• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar desteğinize ihtiyacım var

Gncby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
42
19
38
36
Ben 30 yaşında evli 1 cocuk sahibi bir bayanım
Ailemle ezelden beri anlaşamam annem cocukluğumu gençliğimi mahfetmiş biri zavallı babam hep arada kalırdı annem hep beni ona şikayet ederdi oda annemi cok sevdiğinden hep onu savunurdu zaten derdinden ben evlendikten 6 ay sonra vefat etti babam. Sırf annemle anlaşamadığımdan farklı şehirde okudum farklı şehire gelin geldim ben evlenirken babamla kavga ettiği için evden girmişti hiçbir hazırlığımla ilgilenmedi takacağı takıyı bile ben kendi paramla aldım beni rezil etmesin diye ki maddi durumumuz da iyidir. Evlendim hala sorunlar bitmedi bulunduğum şehirde ev aldı her yaz gelir ve hep sorun yasarız en son geldiğinde eşimin yanında biz kimsesisiz başımızda erkek yok gezemiyorum diye ağladı tabi sonrasında eşimle birbirimize girdik şimdi mesafe koydum annemle ama hala bir sürü sorun çıkartıyor psikolojim bitti oğluma yetemiyorum artık zaten babam hayatta değil bu kadar kimsesiz bırakılmak cok zoruma gidiyor insanlarla derdimi paylaşıyorum rahatlamak için onlarda o anne sen alttan al diyor delirmek üzereyim derdimi kimse anlamıyor bişeyler söyleyin de rahatlayayım yanlış mı yapıyprum mesafe koymakla kötü bir evlat mıyım uzun oldu hakkınızı helal edin

Ben 30 yaşında evli 1 cocuk sahibi bir bayanım
Ailemle ezelden beri anlaşamam annem cocukluğumu gençliğimi mahfetmiş biri zavallı babam hep arada kalırdı annem hep beni ona şikayet ederdi oda annemi cok sevdiğinden hep onu savunurdu zaten derdinden ben evlendikten 6 ay sonra vefat etti babam. Sırf annemle anlaşamadığımdan farklı şehirde okudum farklı şehire gelin geldim ben evlenirken babamla kavga ettiği için evden girmişti hiçbir hazırlığımla ilgilenmedi takacağı takıyı bile ben kendi paramla aldım beni rezil etmesin diye ki maddi durumumuz da iyidir. Evlendim hala sorunlar bitmedi bulunduğum şehirde ev aldı her yaz gelir ve hep sorun yasarız en son geldiğinde eşimin yanında biz kimsesisiz başımızda erkek yok gezemiyorum diye ağladı tabi sonrasında eşimle birbirimize girdik şimdi mesafe koydum annemle ama hala bir sürü sorun çıkartıyor psikolojim bitti oğluma yetemiyorum artık zaten babam hayatta değil bu kadar kimsesiz bırakılmak cok zoruma gidiyor insanlarla derdimi paylaşıyorum rahatlamak için onlarda o anne sen alttan al diyor delirmek üzereyim derdimi kimse anlamıyor bişeyler söyleyin de rahatlayayım yanlış mı yapıyprum mesafe koymakla kötü bir evlat mıyım uzun oldu hakkınızı helal edin
Annenizle konuşun.eşiniz yada başkası olmadan.biriktirdiğiniz ne varsa dökün içinizi.

Anneniz sizi babanıza şikayet etmeseidi,babanız da annenizi çook sevdiği için sizi haşlamasa idi vee bunun sonucunda sonradan üzülüp kahırından ölmese idi , annecinizin başında bir erkek olur gezilere dünya turlarına katılabilirlerdi .. aynen böyle söyleyin annenize.
İnsan evladıyla uğraşacam diye sürekli öz babasına dır dır edip eş katili olur mu yaw o_O

Yazdıklarınızdan haklı ya da haksızsınız diyemiyorum. Yaşayan bilir en iyisini. Vicdansız olsanız mesafe koymayı dert etmezdiniz.
Ancak;
Anneniz sizden bu kadar nefret ediyorsa size sorun çıkarıyorsa, gelip niye ev aldı ki sizin yaşadığınız ilden?
Annenizin söylediği sözde büyütülecek birşey de göremedim. Ağlamış kadın eşinizin önünde büyütülecek bir laf değil ki bu. Geldiğinde hoşgeldin, giderken güle güle için dışarı gezmeye çıkarırsınız.
Anneniz sizi bu kadar yaraladıysa paylaşmalısınız. Zaten olan olur ya küsersiniz ya içinizi döktüğünüzde ortalık yumuşar.

