Bayanlar için Parfüm önerileriniz

peki bu organze orjnalmı? açık varsa deneyelım cnmbilmiyorumkismile

canım yeni gördüm mesajlarını. chanel chance güzel bir koku ben beğeniyorum canım hem fazla şekerli bir koku değil hemde chanel yani kalıcı kadınsı kokular üretiyor. coco matmazel hariç o bana çok itici geliyor çok ekşi tuhaf bir kokusu var ısınamıyorum o kokya nedense.canım organza çok güzel bir kış kokusu temiz ve yumuşak çiçekli oriantal diyebilirim.hanımeli, vanılya sandal ağacı guaca ağacı falan var içinde kalıcı ve kadınsı bir koku ve fark edilir ayrıca.organzanın açığı var canım ama D&P pek benzemiyor orjinaline.

Bu chanel chance'yi bugün iş yerinde bir arkadaşımda gördüm. Orjinal yurt dışından geldiğini söyledi. Baya bir fıs fısladım üzerime ama şu anda ne bileğimde ne de üzerimde kokudan eser kalmadı. Sıktığımda öğlen saatleriydi şu anda saat 23:00 ve kokudan eser yok. ayrıca koku bana biraz ağır geldi.. Beğenende oldu benim gibi son derece ağır bulanda. Ama orjinal olmasına rağmen doğru düzgün kokmayaşı ve kalıcı olmaması hayal kırıklığına uğrattı beni.

Emotion'ın parfümleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben deodorantının bikaç çeşidini deneyip beğenmiştim, parfümleri kalıcı mı peki??? kullanan var mı aranızda?? şu anda kalıcı ve etrafada kokusunu hissettiren parfüm arayışı içerisindeyim? yazın mis gibi kokmak istiyorumda

Son düzenleme:
burbery brit parfümünü dün sıktım ama kokusu bir kaç tane daha sıktığım için karıştı kokuyu anlayamadım sizce nasıl ?

slm kıslar DıESEL ın bayan parfümünü çok övdüler bana netten baktım 220 mılyonmuş kullanan var mı kokusu nası acaba?

yazıldı mı bilmiyorum ama armani code süper bir koku, sonra jean paul gaultier madame en sevdiklerim arasında. bu aralar cacharel'in bir kokusu beni mest ediyor, adı scarlett (şeker bir koku yerimseniben ).
sonra hafif ve sportif bir koku arayan kadınlara calvin klein'den ck one'u tavsiye ederim (limonumsu kokuyor, light blue tarzında ama ondan çok daha hafif).
hugo boss femme gül kokulu, hafif ve tatlı bir koku.
birde benim en sevdiğim kokulardan biride j.lo'dan still zemuszemus.

slm kıslar DİESEL ın bayan parfümünü çok övdüler bana netten baktım 220 mılyonmuş kullanan var mı kokusu nası acaba?

son cikan bir kokusu var dieselin kahvrengi sisede o guzel kokuyor ama kirmizi bir sisede olan var o alma hic kalici degil tavsiye etmiyorum birde cartier delices cok guzel rum

_
lacoste touch of sun kullanıyorum yeni aldım ama ilk defa bir parfümü seve seve sıkıyorumbayanssulusmile

issey miyake, davidoff cool water, angel ve hugo boss intence bu dördü favorim...

Kızlar benim önereceğim çok parfüm var:
-Armani - Code
-Jean Paul Gaultier - Classique
-Estee Lauder - Beyond Paradise
-Lolita Lempicka
-Marc Jacobs -Daisy
-Marc Jacobs - Lola
-Guerlain - Insolence
-Gucci-Flora
-YSL-Cinema
-Viktor & Rolf -Flowerbomb
-Chloe

Christion Dior (Miss Dior Cheri)

Wish

Jean Paul Gaultier

Angel Schlesser

ben "dolce gabbana limperatrice 3" tavsiye ediyorum...cok güzel meyve kokusu tam yazlik...ilk arkdasim kullanmisti o gün neredeyse arkadasimin pesinde dolasacaktimsırnaşık şey ..koku resmen insani büyülüyor...parfümeriye gidince mutlaka deneyin bayanssulusmile

birde jil sander ... günlük parfüm olarak mükemmel bir koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…