• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baybora ile yeni bir hayata adım attım

maşallah canım çok tatlı bi oğluşun :ecrin_bebek:var görünce içim gitti acaba bizimkilerdemi böle tatlı olucak diye benimde az kaldı doğuma:CüvCüv:a.s.

masallah oglusuna cnm cok tatli masallah allah anali babali buyutsun isallahhhhhhhhhh:nazar:a.s.

maşallah sarı kuşumuza normal mi oldu sezaryan diye biliyodum seni
doğum hakkında daha çok bilgi istiyoruz

sezaryan oldu canım ama beklediğimizden bir gün önce oldu çünkü normal doğumum başlamıştı, doktorlar iki saat içinde aldılar bebeği,

maşallah canım bay boramız çok tatlı
allah analaı babalı büyütsün
mis kokulunu kokla bizim için
darısı başımıza..

Maaşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. DArısı bizlerin başına inşallah bizlerde bebişlerimizi saağlıklıca alırız kucaklarımıza...
a.s.:nazar::nazar:

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah çok güzel bebişin sarışın

oyy oyy oyyy:)maşallah bayboramıza....
yerim ben o masum bakışları.....
annesi Allah analı babalı ve şanslı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

ayy maşşallah yaa alman çocukları gibi aynı çok tatlı allah analı babalı büyütsün inş

Maşallah çok tatlı bir bebek sarı sarıda saçları var allah analı babalı sağlık içinde büyütsün inşallah

41 kere masallah Dorucum tam senin için kafamda hayal ettiğim bebek...
Sen babasına benziyor demişsin ama ben sana da çok benzettim ayrica sekerin de iyi gidiyormus çok sevindim... umarım bol bol sutun gelir, şekerin hiç yukselmez...
Bayborayı teyzeleri için de bol bol kokla e mi...

Allah nazarlardan saklasın, maaşallah...
nazar-boncu%C4%9Fu-thumb1971593.jpg

oğlum büyüyor, bugün ikinci aşılarını oldu, şu anda kendi kendine sesler çıkartıyor

Allah analı babalı büyütsün. Canım ismi Baybora mı gerçekten yoksa siz öyle mi hitap ediyorsunuz?

Allah analı babalı büyütsün. Canım ismi Baybora mı gerçekten yoksa siz öyle mi hitap ediyorsunuz?

adı Baybora canım, babası çok istemişti bu ismi daha doğmadan oğlumuz olursa bu ismi koyarız demiştik o yüzden,

kocaman bir maşallah..nasıl güzel bir bebek bu Yarabbim...
Allahım nazarlardan korusun onu:nazar:

Back