Annenizle konuşun.eşiniz yada başkası olmadan.biriktirdiğiniz ne varsa dökün içinizi.
Malesef konusulmuyor ben ölcem deyip başlıyor ağlama
Yazdıklarınızdan haklı ya da haksızsınız diyemiyorum. Yaşayan bilir en iyisini. Vicdansız olsanız mesafe koymayı dert etmezdiniz.
Ancak;
Anneniz sizden bu kadar nefret ediyorsa size sorun çıkarıyorsa, gelip niye ev aldı ki sizin yaşadığınız ilden?
Annenizin söylediği sözde büyütülecek birşey de göremedim. Ağlamış kadın eşinizin önünde büyütülecek bir laf değil ki bu. Geldiğinde hoşgeldin, giderken güle güle için dışarı gezmeye çıkarırsınız.
Anneniz sizi bu kadar yaraladıysa paylaşmalısınız. Zaten olan olur ya küsersiniz ya içinizi döktüğünüzde ortalık yumuşar.
daha çok şey var tabi yaşanan parası vardı burdada evler ucuzdu istanbula göre ondan aldı mesela gecen gelmiş bnm haberim yok gün sonra instagrama resim atmıs bende cok sinirlendim aramadım giderken mesaj atmıs bana aramadım diye beni evlatlıktan redetmiş

Artık bu aile işlerinden o derece midem bulaniyor ki sinir hastasi,herseye bağıran,asabi bir insan oldum çıktım.
Sebep; sorunlu bir anne
Babaya karşı,evladini dolduran bir anne
Baba ile kızını karsi karsiya getiren bir anne
Surekli bağıran çağıran bir baba
Guvensiz bir baba cocuklari uzerinde baski kuran bir baba
Evlendim hala psikolojim bozuk. En dogrusu görüşmemek senide benden iyi kimse anlamaz ayni seyleri yasadim. 7 ay nişanlı kaldim kavgasiz günüm geçmedi ailemle. Ne çeyizi diye basladilar. 1 tabak 2 bardak kavgayla alındı.
Evlendim bunlar da adam degiller pek.
Kocası hayatta olmayan bir kaynana
İkiyüzlü ve yapmacik bir kaynana
Politikacı bir koca
Yani sana nasil yardimci olurum bilemiyorum ama görüşme arkadasim görüşme.

eşimin yanında biz kimsesisiz başımızda erkek yok gezemiyorum diye ağladı
tabi

Bu cümlede eşinizle kavga etmenize sebep olan şey neydi tam olarak anlamadım. ?
Çünkü eşim yazları cok yoğun çalışıyor 11 den önce gelmiyor bazen pazarlarıda çalışıyor yani kimseyi gezdirmeye vakti yok bide eşim annemin her masrafını karsılar gelince o hırsla eşime aç dolabı aldıklarını geri götür dedi bide şöle bi durum var neden eşimin yanında ağlasın ki bugun iyiyiz eşimle yarın aramız bozulsa yüzüme vurmaz mı erkekler böle değiller mi sonucta

Artık bu aile işlerinden o derece midem bulaniyor ki sinir hastasi,herseye bağıran,asabi bir insan oldum çıktım.
Sebep; sorunlu bir anne
Babaya karşı,evladini dolduran bir anne
Baba ile kızını karsi karsiya getiren bir anne
Surekli bağıran çağıran bir baba
Guvensiz bir baba cocuklari uzerinde baski kuran bir baba
Evlendim hala psikolojim bozuk. En dogrusu görüşmemek senide benden iyi kimse anlamaz ayni seyleri yasadim. 7 ay nişanlı kaldim kavgasiz günüm geçmedi ailemle. Ne çeyizi diye basladilar. 1 tabak 2 bardak kavgayla alındı.
Evlendim bunlar da adam degiller pek.
Kocası hayatta olmayan bir kaynana
İkiyüzlü ve yapmacik bir kaynana
Politikacı bir koca
Yani sana nasil yardimci olurum bilemiyorum ama görüşme arkadasim görüşme.
Çok şükür beni anlayan biri allah razı olsun resmen evladıma yetemez hale geldim delirmek üzereyim ben zorunlu kürtaj oldum oğlum 10 aylıkken aradım bana dedikş istiosan gelim bende sen bilirsin dedim ve gelmedi üstelik ben bu şehirde yanlızım kürtaja giderken oğlumu eltime bırakmak zorunda kaldım

