• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan bayraammm..bayram bohçasııı..telaaaşş..yardıımmm :S

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım bende 3 aylık sözlüyüm öncelikle allahım tamamına erdirsin 18 kasımdada nişanımız olacak salonda inş
ben ramazan bayramında birşey görmedim çünkü ist değildik onlarda biz burda değiliz diye gelmediler arada kaynadı gitti
sonra bize gelirken birşey alalım demişer bakmışlar,beğenememişler demiş kv siz gidin beğenin alırız beğenmes olmaz şimdi
neyse oda olmadı geldik kurban bayramına bakalım daha ortada birşey yok :)
bizde bayram bohçası diye birşey yok valla onlar bana ne yaoparsa bzide aynısını yaparız
erkek tarafları şimdi maalesef biraz geri duruyorlar kız tarafından a
annem allahtan karışmaz birşeye,ama onlar bana bayramda ne yaparsa yada yapmassa aynısını yaparım bende .
aslında bende bir gömlek aldım onu vermeyi düşünüyorum,kv ne alsam bilemedim
bakalım bayramda gelince birşey olur mu bilmiyorum
ama benden sana tavsiye çook abartma sonra erkek tarafı birşey sanıyor kendini benden sölemesi

cok ıyı fıkır bayram alısverısınıde cok gecrme derım ben bu hafta sonu nısan bohcası gıbı ufak tefek hedıyeler almıstım onları goturuccem.bu arada atlamıs olabılırım nısanı nezman dusunuyorsun

cok ıyı fıkır bayram alısverısınıde cok gecrme derım ben bu hafta sonu nısan bohcası gıbı ufak tefek hedıyeler almıstım onları goturuccem.bu arada atlamıs olabılırım nısanı nezman dusunuyorsun

tamamdır kızlar benm bayram hazır bugün çarşıya çıktık kaynanam sözlüm ben kynnam etek-gölek kap-pantolon eşarp aykkabı falan aldı birde künye begendirdi bana onu aldık :16::16: annem o kadar şey almışlar bizimde bişey almamız farz oldu dedi cumrtesi de benmki için alışveriş yapacagız pntolon gömlek ayakkabı alırız inşallah :34: teşekkür ederim sizden çok sagolun :34:

2ler nişan tarihi tam belli degil ama 18 kasım veya 25 kasımda olur herhalde inşallah :17:

tamamdır kızlar benm bayram hazır bugün çarşıya çıktık kaynanam sözlüm ben kynnam etek-gölek kap-pantolon eşarp aykkabı falan aldı birde künye begendirdi bana onu aldık :16::16: annem o kadar şey almışlar bizimde bişey almamız farz oldu dedi cumrtesi de benmki için alışveriş yapacagız pntolon gömlek ayakkabı alırız inşallah :34: teşekkür ederim sizden çok sagolun :34:

2ler nişan tarihi tam belli degil ama 18 kasım veya 25 kasımda olur herhalde inşallah :17:

hayırlı olsun canım güle güle kullan :16:

Back