canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına bir kadının başına gelecek en korkutucu şey bence, benim kuzenim aynı sorunla başı derte idi, Kuzenim Almanyada yaşıyor orda çok pahalıymış saç ekimi. biz onun için çok araştırdık.. karşımıza hep erkeklere saç ekimi yapan yerler çıktı ve daha önce bir kadına saç ekimi yapmamışlar.saçlarını sıfır kesmek zorundayız felan dediler,güvenemedik kimseye, sonra kuzenim oradan kendi buldu bir doktor ,ankara da plastik cerrah Doç Dr Serdar GÖKREM 'i. yurtdışında bu operasyonları yapıyormuş çok ünlüymüş saç ekiminde %100 başı elde ediyormuş, ve türkiyede kadınlara bu operasyonu saçlarını kesmeden yapan tek kişiymiş kendisi. yalnız kuzenime saç ekimi yapmadı, çünkü kökleri ölmemiş, Sağolsun bizi çok rahat saç ekimi yapmamız gerekiyor diyebilirdi. o almayanda tedavi görmüştü çözümün saç ekimi olduğunu söylemişlerdi, kuzenime 1.5 sene önce 1000 liraya saç mezoterapisi tedavisi uyguladı.. ve kuzenim dökülen saçların hepsine kavuştu ve diğer saçlarıda çoştu nerdeyse.. şu an bende bu uygulamadan düşünüyorum saçlerım yerinde ama , saç tellerim çok inceldi bağlanmıyor bile artık. doktorla telefonda konuştum 1500 tl istedi.. İşten izin alıp Doktordan da randevu alabilirsek Ankaraya gidecez artık günibirlik.
Ne güzel bir haber bu. Benim de önlerim çok döküldü, gerçi bütün her yer döküldü de önden daha bir belli. 1 ay sonra evlenicm ve nasıl topuz yaptırıcam bilmiyorum, açık önler ya çok kötü duruyo.
izmirde saç ektiren bayan yokmu?lütfen cevap verin,
sıklaştırmak için saç ekimi yaptıran yok mu...
Merhaba Peri 1 ben ne zamandır senin yazacağın bir şeyi bekliyordum, başka bir konudan. Aynı durumdayız sanıyorum, ben ektirmek istiyorum, yani artık o noktaya geldim. Senden bilgi almak istiyorum. Nerde nasıl yaptırdın, bu konuda olumlu olumsuz çok şey okudum lütfen bana yardımcı olursan cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?