• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar yardımcı olabilir misiniz

pollyanna_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
58
1
98
Ankara
Merhaba bayanlar, bu konuyu teyzem için açıyorum. Teyzem 4 yıllık evli ve yine 4 yıldır hamile kalmak için uğraşıyor fakat olmuyor, doktora gittiğimizde tüm ümitleri kırdı anlamadık biz de, polikistik over sendromun var hamile kalamazsın tüp bebek olabilir dedi, şuanda da tüp bebek tedavisi yaptırmak istemiyor. Okuduğum kadarıyla polikistik over o kadar zararlı bi hastalık değilmiş peki bize doktor neden öyle dedi anlamadık. Acaba aranızda bu sendromu olan ve hamile kalabilmiş bir bayan var mı varsa bu hastalığı nasıl yendiğini anlatabilir mi ? Teyzem de bir bebiş sahibi olsa :)

Merhaba bayanlar, bu konuyu teyzem için açıyorum. Teyzem 4 yıllık evli ve yine 4 yıldır hamile kalmak için uğraşıyor fakat olmuyor, doktora gittiğimizde tüm ümitleri kırdı anlamadık biz de, polikistik over sendromun var hamile kalamazsın tüp bebek olabilir dedi, şuanda da tüp bebek tedavisi yaptırmak istemiyor. Okuduğum kadarıyla polikistik over o kadar zararlı bi hastalık değilmiş peki bize doktor neden öyle dedi anlamadık. Acaba aranızda bu sendromu olan ve hamile kalabilmiş bir bayan var mı varsa bu hastalığı nasıl yendiğini anlatabilir mi ? Teyzem de bir bebiş sahibi olsa :)

o doktor direk en kötüsünü söyleyip tüp bebek filan demiş. ablamda da vardı aynı rahatsızlık ilk gittiği doktor ona da aynısını söyledi çok ağladık çok üzüldük bir de doğum kontrol hapı vermiş kullan diye güya hastalığın çaresiymiş. sonra özel bir doktora gitti yüklü bir para ödeyerek kilo vermen lazım dedi doktor ablam kilolu değildi fakat fazlalığı vardı verdi 8 kilo kadar hastalığı bitti şu an evlendi ve hamile. bence teyzeniz doktor değiştirmeli acilen.

Bunlarin ignelri haplari var yumurta buyutmek icin catlatmak icin...iyi bir kadın dogumcu bulun...bende pko vardi..bir kizim oldu simdi ikinci cocuk icin tedavi oluyorum

<3 bebek <3

pko mücadele etmek gerçekten zor zayıflamakda çok zor Allah yardım etsin bize.. ama imkansız değil inş:49: kalırız

Back