• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlarda sac ekimi

Nes1628

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
2
1
1
34
Arkadaşlar ben 33 yasında bir bayanım ve saçlarım aşırı derecede dökülüyor. Artık saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Hatta gün bile aldım. Ama doğal bir görüntü olmamasından ve sonra pişman olmaktan çok korkuyorum. Bu konuda bir fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Saçlarınız için prp veya saç mezoterapisi deneyebilirsiniz kardeşim şuan prp yaptırıyor saçları için Ankaradaysanız Mehmet Akgün le bu konu hakkında görüşün derim saç ekimi yerine kendi hücrenizle canlanır.

mezoterapi daha once 10 seans kadar yaptirdim ama yaptirdigim zamanlar iyiydi daha sonrasinda dokulme yine devam etti. Artik sac diplerim daha cok belli olmaya basladi ve dokulme hala devam ediyo. O yuzden bir an once yaptirmak istiyorum. Prp ile yeni sacta cikiyormu acaba?

mezoterapi daha once 10 seans kadar yaptirdim ama yaptirdigim zamanlar iyiydi daha sonrasinda dokulme yine devam etti. Artik sac diplerim daha cok belli olmaya basladi ve dokulme hala devam ediyo. O yuzden bir an once yaptirmak istiyorum. Prp ile yeni sacta cikiyormu acaba?
Çıkıyor kendi kanınızla tedavi oluyorsunuz kardeşimin dökülmeleri tamamen durdu sacları kuvvetlendi şuana dek küçük saçlarda gördüm her gün kontrol ediyorum

Saçlarınız için bir adım attınız mı?
merak ettim

Arkadaşlar ben 33 yasında bir bayanım ve saçlarım aşırı derecede dökülüyor. Artık saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Hatta gün bile aldım. Ama doğal bir görüntü olmamasından ve sonra pişman olmaktan çok korkuyorum. Bu konuda bir fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Saç ektirdiniz mi?

Merhaba arkadaşlar, aslına bakarsanız ben de bir kaç aydır bu konu hakkında uygun bir yer bakıyorum. Ciddi anlamda saçlarımda seyrelmeler söz konusu ve bu konu beni artık rahatsız eder oldu. Bir kaç yerle görüştüm, yapılabileceği fakat kadınların saçlarının erkeklere nazaran daha ince olduğu için , gerektiği yere yapılırsa problem yaşanmayacağından bahsedildi. Acaba aranız saç ekimi yapan biri veya tanıdığınız olduğu bana fikir verebilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back