Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilenlere sordum zaten cnm vardır bilen biriBak şimdi canım omzumuzda iki melek var ya biri iyi biri kötü biz ölünce o kötü olan baykuşa dönüşüyor fiuu diye ses çıkarıyor. İyi olan da kahve çekirdeğine dönüşüyor o yüzden bir kahvenin 40 yıl hatrı falan... Şaka şaka ne biliyim ben~
Daha geçen açtınız konuyu ve saçmalık dedik ya.Nedir bu baykuş meselesi ya baykuş bağırınca noluyo neden uğursuz deniyor onaa bilen varmi
Bidahakine neden baykuş bayankuş değil diye konu açar belki lDaha geçen açtınız konuyu ve saçmalık dedik ya.
Psikolojik destek alması gerekiyor ama kendisi kuşa takmış durumda.Bidahakine neden baykuş bayankuş değil diye konu açar belki l
O günden beri evimin catisinda bagiriyo köydeki insanlar uğursuz diyo aklım kadı iştePsikolojik destek alması gerekiyor ama kendisi kuşa takmış durumda.
OlabilirBidahakine neden baykuş bayankuş değil diye konu açar belki l
Kendileri çok mu uğurluymuşO günden beri evimin catisinda bagiriyo köydeki insanlar uğursuz diyo aklım kadı işte
Ona uğursuz dendini bilmiyorum baykuşuda bilmiyordum kaç gundun catimda bağırınca öyle dediler aklım kaldıBize de uğursuz dediler, sabah kalkıp yaş mama peşine düştük.Eki Görüntüle 3410607
Ikinci ayşegul vakasını kaldıramayız açmasınBidahakine neden baykuş bayankuş değil diye konu açar belki l
Kara kediye de uğursuz diyen cahiller var. Böyle cahilce saçma inanışlarla aklınızı bulandırmayın. Baykuşun ötmesi de herhangi bir kuşunki kadar doğal.Ona uğursuz dendini bilmiyorum baykuşuda bilmiyordum kaç gundun catimda bağırınca öyle dediler aklım kaldı
Böyle batıl bir inanç yaygın maalesefOna uğursuz dendini bilmiyorum baykuşuda bilmiyordum kaç gundun catimda bağırınca öyle dediler aklım kaldı
Ruh hastası yaaaBak şimdi canım omzumuzda iki melek var ya biri iyi biri kötü biz ölünce o kötü olan baykuşa dönüşüyor fiuu diye ses çıkarıyor. İyi olan da kahve çekirdeğine dönüşüyor o yüzden bir kahvenin 40 yıl hatrı falan... Şaka şaka ne biliyim ben~
Hatta taş at derler kara kedi görünce ugursuzluk olmasın diye.Kara kediye de uğursuz diyen cahiller var. Böyle cahilce saçma inanışlarla aklınızı bulandırmayın. Baykuşun ötmesi de herhangi bir kuşunki kadar doğal.
Burda çok inaniyolar baykusa onun için aklım kaldı bencede çok saçma ama heleki köy yerinde olmadısi çok normalBöyle batıl bir inanç yaygın maalesef
Gececi bir kuş olduğu için garibimin adını çıkardılar işte.Kara kediye nasıl ugursuz diyorlarsa baykuşa da öyle diyorlar.