Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşı kadar hediye al irili ufaklı ; forma, anahtarlik, kravat, kitap, kalem, puzzle vsden olusan bir oda dolusu hediye.
valla bzmde yakında 1. evlilik yıldönümümz gerçi 4 haziranda ama bn şimdiden başladım kafa patlatmaya ne alsam diye... işin zor valla hayatım bzde 5 sene birlikteydik 10 aydrda evliyz böle uzun süreli ilişilerde hediye zor oluyo herşeyi almış oluosn zaten hepsi klişe gelio:S ynede bi düşünelim aklıma gelince yazarım tatlım...
ben aşk aynası yaptırmıştım şimdi evlendik salonumuza konsol aynası olarak astık çok orjinal oldu herkes beğeniyo
aa kesinlikle çook güzel saol canım ya peki ne olabilir bunlar biraz daha örnek versen 24 tane lazım :)
nasıl oluo canım bu aşk aynası tarif etsene biraz
meraba bayanlar ben sevgilime doğumgünü için bir hediye almak istiyorum ama değişik orjinal bişi olsun istiyorum 5. yılımızdayız artık öle sıradan şeyler almaktan sıkıldım hadi beklitorum önerilerinizi....
aşk aynası diye yazınca nette çıkıyo canım 5 boy oluyodu galiba en küçüğü 69 tl en büyüğü 169 tl yanlış hatırlamıyosam ben grupanyada fırsat vardı ordan aldım en büyüğü yani maxi boy diye geçiyo 69 tl.ydi ben aldığımda herkes çok beğeniyo isimlerden oluşan kalp şeklinde ayna
Masallah, Allah nice 5. yillarinizi kutlamayi nasib etsin.
Orijinal birsey istiyorsan eger, internette bir site var isme ozel nakisli albumler ve bir cok hediye hazirliyor.
Benimde bunu bilme sebebim, nisanlim gecen yil sevgililer gununde boyle bir album almisti...
Isimlerimiz. 14.02.2011 tarihi nakisla islenmis bir album hediye etti.. Icinde de bu gune kadar birlikte cekindigimiz fotograflar vardi.
Cok SIK bir tul ile sarili hos birseydi...
Cok bayansi dersen eger, internetten arastirdiginda inanilmaz hediyeler bulabilirsin.
Simdi son zamanlarda moda olan ic ice gecen kalp kutular var.. Bu kutulari hediyen icin kullanabilirsin..
Isimlerinizin bas harfilerinden olusan kol dugmesi alabilir, 4 adet ic ice gecen kalpli kutunun icine yerlestirebilirsin..
Kutu kutu acar ve en son vardigi kutuda kol dugmelerini bulur...
Eminim baska arkadaslarda cok orijinal fikirler verecektir![]()