bısey ıstemıyorum dedı..o kadar ısrar ettıkı esım gorsenız sok olursunuz.oda kırmamak ıcın bı tane lahmacun yıyeyım barı dedı..bana dondu yermısın dıye sordu..ve cok ıyı bılıyor lahmacunu cok sevdıgımı..bende yok dedım..gıttı aldı kendılerıne ve yedıler..o kadar sınırlendımkı anlatamam..gorumcemın agzının ıcıne bakıyor.bısey soyleyecekmı dıye..yanı sokakta gorsenız sankı onlar sok sıkı fıkı dost ben de su kızların yanında gıden 3. sahıs sonra eve gelınce bır ton kavga ettım..actım azgımı yumdum gozumu onla arasının cok ıyı oldugunu bana oyle davranmadıgını falan fılan ıste..oda onun aylardır gormedıgını normal oldugunu soyledı..benı hıc toplum ıcınde esım konusturmuyor eger konusursamda bozup atıyor..ben boyle bır evlılık hayal etmemıstım..hayal kırıklıklıgına ugradım anlıyacagınız..he bu arada tatılıde esım gorumcem aılesı falan gıdıyoruz ne guzel dımı..ben cocuk yapmıyorum yanlız kalalım dıye o onlarıda davet ettı..ben cok bahtsızım
Bundan bir kaç bayram evvel abimi görmeye gittiğimde bana gösterdiği ilgiden dolayı şu anda utandım desem...Beni koyacak yer bulamadı, gezdirdi, yedirdi, yorgunum demedi, oflamadı, puflamadı, Allah bin kere razı olsun.
O abi, o da kardeşi, et ve tırnaklar yani. Ayrı şehirlerde yaşıyorlar, siz bunu kabul etseniz de etmeseniz de beraber olduklarında herkes ikinci plana atılacaktır. Bence bununla oturup çocuk gibi üzülmek, ya da kardeşini kıskanmak yerine ortama daha çok uyum sağlamaya çalışarak (en basitinden evet ya ben de çok severim lahmacunu aşkım biliyorsun ben de isterim tabii diyerek) başedebilirdiniz. Bu konuda sizi haklı göremiyorum üzgünüm.
Tatil konusuna gelince, evet kesinlikle siz haklısınız. Eşinizin burada bu tip bir karar vermeden önce size danışması, sizin de fikrinizi alması gerekirdi. Keşke alsaydı. Ve bence bu konuyu eşinizle, görümcenizle olan konudaki gibi kavga ederek, olay çıkararak değil de daha bir ılımlı ve güzellikle konuşarak daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.
Bundan bir kaç bayram evvel abimi görmeye gittiğimde bana gösterdiği ilgiden dolayı şu anda utandım desem...Beni koyacak yer bulamadı, gezdirdi, yedirdi, yorgunum demedi, oflamadı, puflamadı, Allah bin kere razı olsun.
O abi, o da kardeşi, et ve tırnaklar yani. Ayrı şehirlerde yaşıyorlar, siz bunu kabul etseniz de etmeseniz de beraber olduklarında herkes ikinci plana atılacaktır. Bence bununla oturup çocuk gibi üzülmek, ya da kardeşini kıskanmak yerine ortama daha çok uyum sağlamaya çalışarak (en basitinden evet ya ben de çok severim lahmacunu aşkım biliyorsun ben de isterim tabii diyerek) başedebilirdiniz. Bu konuda sizi haklı göremiyorum üzgünüm.
Tatil konusuna gelince, evet kesinlikle siz haklısınız. Eşinizin burada bu tip bir karar vermeden önce size danışması, sizin de fikrinizi alması gerekirdi. Keşke alsaydı. Ve bence bu konuyu eşinizle, görümcenizle olan konudaki gibi kavga ederek, olay çıkararak değil de daha bir ılımlı ve güzellikle konuşarak daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.
bende ısterım kardesıyle ılgılensın ..ama benı saymayarak benı takmayarak degıl aradakı olcuyu dozunda tutarak ..ben kotu nıyetlı bır ınsan degılım.gorumcem hıc konusmaz kapalı kutu gıbıdır..cok derdı oldugunu bunalımda oldugunu soylemıstı..annesı bana gelırken esıme kardesınle konus..yanında oldugunu bılsın uzulmesın yanlıs bısey yapmasın dedım kıskanmıyorum..onları kıskansam boyle davranmam..ama ben abılerımden bu kadar ılgı gormedım..yıllarca gorusmesek bana ne yaptıgımı ne ettıgımı sormazlar oyuzden ıstemem onunda aynı duruma dusmesını ama ben ısterımkı benıde yabana atmasın benıde saysın sevsın.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?