Bayanlar hamile kalmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ikle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ikle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
11
3
36
34
Merhaba arkadaslar hamile kalmak istiyorum ve yaklaşık 5aydır korunmuyorum düzensiz adet oluyorum hormn testi yaptrdım bir sorun çıkmadı verebileceğiniz öneriler varsa bekliyorum

Eşin test yaptirdi mi önun oncesi ilac kullaniyoe muydun kac yillik evlisin bunlar onemli

Eşin test yaptirdi mi önun oncesi ilac kullaniyoe muydun kac yillik evlisin bunlar onemli
Eşim test yaptırmadı 3yıllk ewliğim ve hic hap kullanmadım adet düzensizliğim hep vardi önce kis dediler ve su anda hic bir sorun görülmüyor

Eşim test yaptırmadı 3yıllk ewliğim ve hic hap kullanmadım adet düzensizliğim hep vardi önce kis dediler ve su anda hic bir sorun görülmüyor
Esinde sperm testi yaptirmali canim uroloji doktoruna gidecek

Doktorunuz bununla ilgili herhangi birşey söylemedi mi
Henüz doktora bas vurma gereği duymadik doğal yöntemlerle denemek istiyoruz 1yıl denememiz gerektiğini biliyoruz sizin daha bildiğiniz bu dönemi hizlandirir değiniz öneriler varmi acaba🙃

Henüz doktora bas vurma gereği duymadik doğal yöntemlerle denemek istiyoruz 1yıl denememiz gerektiğini biliyoruz sizin daha bildiğiniz bu dönemi hizlandirir değiniz öneriler varmi acaba🙃
3 yildir evlisiniz keci boynuzu icin eşinizle

Back
X