• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Bayanlar tecrübenize ihtiyacim var :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

angelmorena

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
44
0
6
Ankara
Cildim çok yagli. Özellikle de burun cevrem . Belli olmasa da siyah nokta çok . ve cok sivilceleniyor . Puruzsuz bi cilt icin yardiminza ihtiyacim var . .

Cildim çok yagli. Özellikle de burun cevrem . Belli olmasa da siyah nokta çok . ve cok sivilceleniyor . Puruzsuz bi cilt icin yardiminza ihtiyacim var . .

haftada bir peeling yapmanı öneririm. yüz yıkama jelinin elinde ovuşturduktan sonra eline tuz serp, sonra yüzünü bu şekilde ovala. yıkadıktan sonra tekrar yüz jelinle bir daha yıka mis gibi olacak.
Yumuşaması içinde kuru mayayı azıcık sulandırıp yüzüne sür, kuruduktan sonra yıkayabilirsin. mis gibi olacak. :34:

haftada bir peeling yapmanı öneririm. yüz yıkama jelinin elinde ovuşturduktan sonra eline tuz serp, sonra yüzünü bu şekilde ovala. yıkadıktan sonra tekrar yüz jelinle bir daha yıka mis gibi olacak.
Yumuşaması içinde kuru mayayı azıcık sulandırıp yüzüne sür, kuruduktan sonra yıkayabilirsin. mis gibi olacak. :34:

Peki siyah noktalara iyi gelir mi ? Buyuk sikintim :/

Peki siyah noktalara iyi gelir mi ? Buyuk sikintim :/

eğer küçük küçükse burnundakiler gibiyse... biraz etkiler ama büyükleri ben sıkıyorum. onları temizlemedikçe gözenek büyüyor büyüdükten sonra çıkarırsan tekrar doluyor. mevcut siyah noktaların için cilt temizleme yaptırman gerekir. bu tarz uygulamalar olmamasını etkiler canım.
siyahları sıkarken parmağıma peçete doluyorum. hem iz olmuyor, hem de kolay çıkıyor canım

Bol bol kil maskesi yap, sebamed marka bir sabun var, cildin yağlanmasını önlüyor. Birde niveanın bi kremi vardı armut kokuyordu ve çok güzeldi ama üretimi kaldırılmış. :25:

sürekli yıkayıp yağı arındırmayı denersen daha çok yağlanır bende böyle olmuştu. günde bir kereden fazla kimyasal değdirme derim. mümkünse organik ürünler kullan. AUBREY ORGANICS diye bir marka var mesela ürünleri çok güzel...

siyah noktalar için peeling iyidir.

-İçinde kil bulunan temizleyiciler kullanmalısın.
Haftada bir kil alıp maske yap.Çok faydasını görürsün.
Kil cildi temizler sıkılaştırır ve besler...:34:

-Sonra toniğini eksik etme :13:
Tonik gözenekleri açıp temizler .

-Dışarı çıkarken yani güneşe mutlaka yağsız bir güneş kremi kullanmalısın.
Çünkü güneş ışıkları cildi daha çok yağlandırıyor :31:

-Gün sonunda eve gelince makyajını temizlemeden yatağa girme.
Peeling yap sonra da pamuk ve tonik :21:
Oh mis gibi :15:
Yatarken cildine ince bir tabaka da nemlendirici sürebilirsin :34:

Bak bunları da dene :13:

-Ben bazen bir parça pamuğa soda döküp cildimi siliyorum .

-2 limonun kabuklarını soy 2 kaşık suda 4-5 dakika beklet.Sonra robottan geçirip pürüzsüz hale gelmesini sağla.
Cildine sür elinle.10 dakika bekletip yıka.
Bunu haftada bir kez maske olarak kullanıyorum.Suna Dumankayanın yağlı parlayan ciltler için olan maske tarifi bu :34:

-Gene limon sıkılmış su ile cildini sil pamukla.Bunu tonik olarak akşamları da kullanabilirsin.:34:

-Toz şeker süt limon karışımıyla peeling yap cildine :21:

-Yoğurt ve mısır unu süper bir peeling işlevi görür :13:

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Bak bunları da dene :13:

-Ben bazen bir parça pamuğa soda döküp cildimi siliyorum .

-2 limonun kabuklarını soy 2 kaşık suda 4-5 dakika beklet.Sonra robottan geçirip pürüzsüz hale gelmesini sağla.
Cildine sür elinle.10 dakika bekletip yıka.
Bunu haftada bir kez maske olarak kullanıyorum.Suna Dumankayanın yağlı parlayan ciltler için olan maske tarifi bu :34:

-Gene limon sıkılmış su ile cildini sil pamukla.Bunu tonik olarak akşamları da kullanabilirsin.:34:

-Toz şeker süt limon karışımıyla peeling yap cildine :21:

-Yoğurt ve mısır unu süper bir peeling işlevi görür :13:

Canım çok teşekkür ederim bu bilgiler cok iyi oldu :)

sürekli yıkayıp yağı arındırmayı denersen daha çok yağlanır bende böyle olmuştu. günde bir kereden fazla kimyasal değdirme derim. mümkünse organik ürünler kullan. AUBREY ORGANICS diye bir marka var mesela ürünleri çok güzel...

siyah noktalar için peeling iyidir.

Yaz geldi ya bu cilt skintisini cok taktim sanirim :(

Back
X