• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar yardımmm

krizantem0306

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
29
0
86
Ankara
selam arkadaşlar benim 8 aylık bir bebeğim var yalnız kalınca çığlıklar atıyor odadan dışarı çıkıyom basıyo bağırmayı oyuna yada başka şeylere uğraşıp kalmıyo malum ev hanımıyım yemek di temizlikti hepsi bana bakıyor inanırmısınız yemek bile yapamıyom nolursunuz yardım edin bişeyler yazın napacam ben onu yalnız bırakmak için lütfen yardım...kafamçokkarıştı

selam arkadaşlar benim 8 aylık bir bebeğim var yalnız kalınca çığlıklar atıyor odadan dışarı çıkıyom basıyo bağırmayı oyuna yada başka şeylere uğraşıp kalmıyo malum ev hanımıyım yemek di temizlikti hepsi bana bakıyor inanırmısınız yemek bile yapamıyom nolursunuz yardım edin bişeyler yazın napacam ben onu yalnız bırakmak için lütfen yardım...kafamçokkarıştı

canım yürütecin varsa yürütece koy ve gittigin odaya götür yada yürüteçsiz götür senin yanında olsun sürekli yakında ondan da sıkılmya başlar ve kendi kendine gezinmeye başlar öteki odalara ffelan gider

Back