Bayanlarin Erkek Doktora Muayene OLması

bunları okuyup da sessiz kalamadım..derdimi anlattım...sıkıntıyı belittim ve üzerime düşüp uyarımı söyledim.işte şimdi gerisini siz bilirsiniz..benim üzerime düşen görev bu kadar..bundan sonrakiler anca kalp kırar ve gerginlik oluşturur.Rabbim razı olsun diye SESSİZ kalıyorum artık bu konuda...

boşver arkadaşım.tespit yaptığını zannedenler bile var baksana.yazık yazık ilerliyoruz diye nerelere gidiyoruz. sene kaç olursa olsun günah sevap değişmiyor.rabbimin koyduğu kurallar bunlar sonuçta

kimsenin hakaret ettiği yok herkes fikrini söylemekte özgürdür.

boyle bir konu cok hassas bana gore hdi kendi doktorum bayan ama ben kac kere hastanelik oldum erkekte denk geldi ne yapsaydim mesela o erkek diyip cocuguma bisey mi olsaydi?mesela 2 sene cocuk icin ugrastim almanyada bir klinige gidiyordum orada 3 4 tane doktor var bayan erkek karisik randevum varken kim denk geldiyse bakindim zaten secme gbi bir luksumde yoktu.bu hastalik gunahi olmaz diye dusunuyorum,buda benim sahsi. gorusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…