Saç ekimi doktor seçimi için şöyle bir seyler buldum umarım işini görür. danısmalık olarak da bayaa iyiler.izmirde saç ekimi yapan,bayanlar için tabi yer biliyormusunuz.
. Cnm inan bilgi ve deneyimlerine çok ihtiyacım var. Mesajımı alınca iletişime geçebilir misin? Bu haftasonu görüşmeye gidicem kafamda o kadar çok soru işareti var kiCanım zaten fue tekniği bu da... Ben cuma yaptırdım pzt işe gittim saç kesilmiyor .. Kalem gibi bir aletle içine kıl kökü yerleştirip onu ekiyorlar ... Saç arkadan alınan yer kesiliyor onuda üstteki saçlar kapattığı için sorun olmuyor ... Ekilen kısımlar da saçı kesmiyorlar... Ağrı hissetmedim .. Hiçbir yan etki olmadı.. Bilmiyorum benim için çok konforluydu canım .. İstediğin soruya cevap veririm .. DÇ dökülmen yok ve seyrellik varsa bence yaptır .. Dr ismi h... D... Antalya .. Netten bir araştır istersen
. Cnm inan bilgi ve deneyimlerine çok ihtiyacım var. Mesajımı alınca iletişime geçebilir misin? Bu haftasonu görüşmeye gidicem kafamda o kadar çok soru işareti var ki
Sen hakan doğanaya sıklaştırma ekimi yaptırmıştın yanılmıyorsam, yanlışım varsa düzelt lütfen. Benim saçlarım tepelerden çok seyreldi ve döküldü yarın istdan hakan doğanayla görüşmeye antalyaya gidicem kısmetse. İlk Endişem operasyon sonrası çok ödem kanama morarma oluyor mu yani işe kaç gün sonra gitmeliyimki kimse anlamasın.ikinci olarak ekilen saçların ne kadarı tuttu sende ve şok dökülme evresi yaşadın mı, yaşadıysan ne zaman yaşadın ve dökülenlerin yerine yeni saçlar geldi mi? En büyük endişemse sıklaştırma ekimleri kafadaki mevcut saç köklerine zarar verip onları da dökebiliyormuş, sende böle birşey oldu mu? Biliyorum çok soru sordum ama yarın gidicem heyecan dorukta ve senden başka bilgi alabileceğim kimse yok. Bir de sen ekim için gittiğinde ne durumdaydın, topic kullanmadan çıkabiliyor muydun, bariz açıklıkların var mıydı? Ben de daha ziyade seyreklikler var çünkü. Donör bölge ense oluyor yanılmıyorsam ensemde saç var ama inceler. Ekim için donör bölge saçları kalın mı olmalı?Nasıl yardımcı olabilirim . Elimden geldiğince
Sen hakan doğanaya sıklaştırma ekimi yaptırmıştın yanılmıyorsam, yanlışım varsa düzelt lütfen. Benim saçlarım tepelerden çok seyreldi ve döküldü yarın istdan hakan doğanayla görüşmeye antalyaya gidicem kısmetse. İlk Endişem operasyon sonrası çok ödem kanama morarma oluyor mu yani işe kaç gün sonra gitmeliyimki kimse anlamasın.ikinci olarak ekilen saçların ne kadarı tuttu sende ve şok dökülme evresi yaşadın mı, yaşadıysan ne zaman yaşadın ve dökülenlerin yerine yeni saçlar geldi mi? En büyük endişemse sıklaştırma ekimleri kafadaki mevcut saç köklerine zarar verip onları da dökebiliyormuş, sende böle birşey oldu mu? Biliyorum çok soru sordum ama yarın gidicem heyecan dorukta ve senden başka bilgi alabileceğim kimse yok. Bir de sen ekim için gittiğinde ne durumdaydın, topic kullanmadan çıkabiliyor muydun, bariz açıklıkların var mıydı? Ben de daha ziyade seyreklikler var çünkü. Donör bölge ense oluyor yanılmıyorsam ensemde saç var ama inceler. Ekim için donör bölge saçları kalın mı olmalı?
. Saol cnm cevabın için. Peki günde ortalama kaç tel dökülüyor ve dökülmenin sebebi belli mi yani androgenetik alopesi mi yoksa telogen effilium mu?Ailenin yaşını almış bayanlarında da aynı sorun var mı yani genetik mi yoksa stres kaynaklı mı? Destek tedavi uyguluyor musun? (Prp, lazer ya da minoxidil gibi) Ben de çok çektim bu dertten ve araştırdım. Bilgi paylaşımında bulunup yardımcı olabilmek adına soruyorum. Ya düşününce kimbilir ne çok para verdin ekim için ne stres sıkıntı yaşadın aslında yalnızca güneşte belli olan bir dökülmen varsa iyi bir ekimle boş alanlar kolaylıkla kapanmalıydı ve topik kullanmana gerek olmamalıydı die düşünüyorum. Ya da ben ekimden çok şey bekliyorum zannedersem işte bu yüzden hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Ne bilim kafasının dörtte üçü kel olan erkeklerin bile enseden alınan greftlerle tamamen saçlı görünüme kavuşturabiliyorlar.Ekim cuma günü yapıldı pzt işe başladım. Ben gitmeden önce topik kullanıyordum malasef halende kullanıyorumçünkü Ekim'den sonra dökülmelerin devam etti.. Bu aralar yine dökülmem hat safhada ((
Ekilen saçların ne kadarı tuttu bilmiyorum ama tuttu. Tek sorun benim dökülmelerimin devam etmeseydi muhtemel ön çizgim kapanmış olacak tı olmadı maalesef ...
