- Konu Sahibi angelmorena
Cildim çok yagli. Özellikle de burun cevrem . Belli olmasa da siyah nokta çok . ve cok sivilceleniyor . Puruzsuz bi cilt icin yardiminza ihtiyacim var . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cildim çok yagli. Özellikle de burun cevrem . Belli olmasa da siyah nokta çok . ve cok sivilceleniyor . Puruzsuz bi cilt icin yardiminza ihtiyacim var . .
haftada bir peeling yapmanı öneririm. yüz yıkama jelinin elinde ovuşturduktan sonra eline tuz serp, sonra yüzünü bu şekilde ovala. yıkadıktan sonra tekrar yüz jelinle bir daha yıka mis gibi olacak.
Yumuşaması içinde kuru mayayı azıcık sulandırıp yüzüne sür, kuruduktan sonra yıkayabilirsin. mis gibi olacak.![]()
Peki siyah noktalara iyi gelir mi ? Buyuk sikintim :/
Bak bunları da dene :13:
-Ben bazen bir parça pamuğa soda döküp cildimi siliyorum .
-2 limonun kabuklarını soy 2 kaşık suda 4-5 dakika beklet.Sonra robottan geçirip pürüzsüz hale gelmesini sağla.
Cildine sür elinle.10 dakika bekletip yıka.
Bunu haftada bir kez maske olarak kullanıyorum.Suna Dumankayanın yağlı parlayan ciltler için olan maske tarifi bu
-Gene limon sıkılmış su ile cildini sil pamukla.Bunu tonik olarak akşamları da kullanabilirsin.
-Toz şeker süt limon karışımıyla peeling yap cildine
-Yoğurt ve mısır unu süper bir peeling işlevi görür :13:
sürekli yıkayıp yağı arındırmayı denersen daha çok yağlanır bende böyle olmuştu. günde bir kereden fazla kimyasal değdirme derim. mümkünse organik ürünler kullan. AUBREY ORGANICS diye bir marka var mesela ürünleri çok güzel...
siyah noktalar için peeling iyidir.