Bayanlar Yardımınıza İhtiyacım Var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
3 ay sonra evleneceğim. Şu an oturacağımız ev tadilatta. Parkeleri akça ağaç seçtim. Boyanın rengi de açık krem tonlarında olacak. Kapılarım beyaz. Çok sırıtır diye korkuyorum şimdi. Parkelerde, duvarlarda kapılarda açık tonlar yani...
Sizce parkenin rengini değiştirip koyu tonlarda mı yaptırayım? Yoksa korktuğum gibi o kadar da abes durmaz mı?

Akça ağaç

duygucum bence güzel bi renk seçmişsin
mobilyaların ne renk olacak karar verdin mi

Parkede seçtiğin renk benim favorim. Evimin fotoğraflarını gördün mü bilmiyorum ama mutfak dahil her yer o renk benim de.
Antre, salon , oğlumun odası ve yatak odamın da duvarları açık renk. Sadece kapılarım koyu.
ıstersen bir bak, belki bir fikir sahibi olabilirsin.

Salon için açık krem ve kahve tonlarını seçeceğim. Ama oturma odası için kesin birşey yok aklımda ecemcim. Herhalde oturma odasını da mor yada mavi tonlarında döşerim. Bu renkleri seviyorum. Özet olarak oturma odası canlı moderen salon ise klasik olacak...

tatlım kapıların rengini değiştirmek gibi bir şansın yok herhalde..
sadece parkeler için mi fikir istiyorsun...
ben açık renk parke sevmiyorum,
mobilyalarla ,kapılarla uyumlu olsun bence,

Hemen bakayım ablacım. Duvarlarda krem kapı da beyaz olursa parke kendini belli etmez dedi bazı arkadaşlarım. Ondan biran tereddüte düştüm:sinifsinif:

anladım canım bence hoş durur ya
kahvede kullanacağın için renk verir
hem açık renk daha kullanışlı oluyo kaydirigubbakcemile3

Bence eğer laminat rengi bu olacaksa kapıların biraz daha koyu düşünebilirsin mobilyalarda çok açık olunca banada sırıtır gibi geldi ama şöyle düşün yer ve kapılar açık renk ise duvar boyasını koyu düşünebilirsin mesela kese kağıdı rengi gibi
benim evimde mutfak ve tüm odalar koyu laminat rengi kapılarda aynı renk te koyu ama duvarlar ve oturma gurubum açık renk birbirini kapatıyor gibi
Ama kesinlikle tavsiyem laminat rengin açık olsun bu renk iyi mesela koyuda toz çabuk belli oluyor

Songül abla kapıları beyaz istedim çünkü mutfağı kırmızı beyaz fayans döşedik. Beyaz çok hoş durur. Hem odaları da krem rengi boyayacağımız için kapıları yapacak adam beyaz tavsiye etti. Şimdi hepsi açık renk yeri de akça yapsak nasıl bir görüntü ortaya çıkacak diye merak ediyorum...
Parke kendini göstermez diyorlar.
Anuşka abla evine baktım şimdi. Gerçekten güzel durmuş. Ben değiştirsem mi? değiştirmesem mi kararsız kaldım şimdiakannehir

Kapıları değiştiremiyorsan parkeyi biraz koyu bir tonda seçebilirsin canım.
Ne kadar zor olduğunu biliyorum, aynı kararsızlığı ben de yaşadım. Bir türlü gözünde canlandıramıyor insan. Ancak bitince anlıyorsun ve malesef o zaman da yapacak bir şey kalmıyor.

Eylülcüm şimdi baktım dediğin renge güzelmiş. Aslında evimiz çok büyük değil odalarımız küçük ferah durur diyorum bu şekilde, bir yandan da nasıl durur diyorum...
Anlayacağın bayağı karıştı kafam. Ama en iyisi böyle kalsın. Anuşka ablamın evi de hoşuma gitti. Baktım sırıtıyor boyanın rengini değiştiririm...

Aynen abla yapıyoruz ediyoruz ama sonuç ne olacak bilmiyoruz...
O kadar kararsızım ki kendime kızıyorum. İnşallah bitince güzel birşey çıkar ortaya:Saruboceq:

benimde parkelerim aynen senin seçtiğin renkte,kapılarım beyaz,hatta duvarlarımda beyaz.henüz taşınmadım yakında taşınacağım.ama eve her girişimde içim açılıyor çok ferah gösetriyor.ben çok memnunum iyiki öyle seçmişim diyorum.tabi kullanmaya başlayınca inşallah aynı fikirde olurum.ama açık renkleri kesinlikle tavsiye ediyorum.ayrıca inetrnette bembeyaz dekorasyonlar var yer,duvar ve eşyalar bile beyaz bence çok aydınlık ve ferah duruyor.benim tavsiyem tabi yinede sen bilirsin içine sinmesi çok önemli ama seçtiğin renklerdende vazgeçme derim.

İçime su serptin arkadaşım... Haklısın bende değiştirmeme kararı verdim. Umarım pişman olmayız...

Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederima.s.

Parke de koyu renk daha zengin duruyor. Açık renk pek sevmiyorum parkede bende.
Keyifle oturmanızı dilerim.

sakın koyu renk parke alma
seçtiğin renk gayet güzel hatta en açığını al kırık beyaz gibi olan süper duruyo
benim alt kat komşum koyu yaptırdı ev güneş görüyo çok günde 3 defa siliyo kadın ben 3günde bir siliyorm

benim komşumunda parkeleri akçaağaç,duvarlar açık renk çok ferah duruyor.ev planlarımız aynı olmasına rağmen onunki geniş gözüküyor

Hayırlı olsun öncelikle canım.
Akçaağaç dekorasyon uzmanlarınında önerdiği bir renk çünkü herşeyle uyumlu olduğunu söylüyorlar akçaağaç parkenin.

Ablamında evinin kapıları beyaz amerikan kapı, evin tüm parkelerini bu renk seçtiler,

Bende 5 ay sonra senin gibi olucam sanırım bizim evimizde inşaatta şu an, parkelerimi akçaağaç düşünüyordum bende.

Bence değiştirme güzel bir tercih, ferah, modern, uyumlu.öpüyorum tatlım.

bende hazır mutfak yaptıracagım yerler beyaz fayans nasıl yaptıracagıma bır turlu karar veremedım. anuska ev fotona nereden bakabılırım.banada yardımcı oluır musunuz

bence cok güzel secimler.. sırıtmaz canım m etme..
bende evımın rengini acık krem istedim,parke rengimide akca agac sectim,kapılarımda beyaz.. daha bitmedi ama kafamda canlandırdıgım kdryla harika ve ferah olacak..
endişe etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…