Bayrağa Saygısızlık

Cevrimhici

Şampiyon Belli 2. Kim?
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2006
4.664
229
648
43
Diğer
Bayrağa saygısızlık

Bayrağa saygısızlık
TATVAN (AA)
Tatvan'da düzenlenen fuarda Hülya Dağ isimli bir kadının Türk bayrağına hakaret etmesi üzerine savcılık soruşturma başlattı. Bu yıl 41'incisi düzenlenen geleneksel Doğu Anadolu Fuarı kapsamında bir yürüyüş düzenlendi. Yürüyüş sırasında vatandaşların bayrak taşıma girişimi, fuarın organizatörlerinden olduğu belirtilen Hülya Dağ isimli bir kadın tarafından engellenmek istendi. Hülya Dağ'ın “Türk bayrağı yok, indirin bu bayrağı” şeklinde Türk bayrağına hakaret etmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Hülya Dağ'ın engelleme girişimine aldırmayan vatandaşlar Türk bayrağı eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Fuarın açılış töreninde ise sözde 'Devrim şehitleri' yapılan saygı duruşu için DTP Muş milletvekilleri Sırrı Sakık, M. Nuri Yaman ve Bitlis milletvekili Nezir Karabaş ve bir grup ayağa kalkarken, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ve kurum amirleri kalkmadı. Olaylı açılışın ardından bir açıklama yapan Kaymakam Güldibi, savcılığın soruşturma başlattığını açıkladı.
YeniŞafak

Bu sabah bahsi geçen kadını gördüğümde hakikaten çok üzüldüm..'Bayrağı kaldırın!' diye bas bas bağırıyordu,Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ve amirler kalkmayarak tepki gösterdiler ..Türk Bayrağına yapılan bu terbiyesizliği kınım kınım kınıyorumturkbayragi

Son düzenleme:
Kendi ülkemizde bayrağımızı gururla taşıyamazsak,
Bayrağımızı kaldıran ellerden o bayrağı alamazsak,
Teröristlere şehit dendiğinde susarsak, evlatlarımıza o bayrağı hangi samimiyetle sevdireceğiz?

Bu durum beni çok üzdü,nasıl bir toplum olduk böyle?
Okulda ilk gördüğümüz resim Atatürk ve bayrak resmiydi..Hep bu saygıyla büyüdük, yetiştirildik..Bu bayrağın altında yaşıyoruz,şükürler olsun..Allah kıyamete kadar bayrağımızın altında yaşamayı nasip etsin.turkbayragi

tüylerim diken diken oldu..
Allahım cezalarını versin inşallah..
adalet malesef bizde çok yetersiz bazen şeriat kanunları geçerli olsa diyorum.
bugün bu havayı solumamıza neden olan ULUÖNDER ATATÜRK'ün ve binlerce şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur bu görüntülere tanık oldukça ve izin verdikçe bizler..
bu vatan kolay kazanılmadı..
kimse kimseye peşkeş çekip keyif bağışlayamaz..
dilerim adalet bu kez gösterir kendini..turkbayragiturkbayragi

ınşaallah Saruböceq im...Umudumuz o..Bahsi geçen kadının kesinlikle ceza alması lazım,Allah'ım düşünsenize bu kadın çocuklarını bayrağa düşman bir şekilde yetiştiriyordur...Daha da niceleri var..Belki yarın-birgün evlatlarımızın arkdaşları onlar olacak..Nasıl bir zihniyet, nasıl bir nankörlüktür bu ülkeye karşı?
Sabah-sabah sinirlerim bozuldu haberi izleyince.

bende izledim dün akşam ve çok sinirlendim
iyiki orda değildim dedim kendi kendime çünkü tutamaz parçalardım heralde o kadını
bide merak ettim türk topraklarında türk bayrağının indirilmesini isteyen o haysiyetsiz şahıs cesareti nerden almış ya
bide kaymakamın gelmesinede bozulmuş artist
ey allahım yaaa

Bozulmuş çünkü Kaymakam Bey güya 'devrim şehidi!' olan kişilere saygı duruşu yapmadı..Hey Allah'Im, yok bir de saygı duruşuna geçecekti..Ne günlere kaldık..

aynen canım ya yarın bunların yetiştirdikleri çocuklarla arkadaş olacak çocuklarımız
ne kadar kin ve öfke dolu o ve onun gibi kim bilir kaç tanesi
diliyorum içlerindeki o hainlik duygusu boğar onları ve yok olurlar
zaten anlamıyorum ülke bütünlüğüne saldıran, ATAMIZLA dalga geçen özgürce cirit atıyor ülkede yaa
üç kuruşluk insanların hain istekleri bunlar lütfen prim verilmesinn cesaret verilmesin bunlara artık

