bayanlar için sıfır yada ikinci el kıyafet satışı açılabilirmi?

trknasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
79
0
46
yöneticilirimizden rica ediyoruz. biz kadınlar kıyafet ve ayakkabı alışverişini çok severiz.alısveriş yaptıktan bir süre sonra kıyafetlerimizden sıkılıp,her zaman hiç dolabımda kıyafetim yok diye söyleniriz :) buradaki konuları inceledim ama kadınların kıyafet,ayakkabı vs. alım-satımı malesef yok. böyle bir başlık oluşturulmasını rica ediyoruz.

buradan da satışlara devam edebiliriz tabii ki ama direkt bu konuyla ilgili bir site açılmış, ...diye. çok kullanışlı ve kolay. kapıda ödeme imkanları da var. takas ya da uygun fiyatlarla satılıyor.bir bakın derim

Son düzenleyen: Moderatör:
aa demin de yorum yaptım, ben bu siteden 5 liraya hiç kullanılmamış çanta aldım. insanlar kıyafetlerini satıyor, takas ediyor. çok hoş. ben mesela internet üzerinden böyle şeyler almaya çok korkarım ama allahtan kredi kartı falan istemedi. kapıdan ödedim. gayette güvendim yani. bi bakılabilir kızlar

Esah mı diyorsunuz

Oldu gülüm oldu, sebastian link verir pembepembeseker linki verilen siteyi över, biz bu taktiği çok iyi biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…