Bariz açıklık derken ben güneş altında saç derim görünüyordu .. Onun dışında çok kötü değildi. Ama ben psikolojik olarak çok kötü etkilendim .. Halen de kötüyüm sadece çok takmamaya çalışıyorum ... Şu kadarını söyleyebilirim Ekim için en iyi tercih hakan bey. Gönül rahatlığı ile gidebilirsin...
Ekim cuma günü yapıldı pzt işe başladım. Ben gitmeden önce topik kullanıyordum malasef halende kullanıyorumçünkü Ekim'den sonra dökülmelerin devam etti.. Bu aralar yine dökülmem hat safhada ((
Ekilen saçların ne kadarı tuttu bilmiyorum ama tuttu. Tek sorun benim dökülmelerimin devam etmeseydi muhtemel ön çizgim kapanmış olacak tı olmadı maalesef ...
Bariz açıklık derken ben güneş altında saç derim görünüyordu .. Onun dışında çok kötü değildi. Ama ben psikolojik olarak çok kötü etkilendim .. Halen de kötüyüm sadece çok takmamaya çalışıyorum ... Şu kadarını söyleyebilirim Ekim için en iyi tercih hakan bey. Gönül rahatlığı ile gidebilirsin...
Merhaba arkadaşlar,. Saol cnm cevabın için. Peki günde ortalama kaç tel dökülüyor ve dökülmenin sebebi belli mi yani androgenetik alopesi mi yoksa telogen effilium mu?Ailenin yaşını almış bayanlarında da aynı sorun var mı yani genetik mi yoksa stres kaynaklı mı? Destek tedavi uyguluyor musun? (Prp, lazer ya da minoxidil gibi) Ben de çok çektim bu dertten ve araştırdım. Bilgi paylaşımında bulunup yardımcı olabilmek adına soruyorum. Ya düşününce kimbilir ne çok para verdin ekim için ne stres sıkıntı yaşadın aslında yalnızca güneşte belli olan bir dökülmen varsa iyi bir ekimle boş alanlar kolaylıkla kapanmalıydı ve topik kullanmana gerek olmamalıydı die düşünüyorum. Ya da ben ekimden çok şey bekliyorum zannedersem işte bu yüzden hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Ne bilim kafasının dörtte üçü kel olan erkeklerin bile enseden alınan greftlerle tamamen saçlı görünüme kavuşturabiliyorlar.
Selam hanımlar, Ben saç ekimi için Mega Hair Trans da Gülten Ünveren hanımefendiye ekim yaptırdım. Herşey çok güzel geçti. İlk sadece erkeklere saç ekimi yapılıyor diye bilirdim. fakat bayanlara da oluyormuş. Hiç düşünmeden ekim yaptırmaya karar verdim. Ve İstanbulda Mega Hair Transda Gülten Hanımı buldum. Mükemmel bir hanımefendi. Bayanlara tavsiye ederim. Fue tekniğiyle saç ekimim yapıldı. Hiçde acı olmuyor ne işlem yapılırken nede daha sonrasında. Gülten Hanımın elide hafifmiş onuda anladım tabi. :) Kendisi çok bilgili bir hanımefendi kendinizi ona teslime derken hiç terettüt etmiyorsunuz. Şahsen ben öyle yaptım. Bence farklı yerlere yaptırmadan önce Gülten Hanımla görüşün derim. İnanın bilgisiyle ve cana yakınlığıyla sizide etkileyecektir... Şuan beklemekteyim bakalım en yakında saçlarıma kavuşacağım :)
Eki Görüntüle 1894754 Eki Görüntüle 1894755
Canim merhaba, mezoterapideb istedigin sonucu aldin mo acaba? Bende düşünüyorum ama saçlari arttirmayacagini söylediler. Yardinlmci olursan cok sevinirim. Cidden cok zor durumdayimmezoterapi yaptirdim arkadaslar fakat daha iyi bir sonuc icin minoxil ile birlikte uygulandi. bana doktorum on seanstan sonrada yılda 3-4 kere uygulamaya devam ediyor. malesef bir çogumuz icin maliyetli bir uygulama biliyorum. eger yaptiramiyorsaniz minoxili en az 3 ay duzenli sekilde kullanmanizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?