Parkede seçtiğin renk benim favorim. Evimin fotoğraflarını gördün mü bilmiyorum ama mutfak dahil her yer o renk benim de.
Antre, salon , oğlumun odası ve yatak odamın da duvarları açık renk. Sadece kapılarım koyu.
İstersen bir bak, belki bir fikir sahibi olabilirsin.
Songül abla kapıları beyaz istedim çünkü mutfağı kırmızı beyaz fayans döşedik. Beyaz çok hoş durur. Hem odaları da krem rengi boyayacağımız için kapıları yapacak adam beyaz tavsiye etti. Şimdi hepsi açık renk yeri de akça yapsak nasıl bir görüntü ortaya çıkacak diye merak ediyorum...
Parke kendini göstermez diyorlar.
Anuşka abla evine baktım şimdi. Gerçekten güzel durmuş. Ben değiştirsem mi? değiştirmesem mi kararsız kaldım şimdiakannehir
Eylülcüm şimdi baktım dediğin renge güzelmiş. Aslında evimiz çok büyük değil odalarımız küçük ferah durur diyorum bu şekilde, bir yandan da nasıl durur diyorum...Bence eğer laminat rengi bu olacaksa kapıların biraz daha koyu düşünebilirsin mobilyalarda çok açık olunca banada sırıtır gibi geldi ama şöyle düşün yer ve kapılar açık renk ise duvar boyasını koyu düşünebilirsin mesela kese kağıdı rengi gibi
benim evimde mutfak ve tüm odalar koyu laminat rengi kapılarda aynı renk te koyu ama duvarlar ve oturma gurubum açık renk birbirini kapatıyor gibi
Ama kesinlikle tavsiyem laminat rengin açık olsun bu renk iyi mesela koyuda toz çabuk belli oluyor
Kapıları değiştiremiyorsan parkeyi biraz koyu bir tonda seçebilirsin canım.
Ne kadar zor olduğunu biliyorum, aynı kararsızlığı ben de yaşadım. Bir türlü gözünde canlandıramıyor insan. Ancak bitince anlıyorsun ve malesef o zaman da yapacak bir şey kalmıyor.
benimde parkelerim aynen senin seçtiğin renkte,kapılarım beyaz,hatta duvarlarımda beyaz.henüz taşınmadım yakında taşınacağım.ama eve her girişimde içim açılıyor çok ferah gösetriyor.ben çok memnunum iyiki öyle seçmişim diyorum.tabi kullanmaya başlayınca inşallah aynı fikirde olurum.ama açık renkleri kesinlikle tavsiye ediyorum.ayrıca inetrnette bembeyaz dekorasyonlar var yer,duvar ve eşyalar bile beyaz bence çok aydınlık ve ferah duruyor.benim tavsiyem tabi yinede sen bilirsin içine sinmesi çok önemli ama seçtiğin renklerdende vazgeçme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?