Nişan bayraammm..bayram bohçasııı..telaaaşş..yardıımmm :S

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eflatunn1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
142
0
26
Adana
kızlar 1 aylık sözlüyüm nişanımız bayramdan sonra inşallah annem damada bayram bohçası hazırlayalım dedi çarşıya çıkacağım bohçanın içine ne konur yaa bayram için ya çok şatafatlı olsun istemiyorum saat gibi büyük ayrıntılara girmeyelim o nişan bohçasına inşallah.. Ne konulabilir bayram bohçası için.. :26:

Son düzenleme:
Bayram bohcası dıye bıseymı var ılkkez duyuyorum nısan bohcası var ama bayram bohcası nasıl?

ee yardım eden yok muu :44:

canım ben 1 senelik kıdemli sözlüyüm geçen sene sözlüm hediye aldı ama kayınvalidem sağolsun hiç böyle faydalı huyları yoktur. gel gelelim ne mübarek elleri öpülesi bir annen varki oda hevesle gönlünden hediye vermek kopmuş benm annem yese doymaz bide hediye hazırlayacak hahahyy çok güldüm çok şanslısınn. maşallah diyim nazarlar değmesn

1 senelik sözlü müsün ooo maşallah kızım yaa nasıl durdun sen bende nişanlılık dönemimi uzatmak istiyorum bakalım ne olacak ayy bende sasırdım annemin öyle demesine bugün çarşıya çıkacağım ne bayram bohçası falan demez inşallah haha teşekkürler canım allah yardımcın olsun zor gerçekten :18:

diyorum ya kıdemli sözlüyüm bu neredeyse 1 sene daha uzayacak birde 2 sene nişanlı kalırım menapoza girmeden 1 sene öncede ewlenirim artık

hahaha çok güldüm yaa kaç yaşındasın ki başını baglmk amaçlı söz yapmışlar bunlar belli ellerinden kaçırmamak için

bayramda bohça götürülmezki:44:

erkek tarafı kıza bayramlık kıyafet alırmış,kız tarafıda baklava yapıp gönderiirmiş eskiden ama artık böyle adetlerde kalmadı...insanlar gereksiz külfetlerden ve bunlardan doğabilecek alınganlık yada marazaları önlemek amaçlı bu tür şeyler kalktı artık..

hatta geçen burda okudum ve çok güldüm.bayramda koç yollamıyor kayınvalidem vs..gibi bişey..

sözlünüzle konuşun onlar size bayramlık alıyorsa annenizde küçük bir hediyeyle sözlünüzün gönlünü alır olur biter...bohça falan çok hevesli olduğunuz gibi bir hava yaratabilir...
yinede siz bilirsiniz tabii...

haklısın yarın byram alışverişine çıkacagız benim için o zamn bende sözlüme gömlek veya kazak tarzı bişeyler aalim bari abartıya gerek yok yaa 2-3 hafta sonra nişan var zaten nişan bohçası masrafı var daha en iyisi küçük bişey almak :101:

eflatunn1
sımdı ben yenı sozlendım ve burdan bı kac bıseyler arastrdım ben damat bohcası yaptım ve bayramdan evvel bı kac bısey alıp goturucegım bayramdada gıyerler dıye dusunuyorum.sen kımlere hedıye almayı dusunuyorsun konuyu bıraz ac yardımcı olmaya calısalım:) hem ziligurti
katılıyorum cok abartmak gereksız sadece hedıye-hatıra amaclı gonul alma oldugu ıcın ıcınden kıme ne almak gelıyorsa onu al derım

hahaha çok güldüm yaa kaç yaşındasın ki başını baglmk amaçlı söz yapmışlar bunlar belli ellerinden kaçırmamak için

24 yaşındayım canım aynen öylede başım zaten bağlı idi yani sözüm sözdür biyere kaçmycktm yinede istediler anlamadm :) hala anlam vermeye çalışıyorum

bi sözlüme almayı düşünüyorum neyse alışverişe çıktıgım zaman onla birlikte bakarız artık teşekkür ederim yardımın için canımm

24 yaşındayım canım aynen öylede başım zaten bağlı idi yani sözüm sözdür biyere kaçmycktm yinede istediler anlamadm :) hala anlam vermeye çalışıyorum

daha iyi ya işte elalem sizi gördügü zamn yanlış anlmaz bende sözlümle sevgiliyken çok çekingendim şimdi çok rahatım Allah'a şükür

Aynen hatta aileden oldun göremeyen nerde diye soruyo ama komik ya aglancak halime gülüyorum benim gibisde yoktur heralde

Aynen hatta aileden oldun göremeyen nerde diye soruyo ama komik ya aglancak halime gülüyorum benim gibisde yoktur heralde

öyle olur ben daha 4. haftamdaym çok rahat bi şekilde soruyor herkez güzel oluyo ama yaa komik gerçekten yaaa bende ilk defa gördm senin gibisini ee sizinkiler bişey demiyo mu bu duruma ..hiç sormuyormusun damat bey e hni yaa ne zamn yapıyoz nişanı diye

Yoookk canııımmm ödleri kopuyo hadi gelin konuşalım şu iş diyecez die bizimkilerde bayılıyo uzasında belki vazgecerim diye :) yazık tek masum sözlümle ben

ayy allh yardm etsn canım yaa

Saol canım cümlemize zor işler ama görüyorum ne kayınvalideler kadınlar bir hevesli oğulları için hevesli onu da yapalım buda olsn öyle adet böyle bilmem ne bizimki hey mübarek allahlık ali bey rabbim başka şeyle sınamasın kabul ettim öyle artık

Allah sabır versin esra sana :) valla kızlar bende başlarda diyodum bayramda hediye alırmı, alsın, süpriz olsun bilmemne diye ama devir öyle değiştiki, nişanlıma sahip çıkayımda ötesi gerisi şurda dursun diyorum ben. Hediye alırsa ne ala, almazsa canı sağolsun ya.. Bizim daha nişan bohçalarımız yok ortada, hoş olsada düğünden önce elime geçmiş neye yarar yani.. O yüzden hiç düşünmedim bayram bohçası falan filan. Ama gittim gümüş tesbih aldım, ucundada baş harflerimizi yaptırdım. Umarım beğenir =)

Canım saol benimde beklentim hiç olmadığı için eksilen bişe olmadı ama her anne gibi benmde annem bekledi sıkıntı burdan çıkıyo yoksa banane yapan kendine yapar hersey neden sonuç ilşkisi içinde ilerler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…