Devir mi değişti. Sebzekerin hormonuyla oynuyolar sanıyorduk, annelerinliylefe oynanmış. Bugün ki konular hep aileden yaralıların. Üzülme ttlımm, eşine yavruna bak. Yalnız değilsin. Ne füşünürde düşündün kocaman Kadın

Annenin çıkardığı problemler ne ki , eksiklikler var yorum yapamadım:KK51:

Eşinizle neden birbirinize girdiniz anlamadım
Anneniz hep böyleymiş ve değişmez malesef
Görüşün tabiki ama sık değil

Annenin çıkardığı problemler ne ki , eksiklikler var yorum yapamadım:KK51:
Ben evlenirken yanımda olmadı tüm hazırlıklarımı tek başıma yaptım bnm nişanıma 1 hafta kala babam rahatsızlandı diyaliz hastasıydı psikolojisi bozulmus diye evi terketti o evde yok diye onun ailesi düğünümü ertelemem için bana baskı yaptı davettiyeler bile basılmıstı eşimşn ailesine karsı cok zor durumda kaldım takımı almadı ben aldım taktım çalışıyordum hem hazırlıklarımı yaptım hem eve para yolladım cünkü babamın sigortası yoktu calısamıyordu annem çalısıyordu babamın malulen emekli olabilmesi için para yatırılması gerekiyordu nişandakş takılarımı bozdum verdim yüklü miktar ve maaş bağlandı babamın vefatından sonra maaş anneme kaldı bigün konusı acıldı ve bana dedikş yatırmak zorunda değildin bu ve bi sürü şey

Eşinizle neden birbirinize girdiniz anlamadım
Anneniz hep böyleymiş ve değişmez malesef
Görüşün tabiki ama sık değil
Çünkü eşim yazları cok yoğun çalışır gece gelir pazarlarda calısır coğunlukla bizi bile gezdiremez annem öle söyleyince cok sinirlendi çünkü eşim elinden geleni yapar her masraflarını karsılar buna rağmen eşime aç dolabı aldıklarını geri götür dedi

Ben evlenirken yanımda olmadı tüm hazırlıklarımı tek başıma yaptım bnm nişanıma 1 hafta kala babam rahatsızlandı diyaliz hastasıydı psikolojisi bozulmus diye evi terketti o evde yok diye onun ailesi düğünümü ertelemem için bana baskı yaptı davettiyeler bile basılmıstı eşimşn ailesine karsı cok zor durumda kaldım takımı almadı ben aldım taktım çalışıyordum hem hazırlıklarımı yaptım hem eve para yolladım cünkü babamın sigortası yoktu calısamıyordu annem çalısıyordu babamın malulen emekli olabilmesi için para yatırılması gerekiyordu nişandakş takılarımı bozdum verdim yüklü miktar ve maaş bağlandı babamın vefatından sonra maaş anneme kaldı bigün konusı acıldı ve bana dedikş yatırmak zorunda değildin bu ve bi sürü şey
Kendini düşünen biriyse kork ondan . Annendir sonuçta hep yanında ol ama dediğin gibi durum böyleyse mesafe iyidir.

Gorusme arkadasim bu gidisle senin bosanma sebebin de olur mesafeli ol.

bayan denilmesine neden kızıyorsunuz

uzun zamandır merak ettiğim bir konuydu bu

gerçekten bilmediğimden soruyorum
Bende anlamadım açıkcası kadınlar merhaba yazmak kaba geliyor bana bayan derken kimsenin cinsiyet ayrımı yaptığını yada bayanları aşağıladığını düşünmüyorum

Back