Bayanlar hormon tahlillerimde sorun çıktı

çok anormal cnm lh çok yüksek fsh baya düşük prolaktin da yüksek çıkmış normal değerden hormon uzmanı oldum gide gele normal değil ama yaş kaç

Prolaktini sınır 24 diye hatırlıyorum sanki o kadar da yüksek değil prolakrin.

Lh yüksek FSH da çok düşğk değil aslında aktarcılarda bazı otlar var arastrırp alabilirsin hormon değerlerini düzene sokuyor

Konunuzu endrokronoloji bölümüne taşırlar birazdan.ayrıca lütfen doktora danışmadan bir şey kullanmayın.şu anda troid ameliyatı olalı 5 gün olan biri olarak yazıyorum.doktorun söylediği şeyler harici bir girişimde bulunmayın

Evet mutlaka doktorunuza danışın bişey kullanmadan, tatmin etmediyse başka doktor.
Lh degeriniz çok yüksek degil. Ben de bugün test yaptırdım 12 çıktı mesela. Benim.icin sevindirici 23lerden dustu cunku. Ama estradiol oldukça yüksek. Onun yüksekliği fsh ı da baskılayip düşürmüş olabilir.
Ben olsam başka doktora gidip tahlilleri de yeniden yaptırırdım

Adet düzensizliği de varmış bu değerler le pko olma olasılığınız çok yüksek. Tabi ki bir kadın doğumcu bunu daha iyi yorumlar .

Kilo problemi de var mı ?

Adetin 2 günü yine çağırdılar zaten inşallah gidicem rahim filmimde cok şükür temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…