bayanlar niye yardim etmiyorsunuz?

belaruss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
10
0
36
İstanbul
2gundur burdayim cevap bekliyorun lutfen ya!adet duzensizligi icin 3ay dogum kontrol hapi kullandim ama bu ay birakinca duzelmedi olmadim simdi kafama gore hapa baslamis oldum regl olmadan sizin bilginiz var mi?korunmus oluyor muyum?

Bence bir doktora gitmelisiniz, cevap daha sağlıklı olur. Sonuçta hiçbirimiz en doğrusunu bilmiyoruz. Ama sanırım korunuyorsunuzdur.

2gundur burdayim cevap bekliyorun lutfen ya!adet duzensizligi icin 3ay dogum kontrol hapi kullandim ama bu ay birakinca duzelmedi olmadim simdi kafama gore hapa baslamis oldum regl olmadan sizin bilginiz var mi?korunmus oluyor muyum?

canım ama dogum kontrol hapını kullanman gerektigi gibi mi kullandın bakalım? adetin 3. gununde baslayıp 21. gune kadar içiyorsun sonra 7 gun ara verip bi daha baslıyosun. sen böyle mi yaptın?

bu sekilde yaptın ve 3 ay oldu hala adet olmadıysan en iyi ihtimalle hamile kalmıs olabilirsin
veya pko olan hastalarda da bu tur sorunlarla karsılasılabiliyo.. gene de sen en iyisi bi jinekologa görün.

ilaca 4ay once basladigimda adetimin ilk gunu baslamistim ama doktorum bana adet duzensizligi icin verdiginden 3ay kullan birak ilacsiz olucak misin bakalim demisti yani 3aydir oluyordum ilac sayesinde birakinca olmadim ve regl olmadan tekrar baslamis oldum ilaca.kizlar hic ara veren yok mu dogum kontrol hapina,ya da regl donemi disinda baslayan?

Kullandığın sürece tabi ki düzene girer bence tekrar doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…