• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baybora ile yeni bir hayata adım attım

doru

Bayboram minik meleğim
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
482
1
96
48
Balıkesir
Çarşamba günü gelecekti Bayboram , salı günü son kez nst ye girdim, nst de sancılar çıktı, hemen masaya alıp muayene ettiler, 2 cm açılmam olmuştu bile, apar topar lavman yapıp sonda takdılar, hemşireler sancıların ne zaman başladığını sordular ama ben hiç sancı filan hissetmediğim için cevap veremedim, beni ameliyathaneye aldılar, 10 dk sonra oğluşumu babasına göstermişler ve çocuk doktoruna götürmüşler, benim çıkmam 1,5 saati bulmuş, nefes almada sorun yaşamışım, benimde ilk hatırladığım nefes alamadığım ve canımın çok yandığı idi, nefesimi düzene sokmak için ağrı kesiciyi biraz geç yaptılar çünkü, ancak odaya gidip küçük aşkımı görünce herşey önemini yitirdi,aynı babasına benziyordu, ne acı ne sancı hiçbiri dayanılmaz gelmedi gözüme, çarşamba sabah sondam çıkınca yürüdüm ve bebişimi emzirmeye başladım, bebeğin aşısı yapıldı, topuk kanı alındı ve işitme testinde geçti, perşembe ise evdeydim, ilk günler biraz sancım vardı ama artık iyiyim, oğlumla aramazdaki aşk her geçen saat büyüyor, Allah bekleyen annelere bir an önce kavuşmayı nasip etsin, bu arada ameliyata girerken hepinize dua ettim, tez zamanda ağrısız sızısız meleklerinize kavuşun diye, daha şimdiden 3 ay sonra işe başlayınca nasıl ondan ayrılacağım diye kara kara düşünüyorum,

oğlumun resmine maşallah demeyi unutmayın sakın,:nazar:

img0179gw1.jpg

Son düzenleme:
maşallah maşallah
41 kere maşallah allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
allahım analı babalı büyütsün

darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:

ne güzel bayborada hayata merhaba dedi allah ömrünü uzun etsin sizinle beraber sevgiyle büyümeyi nasip etsin...

Ayy maşallah bu ne tatlı bir sarı civciv böyle. Doru bu aynı sen. Güle güle büyüt Baybora Bey'i...:nazar::nazar::nazar:

maşallah böyle sarışın bir bebek ilk defa görüyorum maşallah Allah analı babalı büyütsün

maşallah oğluşuna.. ne de tatlı. rabbim nazarlardan saklasın.. uzun ve güzel bir hayat dilerim

hayırlı uğurlu olsun canım allah bizimde sağsalim sağlıklı sihatli kucağımız almaya nasip etsin

Maşallah yakışıklı oğluşuna:nazar:
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün inşallah.

oy maşallah yavruma ya :nazar:
nasıl da sarı bişey bu..
boncuk boncuk bakıyor..
Rabbim ömür versin bu meleklere inş...

maşallah ya, allah bağışlasın, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

maşallah sarı kuşumuza normal mi oldu sezaryan diye biliyodum seni
doğum hakkında daha çok bilgi istiyoruz

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah

allah nazarlardsn saklasın cok tatlı oğluşun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Back