"Sen anandan yine doğardın amma
Baban kim olurdu bilemezdin şerefsiz"

direk neyzen ustanın şu dizeleri geldi aklıma bu haberi okuyunca, direkk!

inşallah hak ettigi ceyazı alır buda böyel yapan hayınlere ders olur

NE MUTLU TÜRKÜM DıYEN

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Ah...ah....Nelerle karşılaştım ama burda yazarsam mapusta temiz çamaşır getirince görürsünüz yüzümü

Yine de ağır kelimeler kullanmayalım arkadaşlar, bize yakışmazlmaz:
Gurbaaaamm o cümleyi iyi bilirim de azcık ağır yazmışsın ranzalı yatağa düşsersek çekilmezsin sendelikafadulden

Sanki biz milletin bayrağına milletine laf ediyoruzda tüm dünya bizimle uğraşıo ya....
Allah cezasını verir elbet uğraşanların...
kiminle uğraştıklarını farkında değiller....
Ne mutlu Türküm Diyene... turkbayragiturkbayragi

Ah...ah....Nelerle karşılaştım ama burda yazarsam mapusta temiz çamaşır getirince görürsünüz yüzümü

aynen canım nelerle karşılaştım...
memleketimde bayrağımın dalgalanmadığı, dalgalanamadığı yerler varken...
ben Türk Devletini tanımıyorum diye haykırdığı halde serbest kalanlar varken...
zamanın da bunlara dur denmediği için memleket bu hale gelmişken...
artık sadece kuzu kuzu izliyoruz olanları, al işte bir tane daha diyoruz....
bayrak simgedir, yara maalesef ki çok daha derindedir...

Alnından öpebilir miyim?:asigim:

Alnından öpebilir miyim?:asigim:

tabi...:asigim:
bende seni öpeyim duyarlılığın için...
ama işte maalesef susuyoruz maalesef...
bastırıldık çünkü...
kim sahip çıktıysa memleketime "hain" oldu adı...
izin verdik çünkü...
o yüzden bunlar olacaktır...
senin gördüklerini, benim gördüklerimi maalesef çoğalacaktır...

Diliyle, diniyle, bayrağıyla çok güzel memleketimiz..ınşaallah evlatlarımızı bu bilinçle vatanına sahip çıkan çocuklar olarak yetiştiririz:Saruboceq:

insanların dini ırkı soyu sopu başka başka olabilir bundan daha doğal bir durum yoktur. ancak ekmek yediğin ,her trlü hk ve hürriyetine sonuna kadar sahip olduğun bu vatana bu topraklara bu değerlere ve de bayrağımıza saygu duymak ZORUNDASIN bunun başka yolu yoktur.
bu topraklar için 1000 yıllık bi bedel ödendi varsa bu bedeli ödeyecek babayiğit buyursun ödesinde alsın topraklarımızı...

Üzülerek, kahrolarak, büyük bir sinirle izledim o görüntüleri.

T.C sınırları içinde yaşayıp, bayrağımıza yapılan bu saygısızlık hazmedilir gibi değil. Maalesefki Türkiye Büyük Millet Meclisi temsilcileri saygıdeğer!! milletvekilleri güya devrim şehitleri için saygı duruşu yapıyorlar. Siz T.C milletvekilleri değilmisiniz. Ne cesaretle böyle bir şey yapabilirsiniz. Ha yapacaksanız sizin T.C sınırları içinde yeriniz olamaz. Niye bu müsvettelere dokunulmazlık verilirki. Niye bu bölücülere benim param verilirki. Niye benim mis kokulu memleketimin havasını solurlarki.

Ayrıca devlet büyüklerine derini anlatmaya çalışan, yada bir icraatını protesto etmek isteyen kişiler anında susturulurken, ağızları nefes alamamacasına kapatılırken o ne idüğü belirsiz kadın salına salına nasıl ortalarda dolaşabilirki. Yaptığı hakaret yetmezmi. Nedir bu tolerans. Anlamıyorum, ilelebet anlamıycam

Dün ben de internetten okumuştum bu haberi..
Bence bu kadına, bu cesareti verenleri araştırmak lazım...
ınşallah cezasını bulacaktır ki bundan da emin değilim maalesef..
"Tek vatan, tek bayrak, tek dil..."

Dün ben de internetten okumuştum bu haberi..
Bence bu kadına, bu cesareti verenleri araştırmak lazım...
İnşallah cezasını bulacaktır ki bundan da emin değilim maalesef..
"Tek vatan, tek bayrak, tek dil..."

Budur :lepi: Kesinlikle bir vatanımız, bir bayrağımız ve bir dilimiz var...Yavaş yavaş bozulmaya başlayan Türkçe'mize ve bayrağımıza sahip çıkalımturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…