- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.307
Boş verin böyle saçmalayan insanları dinlemeyin.Burda çok inaniyolar baykusa onun için aklım kaldı bencede çok saçma ama heleki köy yerinde olmadısi çok normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş verin böyle saçmalayan insanları dinlemeyin.Burda çok inaniyolar baykusa onun için aklım kaldı bencede çok saçma ama heleki köy yerinde olmadısi çok normal
Kara kediye de uğursuz diyen cahiller var. Böyle cahilce saçma inanışlarla aklınızı bulandırmayın. Baykuşun ötmesi de herhangi bir kuşunki kadar doğa
Köy yerinde olmasi baykuşun çok doğal ama burda inaniyolar uğursuzluguna işte ondan kafan takildi ister istemezKara kediye de uğursuz diyen cahiller var. Böyle cahilce saçma inanışlarla aklınızı bulandırmayın. Baykuşun ötmesi de herhangi bir kuşunki kadar doğal.
Cahillik diz boyu ya.Hatta taş at derler kara kedi görünce ugursuzluk olmasın diye.
Siz böyle her duyduğunuzu sorgulamadan kabul ediyor musunuz? Zira bana ilimden çok uzak geldiniz.Burda çok inaniyolar baykusa onun için aklım kaldı bencede çok saçma ama heleki köy yerinde olmadısi çok normal
Kabul etseydim şuan burda bunu sormazdim sadeece acaba burdami var bu inanış başka yerlerde de varmı diye sordumSiz böyle her duyduğunuzu sorgulamadan kabul ediyor musunuz? Zira bana ilimden çok uzak geldiniz.
Burada sormak yerine kendi zihninizde ölçüp tartıp bir sonuca varmak zor olmasa gerek.Kabul etseydim şuan burda bunu sormazdim sadeece acaba burdami var bu inanış başka yerlerde de varmı diye sordum
Kim olsa aklı kalir her gece çayında bir baykuş bağırıp sonrada o kus uğursuzluk habercisi denince insanın aklı kaliyirSiz böyle her duyduğunuzu sorgulamadan kabul ediyor musunuz? Zira bana ilimden çok uzak geldiniz.
Baykuşu bana gönderin; zevkle bakarım.Kim olsa aklı kalir her gece çayında bir baykuş bağırıp sonrada o kus uğursuzluk habercisi denince insanın aklı kaliyir
Kim olsa aklı kalir her gece çayında bir baykuş bağırıp sonrada o kus uğursuzluk habercisi denince insanın aklı kaliyir
Hatta taş at derler kara kedi görünce ugursuzluk olmasın diye.
Psikolojik destek alması gerekiyor ama kendisi kuşa takmış durumda.
Ya cahilin birisi işte başına bir olay gelmiştir kedi siyah oldugu için ona bağlamıştır saçmalamayı seviyorlar.Siyah kediyi görürseniz benim üstüme atın ben onlara kurban olurum melaninlerin fazla olması onların suçu değil
Bize de uğursuz dediler, sabah kalkıp yaş mama peşine düştük.Eki Görüntüle 3410607
Zekası bizi çok şaşırtıyor canımÖzellikle daha çok seviyorum. Acayip sosyal ve zeki kediler bitter olanlar
Ortaçağda cadıların kedisi siyahmış, o yüzden uğursuz olduğuna inanıp toplayıp yakmışlar hayvanları. Sonra da tak veba patlak vermiş işte fare istilasından. Bütün felaketler hep insanların aptallığı yüzünden oluyor zaten.Ya cahilin birisi işte başına bir olay gelmiştir kedi siyah oldugu için ona bağlamıştır saçmalamayı seviyorlar.
Baykuşunda gececi olması birazda kendine has böyle karızması var duruşunu bozmaz geceleri ötünce yine bir olayı kuşa baglamışlardır.
Bizim köyde ki evimiz de agaca konardı hep bir kez ölmüştü baykuş çok üzülmuştüm her gece konar öterdi.
Ya cahilin birisi işte başına bir olay gelmiştir kedi siyah oldugu için ona bağlamıştır saçmalamayı seviyorlar.
Baykuşunda gececi olması birazda kendine has böyle karızması var duruşunu bozmaz geceleri ötünce yine bir olayı kuşa baglamışlardır.
Bizim köyde ki evimiz de agaca konardı hep bir kez ölmüştü baykuş çok üzülmuştüm her gece konar öterdi.
Ben köyde dogup büyüdum evimiz tepe üzerìnde biraz ötede aşagıda büyûk bir nehir akıyor ve her yan agaçlık yeşillik büyük agaçlar piknik yapmalık yerler yani tam da.Her türlü hayvan gördüm kargasi kedisi çakal tilki ve asla bahcemizden eksik olmayan kedilerimiz.Tabi tabi doğru karga içinde geçerli karga da ötünce uğursuz gibi şeyler anlatırlar dediğin gibi oan biri ölmüştür hayvanın üstüne atmışlar batıl inanç bağımlıları için müthiş fırsat işte nerde saçma şey var yayarlar. Bilime son derece de karşı olan tayfada bunlardan çıkar.
Yapısı gereği gece avlanıyor ve gece birçok canlı aktif yarasalar , kirpiler , baykuşlar , çakallar, kurtlar öterler , ulurlar çok rahatsızlık duyan insan şehir merkezinde yaşasın bir zahmet onlarla aynı gezegeni paylaşıyoruz ve komşuyuz saygı duymak zorundayız doğa da baykuşlar olmasa fare istilası olur fare konusunda yılanlar da önemli mesela hatta bu sene tarım ilaçları yılanları etkilemiş fare sayısının çok arttırdığını görmüşler bizim memlekette konuşuldu falan doğanın dengesine dokunursak oda bize dokunur
Her canlınin yaşam hakkı var ama kendi arasında da bir denge zinciri var.
O uğursuz bu şöyle bu böyle deyip ortadan kaldırılırsa siz düşünün yani. Aslında evine konsa sevinmesi lazım insanın. Haşerat avlıyor.
Ben köyde dogup büyüdum evimiz tepe üzerìnde biraz ötede aşagıda büyûk bir nehir akıyor ve her yan agaçlık yeşillik büyük agaçlar piknik yapmalık yerler yani tam da.Her türlü hayvan gördüm kargasi kedisi çakal tilki ve asla bahcemizden eksik olmayan kedilerimiz.
Geceleri ulurlardı çakal falan sanki evin içindeymiş gibi duyulurdu.Hatta burda nasıl yaşıyorsunuz ya derlerdi geceleri sesler agaçlı nehirli birazda içeri semt oldugu için.
Nehirin aşagısı büyük bir alan yine nehir devam Ediyor futbol sahası vardı nehiri geçip gidiyorsun müthişdi her şey asla böyle saçma triplere girip ay ugursuzluk falan demedik.Evlendim şehirdeyim ama oraları çok özlüyorum millet para verip dinlenmek icin öyle yeşillik agaclık bölgelere gidiyor biz orda büyüdük doğayla ve canlilarla iç içe şehirde öyle miss gibi hava ortam yok.