bayanlar çok merak ettim

Canm ya kzliktan gelmesinde nerden gelirse gelsinnnn kizlik olabilirmi senceee

Aslında bana anatomi hocam kizlik zari delinmişse bunun ilişkiyle mi olduğu yoksa kazayla birşey mi sebep oldu doktorlar bunu anlayamaz sadece sen doktora ne anlatirsan rapora onu yazarlar demişti sen mutlaka doktora bi görün ihmal etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve tahminimce ara kanama yasiyosun yasin kaç 19 20yse eğer ara kanamadir o ama yine de doktora eğitmeni tavsiye ederim için rahat olur en azindan

Canm bunu anlaticam zaten baska biseyde olmadiki.. ama doktorlar rapor yazmiyi diye biliyorum hem rapor neyime yarar kii bozulduktan sonra ( canm sence bozuldumuki bukadar kan gelirmiydi pihti bile gelmisti ucuncu gun..a

Son düzenleme:
Yaa canm cok korktum ama hala etkisindeyim (( insallah oyledir canm yaa peki bozulsa bukadar kan gelirmiydiki sencee
Canim anlat ne oldu sana yrdim edeyim bn evliyim bnm kizligim bozulmadi cnm doktor ancak yapabildi:)))ve kan kisiden kisiye degisir bzilarnin cok bazilarnn 2damla canim ...

Canm bunu anlaticam zaten baska biseyde olmadiki.. ama doktorlar rapor yazmiyi diye biliyorum hem rapor neyime yarar kii bozulduktan sonra ( canm sence bozuldumuki bukadar kan gelirmiydi pihti bile gelmisti ucuncu gun..a

Bence ara kanama o ama tesadüf eseri darbe aldıktan sonra gelmiş diye dusunuyrm, nasıl darbe aldın tekme mi yedin düştün mu ne oldu? Yasin kaç bir de

Ve tahminimce ara kanama yasiyosun yasin kaç 19 20yse eğer ara kanamadir o ama yine de doktora eğitmeni tavsiye ederim için rahat olur en azindan

Canm insallah oyledir adetm duzensizdi zaten ve bayadrda olmamstm darbedeb 3 dk snra fln sanci girdi adet sancisi gibii.. bozulsa o an sanci girmezmiydi. Ve bozulan arkadaslar sizde sanci oldumukiii.. dua edin nolur

Aksine darbe aldığın için elin de rapor olsun gerekirse ihtiyaç duyarsan gösterirsin eş adayına .
Çocukken aldığı darbe sonucu kızlığı bozulan birinin evlenirken kızın annesi tarafından damada gösterdiklerini duymuştum .
Ayrıca herkeste nasıl bilmiyorum ama kızlık zarı kahverengi gelmez,o kırmızı oluyor.

Canim pihti dedigin o hucreler mi onlar bndede geliyor onlar pislik kanimizdaki dustun mu ne oldu

Olmadi gider alirim benim yuzum ak... Allah utandirmasn sirf bu yuzden kaygim.. insallah canm yaaaa..

İyi bir doktor vajinada ki değişikliğin cinsel yolla mı,darbe sonucu mu değiştiğini anlayabilir.Gerçi bir sene olmuş .

Canim anlat ne oldu sana yrdim edeyim bn evliyim bnm kizligim bozulmadi cnm doktor ancak yapabildi:)))ve kan kisiden kisiye degisir bzilarnin cok bazilarnn 2damla canim ...

Canm cok olandada gun gun az az suruyormuss.. oyle duydum bide icinde yirtik olunca cok kaniyomus ama oyle yirtilsa bilirdim herakde dimi kizlar... bende 3 pet dolu dolu 3 gun canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…