incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.344 26 41 20 Kasım 2009 Konu Sahibi incitanemtuana #41 ank06 .!.: Yine döktürmüşsün canım bende yaparım biz buna yumurtalı ekmek deriz .. Yumurtanın içine biraz un ve su katarım bende öyle kızartırım .. Şekerliyi hiç duymamıştım ama güzel olur mutlaka.. Ellerine saplık canım... Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tskler ablam benim sekerlisinide denemeni tavsiye ederim aile ikiye bölünüyo yumurtali ekmekde :) kimimiz sade sekerli kimimiz tuzlusunu kimimizde her ikisini severek tüketiyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ank06 .!.: Yine döktürmüşsün canım bende yaparım biz buna yumurtalı ekmek deriz .. Yumurtanın içine biraz un ve su katarım bende öyle kızartırım .. Şekerliyi hiç duymamıştım ama güzel olur mutlaka.. Ellerine saplık canım... Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tskler ablam benim sekerlisinide denemeni tavsiye ederim aile ikiye bölünüyo yumurtali ekmekde :) kimimiz sade sekerli kimimiz tuzlusunu kimimizde her ikisini severek tüketiyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
netertua Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2007 2.110 12 3 Ocak 2010 Konu Sahibi incitanemtuana #42 hemen tarif defterime ekliyorum.
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.344 26 41 6 Ocak 2010 Konu Sahibi incitanemtuana #43 tavsiye ederim canim benim