Bayram bayram eşimle kavgamız

Ben sizi de hatalı buldum, odayı öyle dağınık bıraksam eşimden önce rahatsız olurdum, bir de misafir gelecek ve siz yatıyorsunuz, vurdumduymaz gibi geldiniz bana da,kıyafet konusunu da gereksiz abartmışsınız

O an toplamak istemeyebilir bana göre, düzeni tertibi ben de severim ama birkaç eşyasını toplamadi diye ne eşime sorun cikaririm nede eşimin sorun çıkarmasına müsade ederim. Sürekli devam eden bir dağınıklık varsa ayrı tabi.

Ben burada tenezzül etmemek değilde bıkmış bir kadın gördüm, eşiyle ilgili diğer yazılanları da okuyunca. Yoksa konuyu tek ele alınca cevap vermemek elbette hoş değil.

Bunlar bir erkeğe söylenir mi hiç? Erkeklik gururu diye birşey var hiç duymadınız mı? Bunlar ancak bir kadının idare etmesi gereken şeyler...
Ben soyluyorum. Yemek yedikten sonra masanin ustundeki ekmek kirintisini toplamayi unuttugunda soyluyorum (tabagini, ekmeyini filan aliyor her zaman). Bir seyleri ortada oldugunda soyluyorum. Gecen evi silmeyi unuttu diye 1 gun trip attim. Ben hazirken o hazir olmadiginda hadi ama cabuk gel, isini bastan hall etseydin diyorum. Erkekdi diye neden dememeliyiz ki. Bunun kadini erkeyi yok bana gore

Bence de söylenebilmeli zaten, kinaye yapmaya çalıştim ama olmadı demek

Ama genelde bu tarz konuları kadınlar idare ediyor. Erkekler sen nasıl kadınsın diyebiliyor ama bu kadın eşine sen nasıl erkeksin dese ciddi sorun olur, bana kalsa iki taraflı da bu tarz söylemler yanlış orası ayrı.

Kusura bakmayin anlamadim kinayenizi.
Haklisiniz, kadinlar erkeklere bir sey demiyor ama demenin de sekl var. Kavga gurultu ile degil de guzel soylenmeli. O zaman sorun cikmaz. Ama her erkek de ayni degil. Bazisi kadini hizmetcisi bilir, her isi bekler, bazisi da her seyine yardim eder .

Eşiniz hasta siz de çok ezdirmişsiniz kendiniz. Ama sizi yemeğe bekleyen insanlara ayıp etmişsiniz o noktada haksızsınız. Ben kendimi toparlayıp gidecektim falan filan boş laflar.

Ben zaten şunu da anlamıyorum bu adam sonradan böyle olmadı herhalde e çocuk da yapmışsınız düzeltmeye dair niyetiniz de yok kabullenmişsiniz. Değiştir diyor şort değişiyor laf etmiyorsunuz. O zaman düzen kuralına da uyun yani. Garip geliyor bana bu dengesiz tavırlar

Esinin istegine göre mi kiyafet giycek, ben o kiyafetleri giymek istemisimdir ve bu benim kararim. Benim kuzenimin esi de bize göre fazla uygun olmayan kiyafetleri giyiyor ama kuzenim napiym esim öyle seviyor diyor. Ayrica konu sahibi evin daginik olmadigini sadece oyuncaklar oldugunu yazmis zaten.

Siz öyle yapın o zaman hanımefendiciğim.
Konu sahibini ufak tefek seylerle sinir edip canini skmis zaten, bos yere mi cevap vermiyor sanki kadin. Ben de biyere gidecekken esim böyle seylerle canimi sksa bende sorun cikaririm gönlümü almadan gitmem.

Boş laflar derken? Neden boş laf dediniz. Sizin bir üzüntüden çıkma haliniz 2 saniye mi sürüyor?
Evet bir konuda taviz verip bir konuda vermemek olmuyor ama her konuda taviz vermesem hayat iyice cehenneme dönecek. Taviz versem her konuda be. Bir yerde kendim için yaşamadıgım için bir noktafa patlıyorum. Öle işte anlatabilmişimdir umarım.

Hani insan birini sevmediğinde, ondan soğuduğunda falan her davranışı her hareketi batar, hatta karşısındakini değiştirmeye çalışır ya; eşiniz de aynen öyle geldi bana. Size karşı hislerinde çok üzgünüm ama bir şeyleri kaybetmiş gibi.. her davranışınız ona batıyor ve bana dik dur ezdirme falan demesi de yine gözüne batan değiştirmenizi istediği davranışlarınızdan, aynı şekilde dağınık olduğunuzu ima etmesi de.

Eşim herşeye karısır ya nasıl anlatayım bilmiyorum geçen makarna sosu aldı bunla makarna yapalım diye. Yaptım. Geldi dik dik bakıyor makarnaya. Suyunu çok koymussun bunun bu ne diyor. Sos ayrı kaynatılıyor ya. Bem kaynattıktan sonra beklemesin dedim. Makarnayla piserse faha lezzetli olur diye makarnanın içine koydum sosu da. Ben kavurma yapıyorum makarnaları genelde haşlama değil. Ya yemekden de anlamaz çok. Hiçbirşey yapmaz ama bir bana laf söylemeyi biliyor. Böyle küçük şeylerden tut büyük olaylara kadar herşeye karısan bir adam. Kaynanam gibisin dediğimde de fena mı işte kaynanan yok aratmıyorum der.

Adam koca değil tam bir sorun ,psikiyatriye gitsin böyle biriyle ömür geçer mi ,
Psikolojik şiddette level atlamış ,
Tabii kpss kitabı almaz ,para kazanıp kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı istemiyor

Çok haklısınız ben de aynen oyle düşünüyorum. Ve evliliğimi sorguladığım zamanlardayım

Benim eski esim de öyleydi mutfakta alacagim tabak takimina kadar karisirdi annemler cok sasirmisti erkek mutfaga karisir mi diye:) Kontrol problemi bu ve her seyimi elestirip beni asagi cekmeye calisirdi karsi gelince siddet uyguladigi oldu. Ben de kendimden cok ödün verdim o da buna alisti ve hep daha fazlasini istedi. Evliligim yürüsün diye cok ödün vermek iyi degil.

Adam koca değil tam bir sorun ,psikiyatriye gitsin böyle biriyle ömür geçer mi ,
Psikolojik şiddette level atlamış ,
Tabii kpss kitabı almaz ,para kazanıp kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı istemiyor
Gidiyordu zaten ama ilaç kullandıgı zamanlarda da kullanmadıhı zamanlarda da değişen bir şey yok. Adam hep aynı adam.

Benzer problemleri yaşamısız. Benim eşim de öyle muftak tabagından makasın yerinden giydiğim çorabın rengine herşeye karısır herşeyi kontrol etmwk ister. Kontrolü dısanda birşey olursa çok sinirlenir. Aynı manyaklıklar.ben bu kadar taviz vermesem sanırım benim evliliğim de çoktan biterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…